MASTERD Profesionales

Curs Superior en cuina i pastisseria

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
  • 3
    -
    • Barcelona
    • Barcelona
    • Barcelona
consultar preu

Curs Superior en cuina i pastisseria

Descripció

L'atracció que avui hi ha al nostre país sobre tot el relacionat amb el món de la gastronomia impulsa a moltes persones a preparar-se en aquest camp.



El seu objectiu és millorar professionalment o adquirir els coneixements necessaris per a iniciar-se en les tècniques culinàries bàsiques.



A la nostra escola aprendràs les tècniques culinàries més importants, però a més adquiriràs els coneixements necessaris per a iniciar-te en la professió.



A més, aprendràs a triar les matèries primeres, les eines més adequades, podràs elaborar menús, pastissos salats, gelats ...


Veure més

Temari del curs

Per a la part de cuina:
  •     Unitat didàctica 1. Introducció.
  •     Unitat didàctica 2. Matèries primeres bàsiques.
  •     Unitat didàctica 3. Mètodes de conservació.
  •     Unitat didàctica 4. Elaboracions bàsiques.
  •     Unitat didàctica 5. Iniciació a les tapes.
  •     Unitat didàctica 6. Receptari base.

Per a la part de pastisseria:
  •     Unitat didàctica 1. Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres.
  •     Unitat didàctica 2. Cremes i farcits.
  •     Unitat didàctica 3. Diferents masses.
  •     Unitat didàctica 4. almívars i jarebes.
  •     Unitat didàctica 5. Pastes, petit fours i mignardises.
  •     Unitat didàctica 6. Sorbets i gelats.
  •     Unitat didàctica 7. Pastissos més conegudes.
  •     Unitat didàctica 8. Postres de restauració.
  •     Unitat didàctica 9. Postres bàsics i tradicionals.
  •     Unitat didàctica 10. Cupcakes i fondant.
  •     Unitat didàctica 11. Pastisseria salada.

Material complementari (Campus Virtual). Nutrició i gastronomia:

Unitat didàctica 1. Història i geografia de la gastronomia mundial. Cuines del món.
Unitat didàctica 2. Regions gastronòmiques espanyoles. Denominacions d'origen i marques de qualitat.
Unitat didàctica 3. Conceptes generals de nutrició i dietètica.
Veure més

Objetius

Establir els conceptes i tècniques culinàries bàsiques. Conèixer les matèries primeres bàsiques i les seves particularitats en l'ús culinari. Definir amb detall els principals mètodes de conservació dels aliments. Dissenyar les principals elaboracions culinàries de caràcter bàsic. Iniciar-se en la pràctica de l'elaboració de tapes i aperitius típics espanyols i internacionals. Practicar el receptari base que tot cuiner ha de conèixer. Conèixer les diferents tècniques culinàries relacionades amb la pastisseria. Dominar els equipaments i les matèries primeres necessàries d'acord amb cada especialitat. Familiaritzar-se amb les particularitats pròpies de la gelateria així com les noves tendències de pastisseria. Aprendre les nocions bàsiques sobre pastisseria salada.

Titulació obtinguda

Escola Superior Hostaleria + Diploma acreditat per la Càtedra UPM MasterD.

Promocions

De regal gaudeix d'un accés a l'Escola MASTERCHEF dirigida per Jordi Cruz durant 6 mesos, amb més de 170 classes, amb tècniques, trucs, receptes, etc. realitzats pels professors i els millors alumnes de l'Escola.



Carnet Manipulador d'Aliments gratis.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Superior en cuina i pastisseria