Curs de Manteniment Industrial

8 Persones han demanat informació
1119 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Instituto Tecnológico MasterD
Curs de Manteniment Industrial
Sol·licita informació
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

MasterD ha creat aquest curs de manteniment industrial amb el qual aprendràs a dissenyar i muntar instal·lacions de electroneumáticas.
Especialitza't en un dels sectors que més demanda laboral té T'interessa treballar en el món del manteniment industrial?
MasterD és un centre col·laborador SIEMENS per Formació en Productes d'Automatització i Accionaments.
Pràctiques professionals, professors experts, tallers presencials al teu centre més proper o classes en directe són algunes de les característiques amb les que MasterD ajuda als seus alumnes del curs de manteniment industrial a convertir-se en professionals competents dins del sector industrial.
Aprofita que la indústria actual requereix professionals qualificats que posseeixin uns grans coneixements tècnics en les diferents especialitats que intervenen en el manteniment industrial i aquest curs de manteniment industrial et dóna l'oportunitat de realitzar pràctiques en empreses del sector, que t'ajudaran a consolidar els coneixements i aconseguir una bona feina o millorar en el que ja tens.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Pràctiques

Pràctiques professionals en empreses del sector.

Perspectives laborals

En finalitzar el curs de manteniment industrial, podràs treballar en llocs de: Muntatge, manteniment i localització d'avaries en quadres elèctrics de baixa tensió, maquinària pneumàtica i hidràulica. A més, estaràs iniciat en la programació i instal·lació del LOGO! i S7-1200.

Avantatges del curs

Certificat Siemens a automatització i automatismes. Campus online amb el millor en tecnologia per a formació. Jornados industrials on entrenar les habilitats. Centres de formació amb taller i aules tècniques. Formació personalitzada adaptada a l'alumne.

Borsa de treball

Borsa de treball exclusiva amb ofertes laborals del sector industrial.
Curs de Manteniment Industrial
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X