Grau en Enginyeria de Disseny Industrial

1122 Persones estan visitant aquest curs
Preu 9.660 €
Sol·licita informació
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Grau en Enginyeria de Disseny Industrial
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
4 anys
Preu 9.660 €

Descripció

El Grau en Enginyeria de Disseny Industrial posa a la teva disposició totes les eines, els coneixements científics i els recursos tecnològics necessaris per assumir els canvis del nostre entorn social i industrial i convertir-los en realitats, connectant societat, tecnologia i empresa.
Al Grau en Enginyeria de Disseny Industrial repensaràs els límits del disseny i l'enginyeria industrial per convertir-te en un/una professional capaç de transformar tendències socials i tecnològiques en oportunitats de disseny, idees en formes, dibuixos en prototips, i experiments amb materials en experiències usuari. A més, crearàs prototips tecnològics en dissenys industrialment viables, interpretaràs dades en interaccions digitals i generaràs propostes de valor en models de negoci sostenibles, econòmicament, ecològicament i socialment.
A Elisava aprendràs a generar idees i superar els reptes necessaris i després d'aquells quatre anys formant-te, el teu pas per l'escola t'haurà convertit en un gran professional del disseny i l'enginyeria industrial, capaç de conformar nous paradigmes i realitats.

Temari

  • El primer curs del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial està format per assignatures que us donaran una visió global dels conceptes fonamentals de l'enginyeria industrial i el disseny. Durant el segon curs us donarem una visió global del futur de la professió. Podràs experimentar amb les tecnologies més avançades i emergents.
  • Així, durant els dos primers anys aprendràs, d'una banda, les eines cientificotècniques, d'expressió i de representació necessàries per a la resolució tècnica, la formalització i el desenvolupament del producte; i de l'altra, us submergireu en la cultura de l'estètica i el disseny, necessària per a la contextualització i formalització del producte necessària per al desenvolupament de la professió.
  • El tercer curs és un any d'innovació on aplicaràs els coneixements obtinguts a la part del procés de disseny on et vulguis especialitzar, la teva menció. També en aquest curs, podràs fer pràctiques curriculars o cursar un semestre en una universitat estrangera a través del programa Erasmus.
    A part de les assignatures pròpies de la teva menció, durant el tercer i el quart curs, cursaràs assignatures obligatòries de l'àrea de projectes i d'altres de caràcter multidisciplinari en l'àmbit de l'empresa, els processos industrials i la programació i la interacció en el producte. Aquests continguts t'aportaran els coneixements i les competències necessàries per aplicar estratègies per a la innovació, la gestió, l'emprenedoria i els nous models de negoci en el camp de l'enginyeria industrial i el disseny de producte.
  • El quart curs és un any professionalitzador durant el qual hauràs de desenvolupar el teu Treball de Fi de Grau (TFG), on demostraràs el teu posicionament personal a través d'un projecte que integri i demostri totes les competències que hauràs adquirit al llarg del Grau.

Competències per a les quals et prepara el curs

Avalua les propietats dels materials i els seus processos de fabricació per seleccionar-los i caracteritzar-los. Aplica les tècniques de modelització i simulació per prendre decisions en el desenvolupament del projecte. Comprèn i aplica les dades, de les més abstractes a les més concretes. Aplica tècniques d'expressió gràfica per visualitzar i comunicar el disseny i el desenvolupament del producte. Utilitza els fonaments bàsics d'economia i empresa per gestionar una organització, a la feina per compte propi oa qualsevol empresa. Elabora prototips que permetin la comunicació i la justificació tècnica del projecte. Reconeix mètodes científics per integrar fonts de recerca a la presa de decisions. Comprèn la realitat industrial actual per treballar a l'entorn professional. Identifica tecnologies emergents que puguin aportar valor al projecte. Titulació Graduat/da en Enginyeria de Disseny Industrial, títol homologat expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catal

Destinataris

Considerem important que tinguis una gran motivació i una notable curiositat intel·lectual. També tenim en compte la teva bona capacitat observadora i crítica pel que fa al funcionament i muntatge de diferents peces de productes, objectes i utensilis.

Requisits

Realitzar la preinscripció universitària.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

Als estudis de Grau d'Elisava s'hi accedeix principalment mitjançant la preinscripció universitària en qualsevol de les vies d'accés previstes.

Durada

4 cursos acadèmics

Objectius

El Grau en Enginyeria de Disseny Industrial posa a la teva disposició les eines necessàries per entendre aquests canvis i convertir-los en realitats fent de pont entre societat, tecnologia i empresa.
Durant els quatre anys de formació, desenvoluparàs les teves capacitats i aptituds per convertir-te en un professional capaç de transformar tendències socials i tecnològiques en oportunitats de disseny, idees en formes, dibuixos en prototips, experiments amb materials en experiències d'usuari, prototips tecnològics en dissenys viables industrialment, propostes de valor en models de negoci sostenibles econòmicament, ecològicament i socialment.

Titulació obtinguda

Graduat/da en Enginyeria de Disseny Industrial, títol homologat expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

Pràctiques

Pràctiques amb empreses i institucions internacionals sota la direcció de tutors que fan un seguiment constant.

Perspectives laborals

Transport i mobilitat: disseny de cotxes o components per a cotxes, bicis elèctriques, patinets elèctrics, avions i mobilitat autònoma. Electrònica de consum: disseny o desenvolupament de productes i dispositius electrònics com ara mòbils o tauletes; a més d'accessoris electrònics i teixits intel·ligents. Wearables: integració de nous materials i tecnologia digital en teixits i accessoris electrònics. Biomèdica: desenvolupament de material per a hospitals, pròtesis, eines de laboratori, etc. Alimentació: disseny de packaging i envasos. Esport: integració de tecnologia a teixits i accessoris electrònics. Aplicacions digitals: disseny i desenvolupament de pàgines web, aplicacions mòbils, Internet de les coses o aplicacions de realitat augmentada i realitat virtual. Sostenibilitat: experimentació amb materials biodegradables, disseny circular i reciclatge, anàlisi ambiental de productes.

Promocions

La Beca a l'Excel·lència Acadèmica d'Elisava és un tipus d'ajuda que pretén premiar el rigor i la progressió acadèmica dels estudiants cada any d'estudi. L'obtenció d'aquest ajut implica el 50% del cost del curs acadèmic de cada grau.
D'altra banda, els graus d'Elisava poden optar a la beca general del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports que tramita l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR).
A més, l'estudiant de Grau té a la vostra disposició diverses bonificacions en funció de la seva situació personal/familiar.
 

Preu

Preu 9.660 €
9660

Borsa de treball

Sí. Es tracta d'un servei complet i àgil obert a tots els graduats de l'Escola. La borsa de treball estudia, classifica i dóna resposta a les demandes de les empreses.

Professorat

Més de 700 professionals

Tipus d'avaluació

Contínua

Lloc on s'imparteix el curs

Elisava (La Rambla 30-32, Barcelona)

Horari

Matí
Grau en Enginyeria de Disseny Industrial
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Campus i seus: Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona
Sol·licita informació
X