Grau de Títol Superior en Disseny de Moda, Estilisme i Comunicació

21 Persones han demanat informació
1739 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Grau de Títol Superior en Disseny de Moda, Estilisme i Comunicació
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El Títol Superior en Disseny de Moda, en l'especialitat d'Estilisme i Comunicació de Moda, és equivalent a Grau Universitari (240 ECTS). Aquest curs forma professionals capaços d'anticipar respostes i solucions a les futures tendències estètiques i a les noves necessitats del mercat de la moda.
S'estudia una base teòrica i cultural amb l'objectiu que l'alumne creï un estil estètic i innovador que despunti en el mercat internacional de la moda i tingui gran capacitat creativa per actuar en un sector cada vegada més complex.

Temari

• El primer any del curs està centrat en l'adquisició dels conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. S'ensenya a atrevir-se a crear i a comunicar.
• En el segon any es comença l'aprenentatge de les tècniques específiques de moda: patronatge, modelatge, il·lustració, complements, història, etc. Coneixements essencials per a qualsevol persona que treballi en l'àmbit de la moda. Es combina sempre la formació de tècniques tradicionals i modernes, per poder enfrontar-se a la indústria actual de manera completa i perquè cada alumne pugui trobar aquelles que li facilitin desenvolupar la seva creativitat.
• En el tercer any l'alumne s'especialitza en l'itinerari d'Estilisme i Comunicació de Moda i comença a estudiar assessoria d'imatge, edició de moda i últimes tendències, i a realitzar nombrosos projectes d'estilisme (editorials, sessions de foto, etc.). Destaca un projecte de sostenibilitat i moda i diversos treballs amb visió de futur pel que fa a tècniques i teixits.
• Durant el quart any es realitzen pràctiques en una empresa i es porta a terme el projecte de final de carrera que serveix com a carta de presentació al món professional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Es basa principalment en una metodologia pràctica a través de projectes experimentals i simulacions empresarials guiades sota professionals del sector. El curs està dividit en mòduls d'assignatures perquè l'alumne realitzi un projecte rere l'altre i no diversos simultàniament. Un procés més efectiu que permet anar millorant tant el desenvolupament d'un concepte com el procés d'elaboració.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

4 anys acadèmics. Data d'inici: 09/2019.

Objectius

El Títol Superior ofereix una trajectòria formativa que ensenya l'alumne a idear noves fórmules estètiques indispensables per comunicar la imatge d'una marca. Proporciona els coneixements per connectar les exigències i necessitats a través de diferents mitjans: editorials de premsa especialitzada, desfilades, catàlegs, aparadors, punts de venda, publicitat i cinema.

Perspectives laborals

Estilista, consultor per al desenvolupament de col·leccions de moda, creador de looks per a la correcta comunicació d'una col·lecció o producte, publicitat, editorials de moda, elaboració de guies de compres, visual merchandiser, assessor d'imatge, personal shopper, organitzador d'esdeveniments, aparadorisme, producció en publicitat i cinema, comunicació de moda i imatge de marca, etc.
Grau de Títol Superior en Disseny de Moda, Estilisme i Comunicació
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Sol·licita informació
X