Escola Pejoan

FP Higiene Bucodental

Escola Pejoan

Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Oficial / Homologat
2000 Hores
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Si el que vols és formar-te en grau superior en higiene bucodental, la nostra escola és la indicada. Des d'Escola Pejoan oferim els millors coneixements necessaris per a la professió d'higienista bucodental.

Amb nosaltres, i el pas per les nostres aules, completaràs un total de 2.000 hores de formació sobre higiene bucodental, repartides en 1.584 hores impartides en el centre educatiu i orientat a la teoria. A més 416 hores les faràs en un centre de treball per potenciar les teves habilitats pràctiques.

Rebràs tota aquesta informació de la mà dels millors professionals i experts en cursos d'higienista o especialista en aquest sector.

No en va a Escola Pejoan comptem amb docents d'una gran professionalitat i amb un altíssim grau de compromís amb la tasca que realitzen a les aules davant vosaltres, els alumnes.

Temari del curs

El programa d'estudis del curs d'higienista dental que impartim a l'Escola Pejoan té una estructura consolidada. Coneixements sòlids i de gran utilitat són la base principal dels nostres cursos i graus superiors.
Si el teu cas és que véns d'algun altre curs o cicle formatiu en higiene dental o qualsevol branca del sector pots inscriure't amb nosaltres i puguis ampliar i reorientar la teva formació anterior amb la d'Escola Pejoan.
Amb el nostre programa aconseguireu uns coneixements teòrics i pràctics i unes habilitats que et convertiran en un/a professional qualificat/a per iniciar-te en la vida laboral en el sector de la higiene bucodental, amb totes les garanties i amb plena confiança en la teva formació.

Competències per a les que et prepara el curs

Un cop superis el curs d'Higiene Dental estaràs capacitat/a per explorar, detectar i registrar la salut i higiene bucodental de les persones comptant amb la supervisió d'un facultatiu, i gràcies als coneixements adquirits en l'FP Higiene Dental.

La teva formació en el curs d'higienista dental et permetrà prevenir les malalties bucodentals mitjançant la intervenció directa i d'acord amb les normes de seguretat i qualitat establertes per la legislació i normativa professional vigent.

Durada

Inici: setembre 2017
Finalitza: juny 2018

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Pejoan

Perspectives laborals

Un cop acabis els estudis en higiene dental podràs optar per diferents vies per desenvolupar la teva vida professional.

D'aquesta manera i un cop superats satisfactòriament les hores de docència teoricopràctica de la nostra escola, obtindràs el títol de tècnic/a superior que et dóna a accés a les següents esferes:

Estudi universitari oficial de grau en el sector.
Accés al món laboral, en qualitat de:
Tècnic en higiene bucodental
higienista dental
Educador/a sanitari/a

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

FP Higiene Bucodental