Ostelea

Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial (Full Time)

Ostelea

Màster
Presencial
Oficial / Homologat
60 Crèdits
  • Barcelona
15.200 €

Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial (Full Time)

Descripció

El desenvolupament sostenible s'ha convertit en un nou paradigma del segle XXI, tant en el sector públic com en el privat, des del internacional al local. Al sector turístic, aquest paradigma ha cristal·litzat en la idea del turisme sostenible, que es centra en els aspectes ambientals, socials i econòmics d'aquest sector. Cada vegada són més els organismes públics, institucions acadèmiques, destinacions turístiques, empreses i organitzacions internacionals els que es preocupen per integrar els criteris de sostenibilitat a les seves polítiques.

Ostelea ha decidit implementar un programa de Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial, que té com a objectiu formar professionals i directius que liderin el canvi cap a una planificació i gestió més sostenible de l'activitat turística, ja sigui en l'administració pública o en el sector privat.

Coneix l'últim estudi elaborat per Ostelea sobre "El Turisme Ecològic i Sostenible a Espanya", que analitza i observa una de les modalitats de turisme que ha experimentat un major creixement en els últims anys.


Veure més

Temari del curs

El Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial d'Ostelea es classifica en 5 mòduls:
Governança i gestió sostenible de productes i destinacions turístiques
Desenvolupament turístic sostenible
Avaluació, gestió i conservació del patrimoni natural
Gestió turística del patrimoni natural des d'una perspectiva de sostenibilitat
Treball fi de màster
Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol. Aquest màster també s'imparteix a anglès.

Durada

Convocatòria oberta per al maig del 2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Objetius

El Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial et permetrà:

Conèixer la indústria turística sostenible: Adquirir coneixements de planificació i gestió de destinacions turístiques introduint criteris de sostenibilitat. Conèixer els fonaments del desenvolupament territorial sostenible, la sostenibilitat turística i la seva afectació en la imatge de qualitat de la destinació.

Desenvolupament de plans estratègics: Dissenyar estratègies i plans de dinamització i diferenciació turística basats en la gestió turística sostenible, tant en destinacions madures com emergents.

Marc regulador: Conèixer el marc regulador de la planificació territorial a diferents escales i la seva incidència en la gestió de destinacions turístiques.

Oportunitats: Detectar oportunitats de negoci: analitzar la sostenibilitat com a avantatge competitiu per a dissenyar, promocionar i comercialitzar nous productes turístics.

Tecnologies: Conèixer i aplicar les tecnologies de la informació i les comunicacions al disseny i comercialització turística. Formar en l'aplicació de mètodes i tècniques avançades per al desenvolupament i gestió eficient de productes i destinacions turístiques.

Impactes ambientals: Conèixer els impactes ambientals de l'activitat turística per plantejar alternatives de planificació i gestió turística sostenible emergent.

Titulació obtinguda

L'estudiant que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació: Màster Universitari en Gestió Turística Sostenible de Recursos i Destinacions, amb Especialitat en Patrimoni Natural, per la Universitat de Lleida (OFICIAL) Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial, per Ostelea School of Tourism & Hospitality (PROPI) Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial, per EAE Business School (PROPI)

Perspectives laborals

Director d'informació, promoció i comercialització turística. Director de programes de destinacions. Tècnic de planificació i gestió de destinacions turístic. Gestor de productes turístics específics. Tècnic de desenvolupament de producte turístic. Tècnic de gestió del patrimoni natural i cultural. Agent de desenvolupament local. Analista, consultor o assessor en el sector turístic.

Promocions

Ajuts econòmics.

Programa de beques.

Preu

15.200 €

Avantatges del curs

Raons per estudiar el màster: Vuit treballs de camp en l'entorn turístic de Barcelona sobre experiències en planificació sostenible. Ostelea és membre afiliat a l'Organització Mundial del Turisme. Formar part de l'OMT en iniciatives com la Xarxa de coneixement, garanteix la qualitat acadèmica del programa. Grup de Recerca: part del claustre docent del màster està integrat en el Grup d'Investigació Multidisciplinar en Turisme, que centra la seva producció científica en el camp de la gestió del turisme internacional. Serveis Transversals addicionals inclosos en el teu màster (places limitades): Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program. Formació orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres. Conferències mensuals. Seminaris en Hospitality o Sostenibilitat. Idiomes: Anglès o Francès a triar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Destinacions Turístiques Sostenibles i Planificació Turística Territorial (Full Time)