MASTERD Profesionales

Expert en Eficiència Energètica

MASTERD Profesionales

Postgrau
On-line | Semi-presencial
 • 3
  -
  • Barcelona
  • Barcelona
  • Barcelona
consultar preu

Expert en Eficiència Energètica

Descripció

L'aprovació de les últimes directives europees en referència a l'eficiència energètica ens ensenya l'objectiu de l'estratègia Europea 2020 en relació a les energies renovables.



Totes aquestes directives aprovades i el Reial decret 235/2013 han suposat un augment considerable en l'oferta de llocs de treball de tècnics en eficiència energètica a causa de l'obligatorietat de certificar tots els habitatges que vulguin ser llogades o venudes.



Aquest curs d'Expert en Eficiència Energètica et prepara per poder atorgar certificacions energètiques, ja que t'ensenya a utilitzar les principals aplicacions informàtiques utilitzades per a tal fi: Líder i Calener (per certificació d'edificis nous) i CE3 CE3X (orientats per certificacions d'edificis existents ).



A més, aprendràs a elaborar projectes de reforma i rehabilitació d'edificis, de manera que podràs treballar com a tècnic en eficiència energètica en un gran ventall d'empreses, des constructores o estudis d'arquitectura fins auditories i consultories d'eficiència energètica.


Veure més

Temari del curs

 • Mòdul 1. Avaluació de l'Eficiència Energètica de les Instal·lacions en Edificis.
 • Mòdul 2. Certificació Energètica d'Edificis.
 • Mòdul 3. Eficiència en l'Ús de l'Aigua en Edificis.
 • Mòdul 4. Estudis de Viabilitat d'instal·lacions solars.
 • Mòdul 5. Promoció de l'ús eficient de l'Energia Solar
Veure més

Requisits

Diplomatura / Llicenciatura.

Objetius

Programes de certificació LIDER, CALENER, CERMA, CE3 i CE3X Realitzar l'auditoria energètica. Normativa d'eficiència i estalvi energètic. Fases d'una certificació energètica d'edifici. Tràmits per obtenir el certificat d'un edifici. Tècniques d'aprofitament d'energia solar en edificació. Atorgar certificacions energètiques (enginyers i arquitectes).

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Avantatges del curs

Tallers Presencials grupals i individuals en els nostres centres. Vídeoclases 24hs: Accés a totes les classes en vídeo. Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Expert en Eficiència Energètica