Grau en Turisme

1032 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)
Grau en Turisme
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Bellaterra (Barcelona)
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El grau de Turisme de la UAB té una orientació acadèmica i professionalitzadora en el coneixement general del turisme i en els àmbits específics de gestió i planificació del turisme a nivell d'organitzacions, activitats, destinacions, productes i recursos.

El pla d'estudis combina aspectes humanístics, habilitats de comunicació, tècniques específiques de treball i eines informàtiques.
L'objectiu del grau es defineix a partir del caràcter dinàmic d'un sector en constant evolució ia partir de les exigències de qualitat, competitivitat i sostenibilitat, així com d'una creixent internacionalització.

S'ofereixen tres especialitats (mencions): Gestió d'Empresa Turística, Planificació Turística i Comercialització i Gestió Hotelera, que responen a la demanda de professionals del sector i als perfils i sortides laborals en els diversos àmbits, la diversitat d'entitats turístiques, els múltiples subsectors del turisme, la segmentació en nivells de responsabilitat professional, la gestió de les empreses i la planificació del turisme.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès.

Perspectives laborals

Els graduats estaran preparats per respondre a les demandes de professionals del sector turístic com llocs intermedis, superiors i directius. Els principals sectors d'ocupació són: ? Establiments, serveis, entitats de promoció i oficines de turisme. ? Empreses relacionades amb l'oferta turística complementària vinculada al lloc de destinació ia les activitats de turisme temàtic. ? Empreses d'allotjament. Departaments de recepció, banquets i convencions, qualitat, atenció al client, personal de compres i comercial. ? Empreses relacionades amb la creació, distribució i comercialització de productes i tasques d'assessorament a majoristes turístics en institucions públiques i privades. ? Consultoria. ? Docència. L'escola disposa de borsa de treball específica amb una inserció laboral de més del 86%.
Grau en Turisme
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)
Campus i seus: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)
Edifici Blanc, Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Barcelona)
Sol·licita informació
X