Curs de Formació Tècnic Superior en Educació Infantil

1030 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CODEF Consultors de formació
Curs de Formació Tècnic Superior en Educació Infantil
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Girona
Consulteu el preu

Descripció

Amb aquest curs et preparem per obtenir el títol oficial de Tècnic Superior en Educació Infantil mitjançant proves lliures.
Amb el títol de Tècnic Superior en Educació Infantil, podràs desenvolupar la teva carrera professional treballant amb nens de 0 a 6 anys, un dels sectors de l'educació que reclama més professionals especialitzats.
A més, el nostre curs et prepara perquè puguis presentar-te amb totals garanties a les proves lliures d'obtenció del títol oficial de Tècnic Superior en Educació Infantil, que et permetrà accedir a la Universitat per a continuar amb la teva formació superior.

Temari

Didàctica de l'educació infantil
Autonomia personal i salut infantil
El joc infantil i la seva metodologia
Expressió i comunicació
Desenvolupament cognitiu i motor
Desenvolupament socioafectiu
Habilitats socials
Intervenció amb famílies i atenció a menors en risc social
Primers auxilis
Formació i orientació laboral
Empresa i iniciativa emprenedora.

Requisits

Requisits per presentar-se a les proves lliures de Grau Superior FP:
• Edat: 18 anys per al títol de Tècnic i 20 anys per al títol de Tècnic Superior o 19 anys per als que estiguin en possessió del títol de Tècnic.
• Per als títols de tècnic superior:
• Batxiller establert en la Llei Orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenació general del sistema educatiu.
• Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
• Haver superat el curs d'orientació universitària (COU) o el preuniversitari.
• Posseir el títol de tècnic especialista, tècnic superior o equivalent als efectes acadèmics.
• Titulació universitària o equivalent.
• Haver superat altres estudis declarats equivalents amb algun dels anteriors per als efectes acadèmics.
En cas de no posseir cap de les anteriors acreditacions podrà al·legar haver superat la prova d'Accés a Cicles Superiors de Formació Professional.
Depenent de la Comunitat i de la convocatòria es pot requerir experiència laboral relacionada amb el sector del cicle formatiu, o bé haver cursat ensenyances professionals relacionades amb el sector.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Distància + pràctiques en els nostres centres concertats a Santa Cruz de Tenerife. Metodologia / Preparació i Nota final: L'estudi de la part teòrica la fas des de casa teva i al teu ritme amb el suport dels teus professors. Aquesta teòrica quedarà contrastada i aprovada amb les pràctiques presencials obligatòries. Tindràs pràctiques presencials de reforç en els nostres centres. Tindràs tutories personalitzades quan tu les demanes. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc., del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Examen on-line de cada mòdul didàctic segons s'avanci en l'estudi dels mateixos. Pràctiques presencials en els nostres centres concertats a tot Galícia (sempre el més a prop possible del domicili de l'alumne). Nota per títol professional: La suma de la mitjana de l'examen final + exàmens dels mòduls didàctics + la nota del centre de les pràctiques.

Objectius

La formació necessària per conèixer les diferents fases de desenvolupament del nen: desenvolupament físic, afectiu, social, sexual, sensorial, cognitiu, motor, psicològic i desenvolupament del llenguatge.
Coneixeràs els aspectes relacionats amb l'alimentació, higiene, malalties, accidents i, en general, tot el necessari perquè puguis treballar com a Tècnic en Educació Infantil de manera eficaç.

Titulació obtinguda

Diploma reconegut del nostre centre i el títol oficial de Tècnic Superior en Educació Infantil un cop superats els exàmens de la prova lliure que convoca anualment l'organisme oficial competent. A més, amb el títol oficial podràs accedir a carreres universitàries com Educació Social, Magisteri, Logopèdia o Pedagogia entre d'altres.

Pràctiques

Possibilitat de realitzar pràctiques.

Perspectives laborals

Llars d'infants. Ludoteques. Centres infantils. Cases de cultura. Biblioteques. Centres educatius, públics (oposicions), concertats, privats, Granges escola. Menjadors escolars, colònies, etc. A més com els continguts del curs compleixen de manera rigorosa amb els continguts establerts pel Ministeri d'Educació estaràs preparat / a per presentar-te a les proves lliures i obtenir el títol oficial de Formació Professional que t'obrirà les portes al sector educatiu públic.

Preu

Consulteu el preu
Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.

Avantatges del curs

Aula virtual amb activitats didàctiques, seminaris, fòrums de debat, material complementari i accés directe als nostres tutors i codi d'accés al nostre campus / aula virtual.

Borsa de treball

L'alumne / a, en acabar la seva formació, podrà sol·licitar aquest servei de forma gratuïta al nostre Departament de Borsa d'Ocupació.
Curs de Formació Tècnic Superior en Educació Infantil
CODEF Consultors de formació
Campus i seus: CODEF Consultors de formació
CODEF.cat Consultors de formació
C/ Marquès de Caldes de Montbui,123 bxs 17005 Girona
Sol·licita informació
X