Escola Pejoan

Grau Superior Pròtesis Dental

Escola Pejoan

Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Oficial / Homologat
2000 Hores
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

En Escola Pejoan adquiriràs tots els coneixements necessaris per aconseguir el títol de grau superior en pròtesi dental.

En el nostre centre es cursa un total de 2.000 hores repartides en dos cursos acadèmics en els quals tractaràs tot el necessari per ser un professional especialitzat en pròtesi dental.

Treballaràs la part teòrica per adquirir els coneixements de la professió de protètic/a dental, i alhora desenvoluparàs les teves habilitats pràctiques formant-te en un centre de treball durant un total de 416 hores.

Els nostres docents són professionals amb anys d'experiència i altament implicats en el teu procés de formació, perquè un cop abandonis les aules d'Escola Pejoan siguis un/a professional totalment qualificat/a per treballar com a protètic/a dental.

Temari del curs

En Escola Pejoan hem dissenyat a consciència el programa d'estudis del curs de protètic dental per oferir-te la formació més completa.
Amb coneixements sòlids i de gran utilitat sobre pròtesi dental, abordem tant la teoria com les tècniques de la professió perquè tinguis totes les eines que necessites per treballar com a protètic / a dental.
Amb la nostra formació podràs reorientar la teva vida professional o ampliar-la en l'esfera que més t'interessa, convertint-te en un / a professional altament format / a i amb les habilitats que necessitaràs per treballar com a especialista en pròtesis dentals.
La nostra formació és àmplia i sortiràs totalment preparat/a per afrontar amb confiança qualsevol de les opcions professionals que t'ofereix el món de les pròtesis.

Competències per a les que et prepara el curs

Un cop finalitzat el curs en pròtesi dental en Escola Pejoan, estaràs llest/a per dissenyar, fabricar, ajustar, reparar i manipular qualsevol tipus de pròtesi.
La teva formació com a protètic/a dental et permetrà, a més de treballar diferents tipus de peces, saber com gestionar un laboratori de pròtesis dentals i fer-ho d'acord amb la normativa vigent en seguretat, protecció ambiental i especificacions de qualitat.
En Escola Pejoan som exigents perquè surtis de les nostres aules com un / a professional excel·lentment format/a.

Durada

Inici: Setembre 2017
Finaliza: Juny 2018

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Pejoan, Barcelona.

Titulació obtinguda

Tècnic/a superior en pròtesis dentals.

Perspectives laborals

Quan acabis els teus estudis en Pròtesis Dental en l'Escola Pejoan podràs accedir a diferents opcions laborals relacionades amb la professió de protètic dental a FP.

Tècnic / a superior en pròtesis dentals
Tècnic / a especialista en pròtesis dentals
Responsable tècnic/a d'un laboratori de pròtesis dentals
Comercial dins de la indústria dental o de dipòsits dentals
Responsable tècnic/a en departaments de recerca i desenvolupament (R + D) de productes dins de la indústria dental.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau Superior Pròtesis Dental

Grau Superior Pròtesis Dental