MasterD Cursos

Expert en Eficiència Energètica

MasterD Cursos

Postgrau
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Expert en Eficiència Energètica

Descripció

L'aprovació de les últimes directives europees en referència a l'eficiència energètica ens ensenya l'objectiu de l'estratègia Europea 2020 en relació a les energies renovables.Totes aquestes directives aprovades i el Reial decret 235/2013 han suposat un augment considerable en l'oferta de llocs de treball de tècnics en eficiència energètica a causa de l'obligatorietat de certificar tots els habitatges que vulguin ser llogades o venudes.Aquest curs d'especialització en eficiència energètica et prepara per poder atorgar certificacions energètiques, ja que t'ensenya a utilitzar les principals aplicacions informàtiques utilitzades per a tal fi: Líder i Calener (per certificació d'edificis nous) i CE3 CE3X (orientats per certificacions d'edificis existents).A més, aprendràs a elaborar projectes de reforma i rehabilitació d'edificis, de manera que podràs treballar com a tècnic en eficiència energètica en un gran ventall d'empreses, des constructores o estudis d'arquitectura fins auditories i consultories d'eficiència energètica.


Veure més

Temari del curs

  • Mòdul 1. Avaluació de l'eficiència energètica de les instal·lacions en edificis.
  • Mòdul 2. Certificació energètica d'edificis.
  • Mòdul 3. Eficiència en l'ús de l'aigua en edificis.
  • Mòdul 4. Estudis de viabilitat d'instal·lacions solars.
  • Mòdul 5. Promoció de l'ús eficient de l'energia solar
Veure més

Requisits

Diplomatura / Llicenciatura

Metodologia

Vídeoclases 24hs
Accés a totes les classes en vídeo

Objetius

Programes de certificació LIDER, CALENER, CERMA, CE3 i CE3X Realitzar l'auditoria energètica. Normativa d'eficiència i estalvi energètic. Fases d'una certificació energètica d'edifici. Tràmits per obtenir el certificat d'un edifici. Tècniques d'aprofitament d'energia solar en edificació. Atorgar certificacions energètiques (enginyers i arquitectes).

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Avantatges del curs

Tallers presencials grupals i individuals en els nostres centres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Expert en Eficiència Energètica