Ostelea

Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial

Ostelea

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
11.200 €

Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial

Descripció

El desenvolupament sostenible s'ha convertit en un nou paradigma del segle XXI, tant en el sector públic com en el privat, des del internacional al local. En el sector turístic, aquest paradigma ha cristal·litzat en la idea del turisme sostenible, que se centra en els aspectes ambientals, socials i econòmics d'aquest sector. Cada vegada són més els organismes públics, institucions acadèmiques, destinacions turístiques, empreses i organitzacions internacionals els que es preocupen per integrar els criteris de sostenibilitat a les seves polítiques.La integració de la sostenibilitat en la planificació i gestió turístiques suposa revisar, no només els conceptes sinó també el disseny dels productes i la gestió de les destinacions turístiques, aplicant noves eines i estratègies que permetin una activitat turística més respectuosa amb l'entorn. Així, la sostenibilitat es converteix també en un indicador de qualitat, eficiència, competitivitat i innovació, capaç de respondre als reptes actuals del turisme ia les estratègies de desenvolupament.Per tot això, Ostelea ha decidit implementar un programa de Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial, que té com a objectiu formar professionals i directius que liderin el canvi cap a una planificació i gestió més sostenible de l'activitat turística, ja sigui en la administració pública o en el sector privat.


Veure més

Temari del curs

El Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial de Ostelea es classifica en 4 mòduls:
  • Governança i planificació territorial i turística.
  • Impacte del turisme en els destí i desenvolupament sostenible.
  • Disseny i comercialització de productes i destinacions turísiticos sostenibles.
  • Treball de fi de màster.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Durada

Inici: Octubre 16.
Full time.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Titulació obtinguda


El participant que completi amb èxit el programa obtindrà TRIPLE TITULACIÓ:

El títol de Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.

El títol de Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial per EAE Business School.

La titulació oficial de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals


Director d'informació, promoció i comercialització turística.

Director de programes de destinacions.

Tècnic de planificació i gestió de destinacions turístic.

Gestor de productes turístics específics.

Tècnic de desenvolupament de producte turístic.

Tècnic de gestió del patrimoni natural i cultural.

Agent de desenvolupament local.

Analista, consultor o assessor en el sector turístic.

Promocions

Ostelea ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes de l'Escola.

Preu

11.200 €

Avantatges del curs


Vuit treballs de camp en l'entorn turístic de Barcelona sobre experiències en planificació sostenible.

Ostelea és membre afiliat a l'Organització Mundial del Turisme (OMT), referent a la governança turística mundial. Formar part de l'OMT en iniciatives com la Xarxa de coneixement, garanteix la qualitat acadèmica del programa.

Grup d'Investigació: part del claustre docent del màster està integrat en el Grup d'Investigació Multidisciplinar en Turisme d'EAE (GRIT-EAE), que centra la seva producció científica en el camp de la gestió del turisme internacional.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial