Màster en Big Data & Analytics Part Time

1034 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.750 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Big Data & Analytics Part Time
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
Preu 13.750 €

Descripció

Factors com la globalització de les marques, la personalització de les ofertes i l'accés a la informació quan i on vol el consumidor, estan produint reptes i oportunitats. A això se suma, l'aparició de l'Internet de les Coses (IOT) i la multiplicació dels canals de venda.
Tot això ha generat una gran quantitat d'informació, el control en temps real ha marcat un abans i un després en el món dels negocis. Per tal de facilitar la monitorització dels processos, o simplement per disposar de més informació sobre mercats i clients, les empreses s'han de sotmetre a una remodelació tecnològica i organitzativa, incorporant un nou perfil de professionals capaços de traslladar l'enorme potencial d'aquestes dades a les seves vendes.
El Màster en Big Data & Analytics et prepararà per convertir les noves tecnologies en un avantatge competitiu per a la teva empresa o projecte. Per a això, gaudiràs d'una sòlida formació en Business Intelligence, estaràs en disposició de prendre decisions eficients, i podràs liderar projectes de Tecnologies de la Informació en qualsevol sector de l'economia.
Sabem que el futur sempre està començant avui i que només els més preparats seran capaços de liderar-lo.
Les noves tecnologies estan transformant el món davant dels nostres ulls. L'ús de dispositius tecnològics, de xarxes socials i la digitalització dels processos de treball generen un gran volum de dades que, correctament analitzats poden convertir-se en valuosa informació. Ara tenim la possibilitat de saber més sobre els processos que es produeixen a la nostra empresa i sobre els nostres clients actuals i potencials.
La gestió de les dades derivades de l'ús de les noves tecnologies s'ha convertit en una eina molt útil per garantir l'èxit empresarial. Però requereix, d'una banda, de la implementació de tecnologies de Big Data per emmagatzemar i visualitzar aquestes dades; i de l'altra, de la feina de tècnics especialitzats capaços de gestionar-los i interpretar-los correctament. Actualment, els perfils en Big Data, Data Science i Data Analytics són el més demandats, en un mercat que no és capaç de cobrir la demanda i que necessita professionals ben formats.
El Màster en Big Data & Analytics s'imparteix des d'una òptica que engloba tant la tecnologia com la gestió, amb l'objectiu d'ensenyar a dissenyar i gestionar projectes de Big Data i a treure la màxima rendibilitat a el tractament de dades massius. El resultat? Podràs liderar projectes tecnològics i prendre decisions de forma eficient dins d'un sector molt dinàmic i amb una gran projecció professional.

Temari

• Mòdul 1. Business Transformation.
• Mòdul 2. Data Analytics and Visualization.
• Mòdul 3. Big Data and Data Science.
• Mòdul 4. Personal Skills.
• Mòdul 5. Minor.
• Mòdul 6. TFM.
El model educatiu permeti personalitzar els estudis. Els minors són assignatures optatives que et asseguren una formació a la teva mida i et donen la possibilitat d'explorar continguts transversals que van a eixamplar l'horitzó del teu màster.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar un procés d'admissió.

Metodologia

Part Time. Els programes part time disposen d'una programació d'activitats in Program que proporcionen una experiència d'aprenentatge completa, una finestra oberta a el coneixement pràctic dins i fora de l'aula on han de néixer excel·lents relacions personals i professionals.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Propera convocatòria: maig. Durada: 12 mesos (70 ECTS).

Objectius

• Comprendre en profunditat les principals qüestions tecnològiques i de negoci dins de l'àrea de Big Data.
• Aprofundir en l'àrea funcional i / o tècnica del Big Data, mitjançant la solució de casos pràctics que es produeixen en les empreses actuals.
• Desenvolupar les competències tecnològiques necessàries per convertir-te en un directiu de l'àrea de Big Data, sense oblidar-nos de les habilitats directives i de gestió necessàries per liderar equips i projectes.
• Dominar les principals eines que s'utilitzen actualment al mercat del Big Data.

Perspectives laborals

Els alumnes i les alumnes treballen en empreses de prestigi com Nestlé, Repsol, Coca Cola, Telefonica, Santander o Disney. Algunes de les sortides professionals són: Chief Data Officer (CDO). Chief Technology Officer (CTO). Big Data Consultant. Business Intelligence & Data Analytics. Project Management for BI Projects. Digital Transformation Manager.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Borsa de treball

Departament de Carreres a el servei de l'alumnat durant tota la durada de el programa.

Professorat

Claustre format per experts internacionals: Per ensenyar en una de les millors escoles de negocis cal tenir passió per la docència. Els professors la porten al seu ADN, però a més són directius i professionals que coneixen bé la realitat empresarial i investigadors que aporten coneixement rellevant a través dels seus estudis i publicacions. Director de el programa Barcelona: Gustavo Ramírez.
Màster en Big Data & Analytics Part Time
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X