Idiomes a Casa del Professor. Immersió Total (Diversos països)

1029 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Idiomes a Casa del Professor. Immersió Total (Diversos països)
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Viu i aprèn a casa del professor !.
Preu: Preus a partir de 895 euros.

Una nova i original idea per als estudiants d'idiomes. Cap alumne pot optar per no anar a classe ja que viu a casa del professor i no ha de desplaçar-se al centre d'estudis. Rep 15, 20, 25 o 30 hores de classes particulars per setmana, opcional combinar classes amb activitats esportives, culturals i temps lliure. Les activitats s'organitzen entre el professor i el participant un cop a la seva arribada depenent de la localització del professor i els interessos de l'estudiant. Aquestes poden ser: cinema, shopping, bitlles, town walk, the beach, minigolf, local visit, swimming pool, bus tour etc. És una bona elecció per a practicar
i millorar l'idioma fora de les classes. El curs inclou allotjament a casa del professor, pensió completa i habitació individual.

Trasllat de l'aeroport a la Família
Podem tramitar-li els trasllats des de l'aeroport final de destinació directament a la casa del professor. Aquest servei és necessari per a nens que viatgen sols. Especialment recomanable per a menors de 16 anys.

Destinataris

Totes les edats:

Nens i joves

Disposem de cursos especialment adequats per a nens i joves.
Oferim un entorn totalment segur on els pares poden tenir absoluta confiança en el benestar dels seus fills. La "família-professor", es responsabilitza de la seva cura. Els menors de 12 anys han de contractar el suplement supervisió per garantir un adult a la casa en tot moment.
De 12 a 18 anys és opcional, segons el criteri dels pares. És important que ens indiqui els seus prefencias, si és esportista, li agrada sortir o bé quedar-se a casa llegint un llibre o veient TV, etc.

Adults
Un curs individualment dissenyat a casa del professor és més efectiu que anar a una escola, amb edats i aptituds heterogènies. El professor treballa al ritme del participant i l'ajuda a aconseguir els seus objectius.

Professionals i Vocabulari Especialitzat
Per a professionals i executius, enfoquem el curs segons la seva preferència.
Els professors, especialistes en medicina, dret, màrqueting, enginyeria, banca, etc .. estan capacitats per prestar una atenció detallada a la terminologia específica i l'ús de l'idioma orientat al treball, així com la vida social, que tan important és en el món professional i dels negocis.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Curs dissenyat segons les seves necessitats. Abans de la seva arribada, el professor és informat sobre el seu nivell i objectius, dissenyant un curs individualment per Vè., incloent tot el material necessari. Aquesta forma d'aprenentatge és tan efectiva que resulta també més econòmica ja que es necessita menys temps que en una escola convencional. Li sorprendrà el seu ràpid progrés. Si decidís commutar 5, 10, 10 i 15 hores de classes per hores d'activitats respectivament les despeses de transport, entrades pròpies i de l'acompanyant van a càrrec de l'estudiant. Consultar preus.

Durada

Dates inici classes: Tots els dilluns. Arribada / sortida: diumenge / dissabte.

Preu

Consulteu el preu
Preus a partir de 895 euros. El preu inclou: Classes i allotjament casa professor amb pensió completa. Únic espanyol en Família. Material d'ensenyament, test de nivell i Certificat del Curs. Assessorament previ i durant el curs. Dossier informatiu, carta d'acceptació, mapa, guia de l'estudiant.

Professorat

Tots els professors són qualificats i experts en l'ensenyament de l'idioma a estrangers. La "família-professor" és amable, acollidora i sensible a cultures foranes el que fa que la seva estada sigui agradable. Oferim diferents països i ciutats on la casa del professor s'ubica en àrees residencials i comunitats confrontants. Coordinadors locals: Cada alumne disposa d'un coordinador local que prèviament ha seleccionat la "família-professor" més adequada a les seves necessitats. El coordinador local està a la disposició del participant durant l'estada a fi de supervisar el seu progrés i benestar.

Lloc on s'imparteix el curs

Anglaterra, Espanya, Irlanda, Malta, USA, Canadà, Austràlia, França, Itàlia, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Finlàndia, Egipte, Xina.
Idiomes a Casa del Professor. Immersió Total (Diversos països)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Campus i seus: CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros
C/ Bori i Fontestà, 19 08006 Barcelona
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Madrid)
Núñez de Balboa, 28 28001 Madrid
Sol·licita informació
X