E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster en Borsa i Mercats Financers (Part Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
11.000 €

Màster en Borsa i Mercats Financers (Part Time)

Descripció

El Màster en Borsa i Mercats Financers està dissenyat per preparar directius financers que sàpiguen afrontar els canvis econòmics amb la solvència i anticipació necessària que exigeixen les organitzacions actuals. Professionals de les finances que siguin flexibles, sàpiguen dirigir i liderar equips, tinguin les capacitats necessàries per generar valor en tot moment, assignin i distribueixin els recursos financers de la manera més eficient possible i, sobretot, contribueixin a la direcció de l'empresa a l'hora d'aconseguir els seus objectius gràcies a la seva visió estratègica.En definitiva, professionals que necessiten recolzar els seus coneixements i qualificació professional amb una acreditació oficial per a l'obtenció aquesta específicament dissenyat el nostre Màster.Cinc raons per fer el Màster en Borsa i Mercats Financers de EAE:1. És el millor màster de finances impartit a Barcelona i tercer millor màster de finances d'Espanya segons el rànquing "250 millors màsters" elaborat per El Mundo el 2015.2. El Programa prepara per superar l'examen de certificació EFA (European Financial Advisor).3. El programa dedica diverses sessions presencials a la preparació dels exàmens de l'EFPA (European Financial Planning Association, principal associació europea de professionals del sector financer) a través de qüestionaris reals.4. El programa més complet i pràctic. Actualitzat anualment, incorpora un Programa de Desenvolupament d'Habilitats Directives, la realització d'un Business Game Financer i la creació d'un Pla Financer.5. EAE és la segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya (Rànquing Merco 2015).Valors diferencials:

• Certificació EFPA de l'EFA: En finalitzar el màster, el participant tindrà l'opció de presentar-se als exàmens de certificació del EFPA, Nivell EFA (European Financial Advisor). El programa dedica vuit sessions presencials a la preparació dels exàmens de l'EFPA a través de qüestionaris reals.

• EAE, membre d'AECA i ACCID: EAE és membre de l'ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció) i d'AECA (Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'Empreses). Gràcies a aquests acords, els participants del programa es beneficien de les activitats i beneficis oferts per les dues associacions durant el curs

• Consell Assessor: El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea de Finances, format per 21 professionals d'empreses com Zurich, Nike, Agbar, Affinity Petcare, Grup Dia, Schroders o Marcilla, entre d'altres.

• Pla de Borsa i Mercats Financers: El programa incorpora la realització d'un Pla de Borsa i Mercats Financers en finalitzar el curs. Amb la realització d'aquest pla, els participants tenen l'oportunitat de sintetitzar i reflectir la diversitat de coneixements i habilitats en el sector de les finances adquirits durant el desenvolupament del programa acadèmic.

• Rànquing El Mundo: El Màster en Direcció Financera d'EAE és el tercer millor màster de l'àrea de Finances d'Espanya, segons el rànquing 250 millors màsters elaborat per El Mundo.


 


Veure més

Temari del curs

1. Finances: Comptabilitat, Finances Operatives, Finances Estructurals, Gestió de Riscos, Finances Corporatives, Habilitats Directives.
2. Mercats financers (adaptat a la guia de certificació de la EFPA): Instruments i Mercats Financers, Fons i Societats d'Inversió, Gestió de Carteres, Assegurances, Pensions, inversió immobiliària, Crèdit i Finançament, Fiscalitat, Ètica i legislació en l'assessoria financera, Assessorament i planificació, Preparació per a l'examen de certificació EFPA.
3. Projecte final: Elaboració d'un Pla Financer amb sessions de tutoria individualitzades.
Veure més

Destinataris

Perfil recomanat: Titulació universitària. 3 anys d'experiència en llocs de responsabilitat.

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Dedicació: Part time.

Durada

Inici: A consultar.

Lloc on s'imparteix el curs

Campus Barcelona i Madrid.

Objetius

Amb el Màster en Borsa i Mercats Financers aprendràs sobre:

1. Decisions estratègiques: Optimitzar la presa de decisions financeres dels participants en un entorn canviant.

2. Instruments d'assessoria financera: Dotar els participants d'eines per a l'assessoria financera que generi valor, tant a nivell organitzatiu com en els mercats financers.

3. Presa de decisions pressupostàries: Dominar les eines i instruments de planificació i elaboració de pressupostos que donen suport al procés de presa de decisions financeres.

4. Lideratge directiu: Desenvolupar les competències i habilitats imprescindibles per poder dirigir amb èxit una empresa moderna des del punt de vista de la funció de l'assessor financer.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Borsa i Mercats Financers per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Borsa i Mercats Financers per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) i la titulació de Màster en Borsa i Mercats Financers per la Universitat Camilo José Cela (si es realitza a Madrid).

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Preu

11.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Borsa i Mercats Financers (Part Time)