Grau en Comptabilitat i Finances

1082 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Grau en Comptabilitat i Finances
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
240 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El grau de Comptabilitat i Finances proporciona els coneixements necessaris per tenir una visió global i estratègica de l'àrea econòmica i financera de qualsevol organització. A més, dota als titulats de les habilitats necessàries per desenvolupar competències directives en els departaments comptable i / o financer, donant-los a conèixer les tècniques més modernes de direcció i gestió financera i les eines per analitzar la realitat econòmica d'una empresa i interpretar la informació que aquesta genera. D'altra banda, capacita per poder desenvolupar-se professionalment en consultories financeres i fiscals, preparar-se per la professió d'auditor i treballar en entitats financeres o d'assegurances.

El procés d'internacionalització de les empreses provocarà una major demanda de productes financers, assessorament i cobertura de les operacions internacionals. En un futur pròxim serà necessària l'existència de professionals amb competències per dissenyar el sistema comptable i la generació d'informes comptables, així com aspectes relacionats amb les decisions financeres.

Destinataris

Perfil d'ingrés

L'alumne que triï cursar el grau de Comptabilitat i Finances hauria de tenir interès per conèixer el funcionament de la societat des del seu vessant econòmica i empresarial mostrant curiositat també pels instruments quantitatius que s'utilitzen per analitzar aquesta vessant econòmica. Ha de tenir una bona base matemàtica, una adequada capacitat de raonament abstracte i una capacitat d'anàlisi per abordar problemes i situacions relativament complexes.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès.

Durada

4 anys

Perspectives laborals

Aquests titulats estan capacitats per fer tasques de direcció i administració d'empreses dins l'àmbit de la gestió privada i pública. Els principals sectors d'ocupació són: Comptabilitat. Màrqueting general. Gestió de compres, gestió de personal i gestió administrativa. Vendes. Assegurances. Consultoria d'empreses. Auditoria i fiscalitat. Entitats financeres.

Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.
Grau en Comptabilitat i Finances
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Campus i seus: Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X