Ostelea

Màster en Direcció d'Empreses de Restauració i Food & Beverage

Ostelea

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • 2
    -
    • Barcelona
    • Madrid
8.400 €

Màster en Direcció d'Empreses de Restauració i Food & Beverage

Descripció

La globalització ha donat lloc a mercats turístics cada vegada més segmentats i competitius. La internacionalització de les empreses i el seu assentament en mercats estrangers és clau a l'hora d'expandir el negoci i la gestió comercial de les empreses té nous reptes a l'hora d'organitzar les vendes en un entorn incert i amb diferències culturals.Factors com la inestabilitat geopolítica en determinades zones, l'aparició de companyies low cost o els canvis en els hàbits de moltes societats han generat canvis en el sector turístic internacional, canvis que demanen professionals capaços d'entendre la complexitat i dinàmica del turisme internacional.Per tot això, Ostelea ha decidit implementar un programa de Màster Executive en Gestió del Turisme Internacional, amb especialitat en Gestió Hotelera i de Restauració i en Food & Beverage que té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials globals en l'àmbit de l'hospitality management .
Veure més

Temari del curs

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració i en Food & Beverage de Ostelea es classifica en 5 mòduls:

         Estructura i finances del sector turístic.
         Gestió del talent i innovació.
         Direcció estratègica i operacions en el sector hoteler i de restauració.
         Màrqueting i comercialització hotelera i de restauració.
         Treball de fi de màster.

Destinataris

El màster es dirigeix, a llicenciats, enginyers, arquitectes, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, així com graduats i diplomats, preferentment amb més de tres anys d'experiència professional en el sector turístic i que vulguin ampliar els seus coneixements en l'àmbit de la gestió de establiments hotelers i de restauració.

Requisits

Estar en possessió d'una llicenciatura o d'un grau universitari.

Metodologia

Part Time.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

60 ECTS (48 en assignatures del pla d'estudis i 12 en TFM).

Inici: Octubre 2016.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid.

Titulació obtinguda

Al campus de Barcelona: El títol de Màster Propi en Direcció Hotelera i de Restauració, i en Gestió de Food & Beverage per Ostelea, EAE i Universitat de Lleida. Al campus de Madrid: El títol de Màster Propi en Direcció Hotelera i de Restauració, i en Gestió de Food & Beverage per Ostelea i EAE.

Perspectives laborals

Direcció hotelera. Direcció o gerència d'empreses de restauració. Direcció o gerència d'empreses o grups hotelers o de restauració. Responsables de departaments corporatius de cadenes hoteleres. Caps de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de divisió d'aliments i begudes (Food & Beverage) Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats. Emprenedor en el sector hoteler i de restauració Consultor expert en el sector de Food & Beverage

Promocions

Ostelea ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes de l'Escola.

Preu

8.400 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció d'Empreses de Restauració i Food & Beverage