Màster d' Agrobiologia Ambiental

1097 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat de Biologia (UB)
Màster d' Agrobiologia Ambiental
Sol·licita informació
Màster oficial
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu general del màster és capacitar l'alumnat en els aspectes investigadors i professionals del camp de la biologia agrícola i forestal i la seva relació amb el medi ambient. Així doncs, pretén proporcionar-los una formació científica, tecnològica i professional en les àrees de la fisiologia vegetal, la bioquímica, la biologia molecular i l'ecologia en relació amb l'agricultura i el medi ambient, que els confereixi una formació d'alt nivell científic i professional en els aspectes mediambientals de l'àmbit agrícola i forestal.

El màster pretén que l'alumnat obtingui un coneixement global i al mateix temps multidisciplinari de la biologia de les plantes i les seves adaptacions a un entorn advers (clima, sòl, patògens) per tal de millorar la producció i la qualitat de les plantes o dels productes que se'n derivin.

Els alumnes que vulguin realitzar el doctorat hauràn d'haver superat els 60 ECTS del màster. Preferentment el mòdul d'investigació.

Destinataris

Llicenciats en Biologia, Ciències Ambientals, Biotecnologia, Bioquímica, Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enologia i en ciències de la salut; titulats en les enginyeries Forestal i Agrònoma o en les enginyeries tècniques Agrícola, d'Explotacions Agropecuàries, d'Hortofructicultura i Jardineria, d'Indústries Agràries i Alimentàries, i Forestal.

També hi podrà accedir qui tingui un títol en altres matèries no afins després d'haver cursat els crèdits d'anivellament pertinents.
.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà

Preu

Consulteu el preu
45 euros el crèdit
Màster d' Agrobiologia Ambiental
Facultat de Biologia (UB)
Campus i seus: Facultat de Biologia (UB)
Facultat de Biologia (UB)
Av.Diagonal, 645 08028 Barcelona
Sol·licita informació
X