MASTERD Profesionales

Expert en Energies Renovables

MASTERD Profesionales

Postgrau
On-line | Semi-presencial
 • 3
  -
  • Barcelona
  • Barcelona
  • Barcelona
consultar preu

Expert en Energies Renovables

Descripció

El sector de les energies renovables és un dels àmbits amb més possibilitats per als professionals de l'enginyeria. L'increment d'un 13% sobre el total de les energies procedents de font renovables fa que, segons dades de la consultoria Adecco, els responsables de projectes de renovables siguin un dels perfils més demandats.Si vols optar a un d'aquests llocs i vols preparar-te per a això et presentem l'Expert en Energies Renovables.Des del desenvolupament de l'energia solar i eòlica fins la Biomassa i biocombustibles ... aquesta especialització et prepara per treballar com a expert en un dels sectors més punters a Espanya.


Veure més

Temari del curs

 • Mòdul 1. Energia tèrmica solar.
 • Mòdul 2. Energia fotovoltaica solar.
 • Mòdul 3. Energia Eòlica.
 • MÒDUL 4. BIOMASSA I biocombustibles.
 • Mòdul 5. bioclimàtica Arquitectura.

Requisits

Diplomatura / Llicenciatura.

Objetius

Entendre el fonament físic i la transformació de l'energia a partir de recursos renovables. Estudiar les diferents instal·lacions i aplicacions de les energies renovables. Conèixer els fonaments en què es basa l'energia solar. Identificar els principals components d'una instal·lació solar tèrmica de baixa temperatura. Aprendre a dimensionar instal·lacions solars tèrmiques i fotovoltaiques. Identificar els principals components d'un aerogenerador. Conèixer les diferents fonts de biomassa, els seus processos de transformació i les seves possibles aplicacions. Conèixer i analitzar els principis fonamentals per aconseguir el confort tèrmic a les edificacions. Saber aprofitar les condicions climatològiques per a l'optimització energètica dels edificis. Aprendre a triar accions i mesures orientades a la recerca de solucions viables basades en l'estalvi i ús eficient de l'energia en les edificacions. Conèixer normatives en certificació energètica d'edificis.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Promocions

Programes Informàtics gratis amb matrícula T * SOL i PVSOL.

Avantatges del curs

Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor.
Tallers presencials grupals i individuals en els nostres centres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Expert en Energies Renovables