Grau en Disseny i Innovació

1152 Persones estan visitant aquest curs
Preu 9.660 €
Sol·licita informació
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Grau en Disseny i Innovació
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
4 anys
Preu 9.660 €

Descripció

El Grau en Disseny i Innovació posa a la teva disposició totes les eines, coneixements i recursos necessaris perquè potenciïs al màxim les teves capacitats i aprenguis a utilitzar el disseny com a eina de reflexió i posicionament personal.
Creiem en el "fer" com a motor per al canvi i la innovació. Per això, el nostre model educatiu es basa en el treball per projectes on totes les disciplines coexisteixen i es combinen per obtenir resultats originals i disruptius.
Al Grau en Disseny i Innovació d'Elisava aprendràs a generar idees i superar reptes que conformin nous paradigmes i realitats. Pensem a l'Escola com un hub de connexions i, per això, fomentem i reforcem les relacions amb el teixit empresarial i institucional, els professionals del disseny i l'enginyeria i els nostres exalumnes i exalumnes; una xarxa de contactes nacionals i internacionals per realitzar pràctiques, participar en projectes o anar-te'n d'Erasmus.
 

Temari

El Grau en Disseny i Innovació es desenvolupa en quatre anys. El primer curs està format per assignatures de formació bàsica on s'introdueixen les diferents disciplines del disseny i descobriràs les eines d'expressió i comunicació que conformaran el seu llenguatge propi.
Al segon curs hauràs d'escollir la menció en què et voldràs especialitzar. Durant aquest any, adquiriràs les eines, coneixeràs els materials i integraràs les tècniques pròpies de la teva especialitat, així com les metodologies de disseny aplicades a projectes disciplinars.
Al tercer curs, podràs continuar aprofundint en la menció escollida o bé desenvolupar un perfil més global cursant assignatures d'altres mencions. També en aquest curs, podràs participar en projectes transversals, fer pràctiques curriculars o cursar un semestre en una universitat estrangera a través del programa Erasmus.
A l'últim curs, hauràs de desenvolupar dos projectes globals de caràcter multidisciplinar a més del Treball Fi de Grau (TFG) on demostraràs el teu posicionament personal davant del disseny a través d'un projecte que integri i demostri totes les competències que hauràs adquirit al llarg del Grau en Disseny i Innovació.
Per a més informació, consulteu el web de la Facultat.

Competències per a les quals et prepara el curs

? Definir el vostre posicionament personal del disseny a partir d'una visió social, mediambiental, política, ètica i estètica. ? Dissenyar escenaris per anticipar les necessitats del futur. ? Dialogar amb professionals d‟altres àmbits (tècnics, artístics, científics...), gestionant coneixements propis d‟altres disciplines de forma resolutiva. ? Experimentar amb materials, processos i tècniques per aportar valor al projecte de disseny. ? Desenvolupar projectes de disseny en diferents àmbits laborals, per compte propi o en qualsevol model empresarial o institucional. ? Comunicar de manera efectiva en cadascuna de les fases del projecte de disseny. ? Aplicar el coneixement dels diferents àmbits del disseny adaptats a l'evolució i les necessitats del context professional.

Destinataris

Perfil amb una gran curiositat intel·lectual i un interès per la comprensió de la complexitat del món. Tenim en compte les actituds personals relacionades amb les capacitats de representació, anàlisi, síntesi i comunicació, i creiem imprescindible posseir habilitats tecnicoartístiques, així com predisposició i ganes de treballar en equip. Així mateix, valorem l'interès per les arts belles, les humanitats i les ciències socials, així com la creativitat, la imaginació, la innovació i l'interès per l'aprenentatge continu.

Requisits

Fer la preinscripció universitària.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

Als estudis de Grau d'Elisava s'hi accedeix principalment mitjançant la preinscripció universitària en qualsevol de les vies d'accés previstes.

Durada

4 cursos acadèmics

Objectius

El Grau en Disseny i Innovació posa a la teva disposició totes les eines perquè et converteixis en un dissenyador o dissenyadora capaç de resoldre problemes i satisfer les necessitats en la relació de l'individu amb el seu entorn, així com utilitzar el disseny com a eina de reflexió i posicionament personal.

Titulació obtinguda

Graduat/da en Disseny i Innovació, títol homologat expedit per la Universitat de Vic ? Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

Pràctiques

Pràctiques amb empreses i institucions internacionals sota la direcció de tutors que fan un seguiment constant.

Perspectives laborals

Disseny d'espais (espais interiors ? bars, restaurants, habitatges... ? disseny d'estands, exposicions, intervencions en espai públic, escenografia, muntatges efímers, aparadorisme). Disseny de producte i/o disseny industrial (mobiliari, il·luminació, automoció, packaging, objectes i accessoris, productes, sistemes i serveis). Disseny gràfic i comunicació visual (direcció d'art, imatge corporativa, disseny editorial, disseny web, disseny d'aplicacions, disseny d'informació, packaging, il·lustració, tipografia, senyalització). Disseny dexperiències interactives i interacció (disseny web, disseny audiovisual, multimèdia, experiència dusuari, disseny dinterfícies digitals, disseny de producte i entorns interactius). Educació i investigació en disseny (crítica, investigació, desenvolupament teòric i pedagògic del disseny).

Promocions

La Beca a l'Excel·lència Acadèmica d'Elisava és un tipus d'ajuda que pretén premiar el rigor i la progressió acadèmica dels estudiants cada any d'estudi. L'obtenció d'aquest ajut implica el 50% del cost del curs acadèmic de cada grau.
D'altra banda, els graus d'Elisava poden optar a la beca general del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports que tramita l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR).
A més, l'estudiant de Grau té a la vostra disposició diverses bonificacions en funció de la seva situació personal/familiar.
 

Preu

Preu 9.660 €
9660 euros

Borsa de treball

Sí. Es tracta d'un servei complet i àgil obert a tots els graduats de l'Escola. La borsa de treball estudia, classifica i dóna resposta a les demandes de les empreses

Professorat

Més de 700 professionals

Tipus d'avaluació

Contínua

Lloc on s'imparteix el curs

Elisava (La Rambla 30-32, Barcelona)

Horari

Matí
Grau en Disseny i Innovació
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Campus i seus: Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona
Sol·licita informació
X