E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster en Desenvolupament Directiu, Intel · ligència emocional i Coaching (Part Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
11.000 €

Màster en Desenvolupament Directiu, Intel · ligència emocional i Coaching (Part Time)

Descripció

El Màster en Coaching d'EAE posa a disposició del participant les eines, recursos, habilitats i competències necessàries per desenvolupar la funció directiva en base a les principals variables del Coaching i el desenvolupament de la intel·ligència emocional, aplicant-les a qualsevol projecte empresarial que impliqui la gestió d'equips de persones.Es desenvoluparan totes les variables relacionals, psicològiques i humanistes que defineixen la personalitat òptima en el lideratge modern: empatia, extraversió, optimisme i autogestió emocional. Tot això amb un objectiu: potenciar la relació entre persones d'un mateix equip sobre la perspectiva de l'aportació de valor i la recerca de resultats concrets.Cinc raons per fer el Màster en Coaching d'EAE:1. El Màster de Desenvolupament Directiu, Intel·ligència emocional i Coaching més pràctic i complet perquè els professionals adquireixin les competències necessàries per desenvolupar la funció directiva en base a les principals variables del Coaching i el desenvolupament de la intel·ligència emocional, aplicant-les a qualsevol projecte empresarial que impliqui la gestió d'equips de persones.2. actualització anualment, inclou la realització de quatre mòduls eminentment pràctics (Funció Directiva, Coaching Personal i Executiu, Desenvolupament Directiu i Intel·ligència Emocional) i la realització d'un Projecte Final durant el Màster.3. Ocupabilitat: El 2013 gestionem 3.376 ofertes de feina i pràctiques per treballar en 37 països i 28 sectors.4. EAE és la segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya (Rànquing Merco 2014).5. EAE és una de les 30 millors escoles de negocis del món (Rànquing Amèrica Economia 2014).

Doble TitulacióLes persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència emocional i Coaching per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència emocional i Coaching per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) i la titulació de Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència emocional i coaching per la Universitat Camilo José Cela (si es realitza a Madrid).Per a poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats, cal complir els requisits que sol·liciten les dues institucions.


Veure més

Temari del curs

1. La Funció Directiva
2. Coaching Personal i Executiu
3. Desenvolupament Directiu
4. Intel·ligència Emocional
5. Projecte Final

Destinataris

Perfil recomanat: Titulació universitària. 3 anys d'experiència en llocs de responsabilitat.

Requisits

Procés d'admissió:

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic. Tots els participants han d'obtenir el màxim profit d'aquesta experiència d'aprenentatge, a través d'un context en el qual sigui possible desenvolupar una relació a llarg termini amb companys de classe, professors i antics alumnes.?

Per iniciar el procés d'admissió és necessari emplenar el formulari corresponent, perquè el perfil del candidat pugui ser avaluat pel nostre Comitè Acadèmic. Si la resolució de l'admissió emesa pel Comitè Acadèmic al Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència emocional i Coaching és positiva, el candidat podrà formalitzar la seva inscripció a aquest Màster.
Veure més

Metodologia

Dedicació: Part Time.

Durada

Inici: A consultar.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid.

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt
de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats a contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

11.000 €

Avantatges del curs

Valors diferencials:
Preparació per la Certificació d'ICF: El Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching està dissenyat per preparar els alumnes per a obtenir la Certificació ICF.
Intel·ligència emocional: El participant arriba al ple desenvolupament del seu potencial personal i professional: guanyar autoconfiança, augmentar l'optimisme, incrementar la perseverança, gestionar millor les emocions, millorar l'empatia, desenvolupar la seva extroversió i potenciar la seva iniciativa.
Outdoor Training: El programa inclou la realització d'activitats outdoor en què es treballen diferents competències de coaching en entorns propicis i inspiradors.
Consell Assessor: El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea de Recursos Humans, format per 25 professionals d'empreses com Volkswagen, LG, IBM, L'Oréal, Grifols, Decathlon o Asepeyo, entre d'altres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Desenvolupament Directiu, Intel · ligència emocional i Coaching (Part Time)