E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster en Direcció de Comunicació Corporativa (Full Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
12.900 €

Màster en Direcció de Comunicació Corporativa (Full Time)

Descripció

El Màster en Direcció de Comunicació Corporativa d'EAE està dissenyat per a formar professionals de la comunicació que siguin originals, creatius i eficients a l'elaborar plans de comunicació, i que a més estiguin preparats tant per treballar en empreses i organitzacions com a agències de comunicació. Professionals capaços de perfeccionar les estratègies de Comunicació, Relacions Públiques i Publicitat d'una forma innovadora i, sobretot, adaptada als canals per on es mou el seu públic objectiu.Tot això amb la potenciació de la nostra reputació corporativa com a principal objectiu, cosa que empreses i consultores de comunicació identifiquen com a factor determinant per al creixement d'una organització en els propers anys.Cinc raons per fer el Màster en Direcció de Comunicació Corporativa d'EAE:1. És el millor programa de Comunicació impartit a Espanya segons el Rànquing El Mundo (anys 2013 i 2012).2. Un dels objectius més importants del Màster és el formar directors de Comunicació que integrin les tècniques i eines de comunicació corporativa en l'estratègia de l'empresa.3. El programa més complet i pràctic. Actualitzat anualment, incorpora la realització d'un Pla de Comunicació durant el programa, concretament el desenvolupament d'una campanya integral de Comunicació Corporativa.4. Amb el millor aval, el dels nostres antics alumnes, que ocupen llocs de responsabilitat internacional en les millors empreses: Clarins, Danone, Mango, McCaan Worldwide, NH Hotels, Ogilvy One, Vodafone o Zenith Media. Comptem a més amb el millor reconeixement al teixit empresarial: més de 2.000 empreses col·laboradores.5. EAE és una de les 30 millors escoles de negocis del món en un rànquing liderat per Harvard Business School (Rànquing Amèrica Economia 2014).Doble Titulació:Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Direcció de Comunicació Corporativa per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Direcció de Comunicació Corporativa per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) i la titulació de Màster Universitari en Imatge, Publicitat i Identitat Corporativa per la Universitat Camilo José Cela (si es realitza a Madrid).Per a poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats, cal complir els requisits que sol·liciten les dues institucions.Valors diferencials:

• Rànquing El Mundo. Segons el rànquing "250 Millors Màsters" d'El Mundo, el Màster en Direcció de Comunicació Corporativa d'EAE és el millor màster de l'àrea de Comunicació impartit a Espanya.

• Rànquing Eduniversal. El Màster en Direcció de Comunicació Corporativa millora la seva posició respecte a la classificació de l'any anterior i és destacat entre els 35 millors màsters d'Europa de l'àrea de Comunicació ( "Top 200 Best Masters in Communications Regional Rànquing") segons el rànquing "Eduniversal Best Masters rànquing Worldwide 2015-2016 ". Amb aquests resultats, el Màster en Direcció de Comunicació Corporativa d'EAE porta 10 anys situant-se entre els millors.

• Consell Assessor. El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea de Màrqueting i Comunicació, format per 23 professionals d'empreses com Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa o Dockers, entre d'altres.

• EAE és membre de les principals associacions de comunicació d'Espanya, entre les quals es troben: DIRCOM, ADECEC, CORPORATE EXCELLENCE, AM i AEA. Gràcies a aquests acords, els participants del programa gaudeixen dels beneficis oferts per les associacions.

• Pla de Comunicació. Un dels punts clau del màster és la realització d'un Pla de Comunicació en l'últim període del programa. Gràcies a això, l'alumne aprèn a desenvolupar una campanya de comunicació corporativa integral i viable, o a abordar solucions de comunicació en situacions reals de crisi.

• El 98% dels estudiants del Màster en Direcció de Comunicació Corporativa que van sol·licitar realitzar pràctiques o internship, les van realitzar.


Veure més

Temari del curs

1. Entorn econòmic i polític

2. Gestió i organització

3. Estructura organitzativa i direcció estratègica

4. Investigació

5. Planificació estratègica

6. Estratègia de mitjans

7. Imatge i identitat corporativa

7. Cultura corporativa

8. Habilitats personals i directives

9. Comunicació de crisi i formació de portaveus

10. Creativitat

11. Comunicació en canals online

13. Pla de comunicació

Destinataris

Perfil recomanat: Titulació Universitària. 1/2 anys d'experiència laboral

Metodologia

Full Time.

Durada

Inici: A consultar.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid

Objetius

Amb el Màster en Direcció de Comunicació Corporativa aprendràs sobre:


  • Direcció de comunicació: Formar directors de comunicació que integrin les tècniques i eines de comunicació corporativa en l'estratègia d'empresa.

  • Identitat i imatge: Aprofundir en la correcta gestió de la imatge, publicitat i identitat corporativa.

  • Estratègies de comunicació: Dissenyar estratègies de comunicació eficients per a organitzacions que es desenvolupen en àmbits de gran competitivitat econòmica i diversitat cultural.

  • Influencers: Capacitar al participant per exercir influència en les opinions, aptituds i conductes dels públics interns i externs de l'organització.

  • Cultura d'empresa: Establir les bases necessàries per configurar una cultura d'empresa, clima laboral i sentit de pertinença mitjançant la gestió de la comunicació.

  • Ètica corporativa: Potenciar els valors humans i ètics dels professionals de la comunicació per a augmentar l'eficàcia de les seves tasques, a més del reconeixement social i professional de la seva tasca.Titulació obtingudaPromocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

12.900 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de Comunicació Corporativa (Full Time)