CEAC

Curs de Tècnic Superior en Transport i Logística

CEAC

Curs
Distància
consultar preu

Curs de Tècnic Superior en Transport i Logística

Descripció

Es busca personal qualificat en Transport i Logística, i pots ser tu.El Transport i la Logística són presents en qualsevol sector: automòbil, tèxtil construcció, farmàcia ... Per això, la seva taxa de contractació és aproximadament del 80% *, a causa de l'altíssima demanda que tenen les empreses de treballadors qualificats. (SEPE, Estadístiques MEC).Actualment, les empreses no són capaços d'omplir les vacants disponibles ja que no hi ha professionals formats per cobrir-les. A més, el sector de la logística seguirà creixent en 2016 i les millors expectatives d'increment de plantilla es centren en els departaments de transport, magatzem, compres i comercial.Segons dades del Servei Públic d'Ocupació Estatal, en 2015, el nombre de contractes acumulats registrats durant els 12 últims mesos de l'any de titulats FP de Tècnic Superior en Transport i Logística ascendeixen a 2.348.El curs CEAC de Tècnic Superior en Transport i Logística és el primer cicle formatiu a distància a Espanya ia més, posa al teu abast la possibilitat d'exercir multitud de perfils professionals dins d'una empresa. Des tècnic de logística, passant per responsable de trànsit, fins operatiu de trànsit internacional.


Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Transport internacional de mercaderies.
Mòdul 2. Gestió econòmica i financera de l'empresa.
Mòdul 3. Logística d'emmagatzematge.
Mòdul 4. Gestió administrativa del comerç internacional.
Mòdul 5. Gestió administrativa del transport i la logística.
Mòdul 6. Comercialització del transport i la logística.
Mòdul 7. Logística d'aprovisionament.
Mòdul 8. Organització del transport de viatgers.
Mòdul 9. Organització del transport de mercaderies.
Mòdul 10. Projecte de transport i logística.

A més de:
Mòdul de Formació i Orientació Laboral (FOL), específic i genèric.
Curs d'anglès de quatre nivells d'English Today, amb una durada de 1.000h.

Competències per a les que et prepara el curs


Realitzar la gestió documental d'una empresa de transport i logística.

Prendre decisions relacionades amb la col·locació dels productes d'una empresa en el mercat exterior, mitjançant l'aplicació de les polítiques de producte, preu, comunicació i distribució més adequades.

Dur a terme la logística d'aprovisionament, i determinar les necessitats materials, i programant la producció i la distribució, segons les demandes de l'empresa i l'oferta dels proveïdors.

Descriure els organismes i entitats encarregades de la regulació del sector, els sistemes d'informació més eficaços per optimitzar les relacions comercials, i les barreres que imposen les autoritats, nacionals, internacionals i comunitàries, i que afecten les operacions d'importació i exportació.

Explicar la normativa i les característiques dels sistemes de transport terrestre, aeri, fluvial i marítim que s'utilitzen per mobilitzar mercaderies i passatgers.

Titulació obtinguda

Els continguts del curs CEAC s'adapten al currículum oficial del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic Superior en Transport i Logística. La superació amb éxtiro del curs CEAC et prepara per presentar-te a les proves oficials per a l'obtenció del Títol Oficial de FP de Tècnic Superior en Transport i Logística.

Perspectives laborals

Cap de trànsit d'empreses de transport de viatgers per carretera.

Gerent de l'empresa de transport.

Inspector de transport de viatgers per carretera.

Cap d'estació d'autobusos.

Gestor de transport per carretera.

Comercial de serveis de transport per carretera.

Gerent d'empreses de transport per carretera.

Cap de circulació.

Agent de transports.

Agent de càrrega.

Comercial de serveis de transport.

Operador de transport porta a porta.
Transitari.

Consignatari de vaixells.

Operador logístic.

Cap de magatzem.

Tècnic en logística del transport.

Tècnic en logística inversa.

Preu

98 euros al mes

Avantatges del curs

Tens tot el material que necessites per aplicar de forma pràctica el que aprens en el curs i convertir-te en un expert en transport i logística.
Material didàctic: elaborat per experts en formació a distància i adaptat a les teves necessitats. Conceptes, esquemes visuals i exercicis perquè aconsegueixis un aprenentatge complet, actual i fàcil d'entendre.
Material Online: tindràs el suport del campus i la bilbioteca en línia en tot moment. Podràs realitzar les proves en línia i disposaràs d'un mòdul de Formació i Orientació Laboral (FOL), específic i genèric.
El curs també inclou un curs d'anglès de quatre nivells d'English Today, amb una durada de 1.000h.
Diverses masterclass disponibles al campus.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Tècnic Superior en Transport i Logística