ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona

Graduat Universitari Direcció Hotelera

ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona

Grau
Presencial
240 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Graduat Universitari Direcció Hotelera

Descripció

Un programa únic creat per hotelers per formar futurs hotelers. Una garantia de futur en un sector en expansió, gran generador d'ocupació i en contínua recerca de professionals qualificats. Aquesta formació prepara a futurs líders i directius del sector hoteler amb un pla d'estudis teoricopràctic que dota els alumnes dels coneixements necessaris per a la seva inserció laboral i desenvolupament professional a nivell nacional i internacional.
Veure més

Temari del curs

Primer curs:
• Indústria hotelera.
• Introducció a la comptabilitat.
• Informàtica aplicada.
• Ciència i tecnologia higienicosanitària.
• Economia de l'empresa.
• Geografia, cultura i turisme internacional.
• Anglès (I i II).
• Tecnologia de cuina.
• Preelaboració i conservació d'aliments.
• Tècniques i productes culinaris.
• Gestió d'estocs i cellers.
• Introducció al dret.

Segon curs:
• Comptabilitat general i analítica hotelera.
• Gestió de la qualitat, estàndards i processos.
• Gestió i direcció de l'organització.
• Estadística aplicada.
• Dret de l'empresa hotelera.
• Anglès (III i IV).
• Tècniques de bar, begudes i enologia.
• Tecnologia del servei de restauració.
• RRPP i protocol.
• Gestió d'aprovisionaments.

Tercer curs:
• Gestió financera hotelera.
• Gestió i direcció de RRHH.
• Direcció i gestió d'allotjament.
• Introducció al màrqueting.
• Control de costos.
• Segona llengua estrangera (I i II).
• Gestió d'allotjament.
• Gestió de Food & Beverage.
• Gestió d'instal·lacions i serveis.
• Disseny i decoració.
• Comercialització fora de línia.
• Màrqueting hoteler.

Quart curs:
• Màrqueting en línia.
• E-commerce.
• Convencions i congressos.
• Tècniques de negociació.
• Estratègies directives.
• Direcció financera.
• Segona llengua estrangera (III).
• Tècniques de comunicació oral.
• Models de gestió hotelera.
• Pràcticum.
• Treball final.
Veure més

Metodologia

Desenvolupament pràctic durant els quatre anys de formació en els diferents àmbits que componen un lloc: gastronomia, serveis de restauració, allotjament i direcció. Aquesta formació es realitza durant el segon semestre de cada curs. En una primera etapa es realitza a l'escola, i posteriorment es complementa amb l'experiència en l'entorn real d'un hotel. En l'últim curs, hi ha la possibilitat de realitzar el pràcticum a l'estranger. La formació teòrica es complementa amb seminaris i tallers, degustacions, sortides així com un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i on-line alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat. La metodologia per qualificar és una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant, proves escrites, treballs, etc. Hi ha possibilitat de reavaluació.

Horari/Torn

Horari de matins.

Durada

4 cursos acadèmics (240 crèdits ECTS). Període acadèmic: De setembre a juliol.

Titulació obtinguda

Graduat en Direcció Hotelera. Titulació atorgada i reconeguda per la Universitat Abat Oliba CEU.

Perspectives laborals

Director (o sotsdirector) d'hotel. Director d'àrea d'allotjament, comercial, operacions, alimentació i begudes en empreses, organitzacions i institucions del sector (hotels, paradors, centres d'oci, càtering i col·lectivitats). Revenue Manager. Director de banquets i convencions. Responsable comercial de restauració.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Graduat Universitari Direcció Hotelera