E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas
Màster
Semi-presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
28.000 €

Global Executive MBA

Descripció

Els processos continus de canvi, la globalització, els mercats emergents i l'augment de la competència són alguns dels trets que caracteritzen el comportament actual de l'economia. D'altra banda, l'actual crisi econòmica representa per a moltes empreses una oportunitat de reinventar-se. L'empresa del futur operarà en un mercat globalitzat de clients, competència i proveïdors, on les oportunitats poden estar en l'altra part del planeta.

En aquest context, Directius i CEO necessiten actualitzar constantment els seus coneixements i aptituds per conjugar els seus sòlids coneixements d'empresa amb una visió global dels negocis, ja que només d'aquesta manera podrà abordar amb èxit els reptes que imposen els mercats avui en dia i dissenyar una estratègia empresarial global que s'adapti a les condicions canviants de l'entorn.Cinc raons per fer el Global Executive MBA a Madrid d'EAE:

1. El Global Executive MBA, amb una durada de catorze mesos, combina tres residencials amb períodes de metodologia en línia. El programa blended combina formació en línia amb tres setmanes de formació presencial en diverses ciutats. La seva metodologia flexible permet realitzar el Programa des de qualsevol part del món.

2. Durant el Global Executive es realitzen tres períodes residencials en tres grans centres empresarials mundials: Madrid, Xangai i New York, en col·laboració amb Xangai University i Kean University. Gràcies a aquests períodes, els participants realitzen un fort networking internacional amb altres participants i experimenten un acostament a la cultura empresarial d'Àsia, Europa i Amèrica.

3. El Global Executive MBA a Madrid més pràctic i complet gràcies al desenvolupament del business plan durant tot el màster. A més durant els períodes presencials es celebren sessions per ampliar i aprofundir en la problemàtica analitzada durant el període en línia, sessions de treball amb professionals de cada país, visites a empreses, tallers de desenvolupament d'habilitats directives i sessions de coaching personalitzades. L'alumne disposa també d'un coach personal durant tot el programa.

4. Qui forma part del Global MBA? L'alumne del Global Executive MBA d'EAE té una mitjana de 39 anys, formació en ADE i enginyeria i 12 anys d'experiència professional. Els nostres antics alumnes tenen un sou mitjà de 80.500? en el sector financer, 68.000? en el sector comercial i màrqueting i 67.500? en el sector de les TIC, segons dades de l'Employment Report d'EAE.

5. EAE és una de les 30 millors escoles de negocis del món (Rànquing Amèrica Economia 2014) i la segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya (Rànquing Merco 2015). A més, els programes MBA Online d'EAE Business School es troben entre els millors del món segons destaca Financial Times en la seva Rànquing Online MBA List 2013.Valors diferencials:

• EAE, Escola acreditada pel Executive MBA Council. La pertinença a aquesta associació implica que els programes Executive MBA i Global Executive MBA d'EAE, compleixen amb els estàndards internacionals acadèmics i de qualitat.

• Residència Internacional. Tres programes residencials en tres grans centres empresarials mundials: Madrid, Xangai i New York, en col·laboració amb Xangai University i Kean University. Així, els participants realitzen un fort networking internacional amb altres participants i experimenten un acostament a la cultura empresarial d'Àsia, Europa i Amèrica.

• Business Pla. El Global Executive MBA més pràctic i complet gràcies al desenvolupament del business plan durant tot el màster.

• Business Game. El programa implementa l'aprenentatge a través de la simulació de negocis, en forma de model físic, el que implica el repte d'entendre la planificació estratègica a través de la seva pràctica i execució en un context molt aproximat a la realitat a la qual s'enfronten els executius en el seu dia a dia.

• El Global Executive MBA permet a l'alumne assistir a sessions de treball amb professionals de cada país, visites a empreses, tallers de desenvolupament d'habilitats directives i sessions de coaching personalitzades.

• Metodologia reconeguda internacionalment. La metodologia dels programes Hybrid Learning d'EAE va quedar semifinalista en els prestigiosos premis d'innovació docent Reimagine 2015, organitzats per Wharton, l'escola de negocis de la Universitat de Pennsylvania (O-Penn).


Veure més

Temari del curs

1. Entorn i economia global
2. Pensament estratègic
3. Gestió financera i creació de valor
4. Màrqueting: orientació al mercat i al client
5. Gestió eficient dels recursos crítics
6. Lideratge i canvi
7. Mètodes quantitatius de gestió
8. Gestió de la innovació i mentalitat emprenedora
9. The Global Executive MBA Project

Destinataris

Perfil recomanat: 5 anys d'experiència en llocs de responsabilitat.

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Durada

Inici: A consultar.

Objetius

Visió global: Potenciar la perspectiva internacional del participant. Desenvolupament de plans d'acció: Conèixer totes aquelles eines de gestió necessàries per a l'obtenció de resultats i l'elaboració de plans d'acció immediata. Directius en entorns multinacionals: Desenvolupar les habilitats necessàries per tenir èxit en entorns multinacionals, la capacitat creativa del directiu i les claus de la innovació a l'empresa. Lideratge d'equips: Adquirir les habilitats necessàries per gestionar i liderar equips multidisciplinaris i internacionals. Estratègies globals: Impulsar les competències directives del participant des de la perspectiva global d'una empresa, liderant la integració de tots els departaments de l'organització en l'estratègia global. Èxit en entorns globals i canviants: Preparar un nou perfil de directiu que sàpiga anticipar els canvis i conduir l'organització cap a la consecució de nous reptes de futur

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Global Executive MBA per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster Universitari en Administració, Direcció i Organització d'Empreses per la Universitat Rei Joan Carles.

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professionals d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

28.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Global Executive MBA