E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica (Part Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Presencial
  • Barcelona
11.000 €

Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica (Part Time)

Descripció

El Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica està dissenyat per formar professionals en l'àrea de les noves tecnologies de la informació i Business Intelligence, sempre amb la visió de complir amb el que demanden les empreses i institucions en cada moment.

Per a això, ofereix una sinergia clara entre la tecnologia i la gestió, la qual cosa permet als participants desenvolupar les habilitats i tècniques necessàries en l'àrea de Business Intelligence i Innovació Tecnològica per liderar projectes de tecnologia de la informació en diversos sectors de l'economia.Raons per a realitzar el Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica de EAE:

1. Els especialistes en Business Intelligence, els que més cobren del sector TIC segons un recent estudi de Ticjob.es

2. L'únic programa d'Espanya en el qual podràs desenvolupar competències més tècniques avalades per la UPC amb competències claus en la gestió de negoci, avalades per la trajectòria d'EAE.

3. El màster més pràctic i actualitzat, dissenyat en base a les últimes tendències del sector: utilització d'eines de programari i gestió de la informació, ponències de professionals i experts reconeguts del sector, assistència a congressos i seminaris.

4. Durant el màster es desenvolupa un Projecte Final, basat en la realització d'un pla de gestió de solucions funcionals i eines tecnològiques existents al mercat. Per a la seva elaboració s'utilitzaran eines programari existents al mercat.

5. Direcció del Programa: Salvador de la Torre. De la Torre és Business Intelligence Consultant a IBM Global Services, Diploma in Disruptive Innovation per New York University, Diploma en CSR per University of California - Haas School of Business, Diploma in Leadership Programme per Nanyang Business School Singapore, Master in Business Intelligence per insan i Màster en Tecnologies de la Informació per UNITEC.


Veure més

Temari del curs

Gestió estratègica dels sistemes d'informació i la innovació
• Mètodes quantitatius per als sistemes de la informació.
• Gestió i estratègies de les Tecnologies de la Informació.

Fonaments de Business Intelligence i gestió de projectes
• Tecnologies de Business Intelligence.
• Gestió de Projectes.
• Habilitats directives.

Big data i gamification
• Gestió i tècniques de Big Data.
• Models i eines de Gamificació.

Enterprise data
• Data Architecture.
• Database Management.

Sistemes de gestió de l'acompliment corporatiu
• Tecnologies corporatives.
• Business Intelligence aplicat a la gestió.

Business Intelligence en màrqueting
• Solucions e-business i e-commerce.
• Customer Analytics & CRM.

Projecte final
El projecte final del Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica consisteix en el desenvolupament d'un Pla de Business Intelligence basat en la gestió de solucions funcionals i eines tecnològiques existents al mercat, i que competeix en una indústria global i multicanal. Per a la seva elaboració s'utilitzaran eines programari existents al mercat.
Veure més

Destinataris

Perfil recomanat: Titulació universitària. 3 anys d'experiència en llocs de responsabilitat.

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Durada

Inici: A consultar.

Objetius

Innovació tecnològica: Comprendre en profunditat les principals qüestions tecnològiques i de negoci dins de l'àrea de Business Intelligence. Entendre el marc conceptual de les noves tecnologies aplicades de Big Data i Gamificació, i la utilització de les eines de BI en l'àmbit de Màrqueting. Funcional i tècnica: Aprofundir en l'àrea funcional i / o tècnica del IT, mitjançant la solució de casos pràctics que es produeixen en les empreses actuals. i Desenvolupament de competències tecnològiques: Potenciar la presa de decisions en projectes complexos considerant els aspectes tècnics, econòmics, de qualitat, ambientals i d'exposició al risc que l'engloben. Tot això per gestionar un projecte assegurant el seu èxit, construir i gestionar l'equip en els projectes de la seva responsabilitat. Eines de Business Intelligence pressupostària: Dominar les principals eines que s'utilitzen actualment al mercat del Business Intelligence.

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica per la Universitat Politècnica de Catalunya.
Per poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats, cal complir els requisits que sol·liciten les dues institucions.

Perspectives laborals

Adecco, en el seu informe Els perfils més buscats, destaca que, dins de l'àrea de Tecnologies de la Informació, el perfil més cotitzat en termes salarials i de demanda és el de Consultor de Business Intelligence.

El Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt
de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

11.000 €

Avantatges del curs

Valors diferencials:
Certificació Openbravo: En finalitzar el programa, els alumnes obtenen la certificació atorgada per OpenBravo.
Professionals del BI, entre els més demandats: Els professionals de Business Intelligence seran un dels perfils més destacats en 2017 segons Adecco Professional.
Consell Assessor: El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea d'Operacions, format per 25 professionals d'empreses com Pepsico, Nike, DHL, Danone, Accenture, Fujitsu, Grup Planeta, Mango o Grup Puig, entre d'altres .
Programari Openbravo: Els participants en el programa disposen de llicències gratuïtes d'ús del programari de BI d'Openbravo, que permeten utilitzar aquest programari en temps real a servidors d'EAE.
Programa que uneix competències tècniques i de negoci: Únic programa d'Espanya en el qual es poden desenvolupar competències més tècniques, avalades pel nostre partner UPC.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica (Part Time)