Rambla Instituto

Grau Superior en Direcció de cuina

Rambla Instituto

Curs
Presencial
  • Barcelona
1.470 €

Grau Superior en Direcció de cuina

Descripció

El nostre Sistema d'Ensenyament s'emmarca en el Reial Decret 942/2003 per desenvolupar tots els coneixements en cada àrea amb qualitat professional regulats segons el Reial Decret 1147/2011, pel qual cada títol de formació professional pot obtenir-se mitjançant proves lliures convocades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat o l'estament pertinent de cada comunitat autònoma.

Temari del curs

Mòdul 1 .Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
Mòdul 2. Processos de preelaboració i conservació en cuina.
Mòdul 3. Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina.
Mòdul 4. Processos d'elaboració culinària.
Mòdul 5. Gestió de la producció en cuina.
Mòdul 6. Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.
Mòdul 7. Gastronomia i nutrició.
Mòdul 8. Gestió administrativa i comercial en restauració.
Mòdul 9. Recursos humans i direcció d'equips en restauració.
Mòdul 10. Anglès
Mòdul 11. Projecte de direcció de cuina
Mòdul 12. Formació i orientació laboral.
Mòdul 13. Empresa i iniciativa emprenedora.

Requisits


  • Tenir 20 anys l'any en què t'examines per al títol de Tècnic Superior (19 anys per als que estiguin en possessió del títol de Tècnic)

  • Posseir el títol de batxiller, per al títol de Tècnic Superior

  • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.



Preu

1.470 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau Superior en Direcció de cuina