Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella (IESP)

Curs d'Intervenció de Pràctica Clínica

Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella (IESP)

Curs
Presencial
100 Hores
  • Barcelona
1.750 €

Curs d'Intervenció de Pràctica Clínica

Descripció

L'inici de la pràctica clínica en psicologia és un moment molt important per a qualsevol professional d'aquest àmbit, ja que representa l'inici real de la seva carrera professional. Això implica posar a prova la formació rebuda,  enfrontar-se a la falta d'experiència, a nombrosos dubtes sobre com estructurar el procés terapèutic i sobre com definir correctament els objectius i metodologia per a cada cas i, tot sovint, vèncer les pròpies pors i dificultats.

Aquest inici, requereix de la supervisió adequada de professionals més experimentats que puguin acompanyar i tutelar aquest procés, de tal manera que professionals amb nul.la o poca experiència puguin avançar en crear el seu propi estil d'intervenció.

Aquest curs aspira a convertir-se en una eina que faciliti un procés d'acompanyament i supervisió, i si cal, de formació en la creació d'una base per a la intervenció basada en un model d'intervenció sistèmica breu, i en el treball en l'ús de tècniques concretes.

El resultat d'aquest procés ha de ser que els participants hagin iniciat el seu camí professional, amb un acompanyament i tutela adequats que els ajudi a disposar d'un major grau de seguretat, i una experiència bàsica que guiï el seu creixement en l'àmbit de la intervenció clínica.
Veure més

Temari del curs

1. El vincle primer: Eines per a construir una bona aliança terapèutica. 
2. Començar pel final: Com marcar bons objectius terapèutics.
3. Calibrar i acompanyar: Eines per co-construir el canvi cap al canvi.
4. Saltant els obstacles: Eines per a redefinir o prevenir recaigudes.
5. Els millors aliats entre sessions: Com construir prescripcions o tasques per a casa eficaces i eficients.
 

Destinataris

Aquest curs esta dirigit, exclusivament, a llicenciats i graduats en psicologia i medicina (especialització en psiquiatria) amb formació prèvia de Màster o Postgrau.

Metodologia

La metodologia de treball d?aquest curs es fonamenta en la combinació de les aportacions teòriques per part del professorat, juntament, amb la intervenció clínica, tant per part dels professionals com dels alumnes.

Idiomes en què s'imparteix

Català i castellà

Lloc on s'imparteix el curs

Gran Via de les Corts Catalanes 617, 3-3, 08007 Barcelona

Objetius

Els objectius d'aquest curs són:

  • Ajudar els participants a entendre les bases pràctiques de la intervenció clínica.

  • Facilitar guies i orientacions per a la intervenció que  ajudin en la creació d'un estil d'intervenció basat en un model sistèmic breu.

  • Potenciar l'aprenentatge per mitjà de la observació del treball clínic en directe de professionals experimentats.

  • Facilitar l'aprenentatge i l'adquisició de competències a través del treball amb casos clínics reals supervisats.

  • Afavorir un major grau de seguretat i confiança en les pròpies capacitats per a la intervenció clínica.Titulació obtinguda

Curs d?Intervenció en Pràctica Clínica. Perspectiva sistèmica breu. Lliurat per Interpersonal, benestar i salut. Sol?licitat el reconeixement del Consell Català de la formació continuada de les professions sanitàries.

Preu

1.750 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Intervenció de Pràctica Clínica