Grau en Economia

1032 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Grau en Economia
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

L'evolució de la nostra societat està marcada per la globalització de l'economia i per la transmissió de la informació i del coneixement. Aquests processos han fet que la ciència econòmica esdevingui un instrument clau per a l'anàlisi i la gestió dels esdeveniments socials presents i futur.

L'economia ajuda a respondre preguntes, grans i petites, sobre problemes col · lectius i d'organització. Per exemple, el foment de la igualtat d'oportunitats per a tots els individus, el creixement sostenible protegint el medi ambient o la solució als forts moviments migratoris són algunes qüestions que la ciència econòmica permet abordar amb solvència i eficàcia.

El grau d'Economia proporciona una formació teòrica i empírica que capacita els graduats per comprendre la realitat econòmica que ens envolta, analitzar els problemes econòmics i, per tant, formular propostes adequades per a la seva resolució. L'estudiant podrà especialitzar en les àrees que més l'interessin gràcies a l'ampli ventall d'assignatures optatives que s'ofereixen.


Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques i les presentacions orals i escrites.

Destinataris

Perfil d'ingrés

El perfil adequat per a l'estudiant d'aquesta titulació és el d'una persona sensibilitzada pels temes socials, econòmics i polítics. També convé que tingui o desitgi assolir competències en lideratge i habilitats de comunicació. Es recomana que tingui un bon nivell de matemàtiques i estigui familiaritzat amb la informàtica i l'anglès.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà i / o anglès.

Durada

Període lectiu 4 cursos que es poden desenvolupar en 4 anys acadèmics dividits en dos semestres.

Perspectives laborals

Los graduados en Economía se caracterizan por la variedad de perfiles profesionales a los que pueden optar. Las salidas profesionales incluyen desde analista financiero, monetario, de mercado y de políticas públicas hasta consultor sectorial pasando por la dirección de organismos e instituciones económicas, economista del Estado, servicios de estudios y cooperación económica.

Promocions

beques específiques

S'admeten estudiants amb beca-salari Mtaca UAB-Banco Santander.

Borsa de treball

Els graduats en Economia es caracteritzen per la varietat de perfils professionals als que poden optar. Les sortides professionals inclouen des analista financer, monetari, de mercat i de polítiques p
Grau en Economia
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Campus i seus: Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X