Ostelea

Màster en Direcció d'Empreses de Restauració

Ostelea

Màster
Semi-presencial
60 Crèdits
  • 2
    -
    • Barcelona
    • Madrid
10.933 €

Màster en Direcció d'Empreses de Restauració

Descripció

El Màster en Direcció Hotelera i Gestió de Food & Beverage té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials globals en l'àmbit de hospitality management.

Temari del curs

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració i en Food & Beverage de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
  • Estructura i finances del sector turístic.
  • Gestió del talent i innovació.
  • Direcció estratègica i operacions en el sector hoteler i de restauració.
  • Màrqueting i comercialització hotelera i de restauració.
  • Treball de fi de màster.

Destinataris

El màster s'adreça a professionals del sector amb 3 anys mínim d'experiència laboral. 

Requisits

El procés d'admissió garanteix la idoneïtat dels candidats, d'aquesta manera tots els participants podran aprofitar al màxim aquesta experiència d'aprenentatge. Per iniciar el procés d'admissió cal omplir la sol·licitud d'informació. A partir d'aquest moment Ostelea es posarà en contacte amb el candidat per tancar una entrevista a la qual s'haurà d'aportar la següent documentació:

  • El Curriculum Vitae

  • Carta de motivació

  • Dues cartes de recomanació

  • Experiència laboral demostrable mínima de 3 anys


Després de finalitzar l'entrevista el Comitè d'Admissions analitzarà cas per cas i comunicarà la resolució al candidat per informar-lo del estat de la seva admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada



Inici: Octubre 2016.

Objetius


  • Construir una forta base de coneixement de la indústria turística des d'una perspectiva internacional i sempre des de l'enfocament directiu.

  • Formar directius orientats a la gestió empresarial de les empreses turístiques capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global.

  • Donar a conèixer les claus de l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns hotelers i de restauració nacionals i internacionals.

  • Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en l'empresa hotelera i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en establiments hotelers.

  • Desenvolupar les habilitats necessàries d'un gestor global d'empreses turístiques per aconseguir que es desenvolupi un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu entre tots els membres de l'equip.



Titulació obtinguda

L'estudiant que completi amb èxit el programa obtindrà:
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració, i en Gestió de Food & Beverage, per la Universitat de Lleida
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració, i en Gestió de Food & Beverage, per Ostelea (PROPI)
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració, i en Gestió de Food & Beverage, per EAE (PROPI)

Perspectives laborals

Direcció hotelera. Direcció o gerència d'empreses de restauració. Direcció o gerència d'empreses o grups hotelers o de restauració. Responsables de departaments corporatius de cadenes hoteleres. Caps de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de divisió d'aliments i begudes (Food & Beverage) Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats. Emprenedor en el sector hoteler i de restauració Consultor expert en el sector de Food & Beverage

Promocions

Ostelea ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes de l'Escola.

Preu

10.933 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció d'Empreses de Restauració