Curs d'Higiene Bucodental

1095 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
CEAC
Curs d'Higiene Bucodental
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Distància
1300 hores
Consulteu el preu

Descripció

El Curs d'Higiene Bucodental de CEAC proporciona als alumnes els coneixements necessaris perquè siguin capaços de promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat, mitjançant el desenvolupament d'activitats preventives i tècnic-assistencials que inclouen, l'exploració , l'avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques en col·laboració amb el odontólgo o metge estomatòleg. Com a membre d'un equip de salut bucodental realitzarà la seva activitat professional amb criteris de qualitat, seguretat i optimització de recursos.

Temari

Recepció i logística a la clínica dental
Estudi de la cavitat oral
Exploració de la cavitat oral
Intervenció bucodental
Epidemiologia en salut oral
Educació per a la salut oral
Conservador, periodòncia, cirurgia i implants
Pròtesis i ortodòncia
Fisiopatologia general

Competències per a les quals et prepara el curs

1. Organitzar i gestionar, al seu nivell, l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet. Comprendre en més profunditat com es pot intervenir psicoeducativamente a l'Educació Especial 2. Explorar, detectar i registrar l'estat de salut / malaltia bucodental de les persones, sota la supervisió del facultatiu. 3. Prevenir les malalties bucodentals de les persones mitjançant intervenció directa, segons normes de seguretat i qualitat establerta. 4. Avaluar la salut de les persones i de la comunitat, a través de la salut bucodental, mitjançant activitats de vigilància epidemiològica. 5. Promoure la salut de les persones i la comunitat a través de la salut bucodental, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia a distància.

Objectius

El Curs d'Higiene Bucodental de CEAC proporciona als alumnes els coneixements necessaris perquè siguin capaços de promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat, mitjançant el desenvolupament d'activitats preventives i tècnic-assistencials que inclouen, l'exploració , l'avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques en col·laboració amb el odontólgo o metge estomatòleg. Com a membre d'un equip de salut bucodental realitzarà la seva activitat professional amb criteris de qualitat, seguretat i optimització de recursos.

Pràctiques

Pràctiques voluntàries d'entre 120 a 200 hores en empreses com Serunion i Naturhouse.

Perspectives laborals

Tècnic Superior en Higiene Bucodental. Tècnic especialista higienista dental. Higienista bucodental. Educador en salut bucodental.

Avantatges del curs

Contingut en suport físic (llibres). Campus Online. Recursos d'aprenentatge: Realitat Virutal 360º. Videoconferències sanitàries en línia. Pràctiques professionals a Unidental, Caredent, Elite Dental, Futuredent, entre altres. Anglès específic: English for Health Care. Borsa d'Ocupació
Sol·licita informació
X