Cicle Formatiu de Grau Superior de Pròtesis Dental

13 Persones han demanat informació
1060 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Escola Pejoan
Cicle Formatiu de Grau Superior de Pròtesis Dental
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
2000 hores
Consulteu el preu

Descripció

Al centre de formació professional Escola Pejoan podràs aprendre tots els coneixements necessaris per fer-te amb el títol de grau superior en pròtesi dental.
Coneixements com els que es duen a terme en professió de protètic / a dental, adquirint el necessari per desenvolupar les teves habilitats pràctiques formant-te en un centre de treball.

Temari

En Escola Pejoan hem estat capaços de dissenyar un programa d'acord amb els estudis i tots els coneixements pertinents per a una completa formació en pròtesi dental.
Gràcies als sòlids coneixements sobre pròtesi dental a Escola Pejoan abordem tant la teoria com les tècniques de la professió perquè tinguis totes les eines que necessites per treballar com a protètic / a dental.

Competències per a les quals et prepara el curs

Un cop finalitzat el curs en pròtesi dental en Escola Pejoan, estaràs llest / a per dissenyar, fabricar, ajustar, reparar i manipular qualsevol tipus de pròtesi. La teva formació com a protètic / a dental et permetrà, a més de treballar diferents tipus de peces, saber com gestionar un laboratori de pròtesis dentals i fer-ho d'acord amb la normativa vigent en seguretat, protecció ambiental i especificacions de qualitat. En Escola Pejoan som exigents perquè surtis de les nostres aules com un / a professional excel·lentment format / a.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El curs s'impartirà en dos anys acadèmics combinant teoria i pràctica.

Pràctiques

Durant el segon any tindràs l'oportunitat de realitzar pràctiques reals en empreses.

Perspectives laborals

La nostra formació és àmplia i sortiràs totalment preparat / a per afrontar amb confiança qualsevol de les opcions professionals que t'ofereix el món de les pròtesis. Amb la nostra formació podràs reorientar la teva vida professional o ampliar-la en l'esfera que més t'interessa, convertint-te en un / a professional altament format / a i amb les habilitats que necessitaràs per treballar com a especialista en protèsics dentals.

Professorat

Els nostres docents són professionals amb anys d'experiència i altament implicats en el teu procés de formació, perquè un cop abandonis les aules d'Escola Pejoan siguis un / a professional totalment qualificat / a per treballar com a protètic / a dental.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Pejoan, Barcelona.
Cicle Formatiu de Grau Superior de Pròtesis Dental
Escola Pejoan
Campus i seus: Escola Pejoan
Escola Pejoan
Carrer Rosselló 303 08037 Barcelona
Sol·licita informació
X