Global MBA

1067 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.700 €
Sol·licita informació
OBS Business School
Global MBA
Sol·licita informació
Màster
On-line
12 mesos
Preu 13.700 €

Descripció

El Global MBA d'OBS ha estat inclòs entre els millors MBA Online del món en el rànquing presentat al març de 2013 pel diari econòmic Financial Times i segon millor MBA Global en línia en el I Rànquing Iberoamericà de formació en espanyol.
El Global MBA es centra en el desenvolupament de les competències i habilitats directives necessàries per a la gestió d'empreses globals. La particularitat del programa és que proporciona als participants totes les eines necessàries per gestionar amb èxit empreses amb un alt component d'internacionalització i innovació, en diversos llocs de responsabilitat (comandaments gerencials o comandaments directius) i sigui quina sigui la mida de l'organització ( petites, mitjanes o grans empreses).
Nou programa de desenvolupament de competències: Disposa d'un mòdul transversal orientat al desenvolupament de competències directives que es van treballant al llarg del programa on es desenvoluparan els hàbits d'anàlisi, avaluació i millora de les pròpies habilitats directives per assumir noves responsabilitats i generar estratègies per a la consecució d'objectius.

Temari

1. Introducció al màrqueting
2. Introducció a la gestió comptable
3. Estratègia de negocis i disseny organitzatiu
4. Màrqueting estratègic
5. Supply Chain Management
6. Gestió dels Recursos Humans
7. Sistemes d'informació
8. Administració de finances corporatives
9. Valoració d'inversions
10. Business Global Environment
11. Global Màrqueting
12. Global Finance
13. Cross-cultural communication
14. Global taxation
15. Lideratge sostenible per a l'empresa global
16. Negociació
17. Ètica i RSC
18. Iniciativa emprenedora
19. Business Pla

Destinataris

El Global MBA s'adreça a perfils directius i professionals que dirigeixin empreses, organitzacions i institucions que operin en mercats tant nacionals com internacionals, directius que sàpiguen respondre als reptes que planteja la globalització dels mercats.

Requisits

Per accedir al programa és necessari disposar de titulació universitària i experiència professional. Es valora especialment l'experiència professional perquè és important compartir coneixement a partir de les aportacions que cada participant realitza, des de la formació i responsabilitat professional, a la situació que planteja el professor. En cas de no disposar d'algun dels requisits esmentats, l'accés al programa serà valorat per la Direcció del Programa.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Dedicació: Equivalent a 60 crèdits ECTS. Convocatòria: novembre 2018.

Objectius

El networking que se establece con profesionales de todo el mundo. Desde OBS potenciamos este networking ofreciendo a los participantes un año gratuito de suscripción a Linkedin Premium. Un claustro docente formado por profesionales y directivos expertos en entornos globales y dinámicos. Una serie de Webconferences sobre las últimas tendencias internacionales en management. Interacción en formato webminar retransmitidos en streaming con líderes empresariales analizando casos de éxito como Google, IBM, Vueling, Privalia o Idealista. Programas internacionales Doing Business impartidos por profesionales expertos de universidades tan prestigiosas como Kean University, Universidad Tecnológico de Monterrey, Manchester Business School y Shanghai University, con casos prácticos sobre aspectos económicos y socioculturales de países con un gran potencial económico. Este programa muestra información y herramientas de calidad para desarrollar negocios a otros páises del mundo.

Titulació obtinguda

Les persones que superin l'avaluació del programa i compleixin els requisits acadèmics establerts per la UB, obtindran el títol UB (Universitat de Barcelona). A més, totes les persones que superin l'avaluació obtindran la titulació d'EAE Business School.

Promocions

Pla de finançament disponible.
Campus i seus: OBS Business School
Online Business School
Av. de Josep Tarradellas i Joan, 171, 175 08901 L'Hospitalet de Llogregat (Barcelona)
Sol·licita informació
X