Curs de Grau Superior en Direcció de Cuina (LOE)

1115 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.940 €
Sol·licita informació
Barcelona Formación
Curs de Grau Superior en Direcció de Cuina (LOE)
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
On-line
12 mesos
Preu 1.940 €

Descripció

L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d'higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Temari

Mòdul 1. Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
Mòdul 2. Processos de preelaboració i conservació en cuina.
Mòdul 3. Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina.
Mòdul 4. Processos d'elaboració culinària.
Mòdul 5. Gestió de la producció en cuina.
Mòdul 6. Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.
Mòdul 7. Gastronomia i nutrició.
Mòdul 8. Gestió administrativa i comercial en restauració.
Mòdul 9. Recursos humans i direcció d'equips en restauració.
Mòdul 10. Anglès
Mòdul 11. Projecte de direcció de cuina
Mòdul 12. Formació i orientació laboral.
Mòdul 13. Empresa i iniciativa emprenedora.
Mòdul 14. Formació en centres de treball font HTMLFormato.

Competències per a les quals et prepara el curs

Capacitat de Treball, Motivar i gestionar equips, Gestió de temps, etc.

Destinataris

Aquest professional exerceix la seva activitat tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hostaleria i, en concret, del subsector de restauració, i pot actuar en els petits establiments, en moltes ocasions, com a propietari o propietària i responsable de cuina simultàniament.
  • Director d'aliments i begudes.
  • Director de cuina.
  • Cap de producció en cuina.
  • Cap de cuina.
  • Segon cap de cuina.
  • Cap d'operacions de càtering.
  • Cap de partida.
  • Cuiner.
  • Encarregat d'economat i celler.

Requisits

  • Tenir 20 anys per al títol de Tècnic Superior (19 anys per als que estiguin en possessió del títol de Tècnic).
  • Posseir el títol de batxiller, per al títol de Tècnic Superior.
  • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
  • Les persones que hagin cursat estudis en règim presencial oa distància, podran presentar-se a aquestes proves per a la superació dels mòduls professionals que tinguin pendents.
  • Durant un mateix curs acadèmic, un alumne no pot estar matriculat en el mateix mòdul professional a distància i en règim presencial, així com en les proves per a l'obtenció d'aquest.
  • En funció dels estudis que hagis cursat anteriorment, es podrà sol·licitar la convalidació de mòduls professionals un cop el participant s'hagi matriculat en la prova.
  • En el cas de complir amb els requisits per a accedir al mòdul de Formació en Centres de Treball.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Tutories Presencials Diàries. Classes en grups. Exàmens setmanals personalitzats. Exàmens de coneixements en finalitzar cada mòdul.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Objectius

Definir els productes que ofereix l'empresa tenint en compte els paràmetres del projecte estratègic. Dissenyar els processos de producció i determinar l'estructura organitzativa i els recursos necessaris, tenint en compte els objectius de l'empresa. Determinar l'oferta de productes culinaris, tenint en compte totes les seves variables, per fixar preus i estandarditzar processos. Programar activitats i organitzar recursos, tenint en compte les necessitats de producció. Realitzar l'aprovisionament, emmagatzematge i distribució de matèries primeres, en condicions idònies, controlant la qualitat i la documentació relacionada. Controlar la posada a punt d'espais, maquinària, útils i eines. Verificar els processos de preelaboració i / o regeneració que cal aplicar a les diverses matèries primeres per a la seva posterior utilització.

Titulació obtinguda

Un cop finalitzada la teva formació, et lliurarem el teu diploma acreditant que has superat amb èxit tots els mòduls corresponents a la teva titulació i obtindràs la titulació oficial atorgada pel ministeri de educació-. T'informarem i formarem en tècniques de recerca de feina, aprendràs a realitzar i millorar el teu currículum, role play d'entrevistes laborals i T'incorporaràs a la nostra borsa d'ocupació exclusiva per als nostres alumnes Titulació Oficial de l'Estat segons RD942 / 2003

Pràctiques

Hauràs opció de realitzar pràctiques, un cop superat l'examen dels mòduls teòrics i serà l'administració competent qui assigni les pràctiques segons RD 942/2003.

Perspectives laborals

Aquest professional exerceix la seva activitat tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hostaleria i, en concret, del subsector de restauració, i pot actuar en els petits establiments, en moltes ocasions, com a propietari o propietària i responsable de cuina simultàniament Director d'aliments i begudes. Director de cuina. Cap de producció en cuina. Cap de cuina. Segon cap de cuina. Cap d'operacions de càtering. Cap de partida. Cuiner. Encarregat d'economat i celler.

Borsa de treball

Un cop obtinguda la titulació, optaràs a entrevistes laborals que et facilitarem del nostre ampli llistat de restaurants i hotels que formen part de les nostres col·laboracions.

Professorat

Mercè Martínez. Ana Sánchez.

Horari

Matins de 10:00-14:00. Tardes de 15:00-19:00.
Curs de Grau Superior en Direcció de Cuina (LOE)
Barcelona Formación
Campus i seus: Barcelona Formación
Barcelona Formacion
Ronda Universitat, 33, Pral 2 08007 Barcelona
Sol·licita informació
X