MASTERD Profesionales

Expert Desenvolupament Pàgines Web

MASTERD Profesionales

Postgrau
On-line | Semi-presencial
  • 3
    -
    • Barcelona
    • Barcelona
    • Barcelona
consultar preu

Expert Desenvolupament Pàgines Web

Descripció

Vols dedicar-te professionalment al sector Online?Aquest curs de desenvolupament web et prepara per ser un expert en la creació i programació de pàgines web i en la gestió de projectes d'Internet.Amb aquest curs de programació web aprendràs a programar en HTML5 i PHP, a dissenyar fulls d'estil CSS, a crear efectes web amb Javascript ia manejar bases de dades MySQL.Fes-te un expert desenvolupador web podràs líder equips de desenvolupament i analítica web o crear negocis d'Internet. Prepara't amb aquest curs de desenvolupament de pàgines web i accedeix al mercat laboral amb la garantia d'una titulació pròpia de la Universitat d'Alcalá d'Henares.


Veure més

Temari del curs

1. Programació Web HTML / CSS.
2. Programació PHP.
3. JavaScript / Ajax.
4. Bases de Dades MySQL.
5. Administració de Servidors Web (Apache).
6. "e-commerce" i Legislació TIC.
Veure més

Requisits

Diplomatura / Llicenciatura.

Metodologia

Vídeoclases 24hs: Accés a totes les classes en vídeo.

Objetius

Aprendre programació HTML i el disseny de fulls d'estil CSS. Utilitzar eines d'edició de codi. Aprendre a crear llocs web. Comprendre l'ús de variables, operadors, objectes del llenguatge i navegador. Aprendre a crear efectes web usant JavaScript. Comprendre el funcionament en una base de dades MySQL. Aprendre llenguatge SQL i el maneig de sentències per a realitzar consultes. Llenguatge de programació PHP. Aprendre a instal·lar, administrar i configurar el servei web Apache. Aprendre les tècniques de comerç electrònic i les lleis TIC. Implantar els diferents mètodes de pagament segures de comerç electrònic. Conèixer la legislació vigent en e-commerce.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Perspectives laborals

Alta demanda de professionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Expert Desenvolupament Pàgines Web