Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància/online)

12 Persones han demanat informació
1039 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància/online)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes ofereix una visió global de la gestió del departament comercial i de màrqueting, aportant els coneixements necessaris per al desenvolupament professional, incorporant nombrosos exemples pràctics del mercat nacional i internacional.
Les noves estratègies i tendències del màrqueting influeixen sobre la demanda d'una forma eficient i innovadora. Conèixer-és tenir la clau per desenvolupar polítiques de màrqueting flexibles, i orientables en funció dels possibles escenaris del mercat.
beneficis:
• Casos pràctics d'èxit empresarial: Els participants coneixen i aprenen de les experiències reals de prestigioses i reconegudes empreses d'àmbit nacional i internacional.
• Alumni: Alumni EAE és una iniciativa conjunta d'estudiants, antics alumnes, claustre i comunitat empresarial que ofereix servei als més de 74.000 alumnes actuals i antics alumnes formats en l'escola des de 1958.
• Alumni té com a objectiu potenciar el pla de carrera i donar una formació contínua a tots els seus membres oferint una àmplia gamma de serveis i avantatges.
• Cicle de conferències i seminaris: Els participants poden assistir a les conferències, seminaris i altres activitats que organitza EAE Business School de forma periòdica sobre temes de màxim interès per a la comunitat d'alumnes.
• Pràctiques en empreses: Els alumnes tindran l'oportunitat, si així ho desitgen, de realitzar pràctiques en diferents empreses i institucions. Aquestes pràctiques són un complement a l'estudi i es desenvolupen en paral·lel al màster.
• Carreres professionals: El Servei de carreres professionals és una àrea de suport per a alumnes i antics alumnes. El nostre objectiu és orientar i acompanyar l'alumne en la consecució de nous objectius professionals, així com ajustar al màxim les seves expectatives i interessos professionals amb el mercat laboral.

Temari

• Estratègia Empresarial
• Direcció de Màrqueting
• Mercats i informació
• El consumidor
• Màrqueting mix
• Màrqueting operatiu
• Gestió comercial / Venda personalitzada
• Habilitats directives

Competències per a les quals et prepara el curs

En finalitzar el màster de màrqueting, l'alumne serà capaç de: Treballar com a especialista en departaments de màrqueting, comercial, vendes, agències de publicitat, d'investigació de mercats o consultories, o com director d'un equip de vendes. Dissenyar i executar plans de màrqueting i de comunicació integrals, que incideixin en el creixement i rendibilitat del negoci. Desenvolupar i gestionar marques i productes amb les tècniques més innovadores. Implementar accions de marxandatge i activitats d'animació encaminades a millorar la rendibilitat del punt de venda.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

EAE Business School aposta per l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. L'objectiu és assegurar la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après, i per a això es basa en: Els recursos d'aprenentatge. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. El treball en equip.

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació de: EAE Business School Universitat Rei Joan Carles.

Pràctiques

Possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.
Beca Excel·lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Avantatges del curs

Els alumnes matriculats disposen del carnet d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i de la Universitat de Barcelona, beneficiant dels avantatges i serveis de les dues.

Borsa de treball

L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa de treball d'IL3 - Universitat de Barcelona. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual.
Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància/online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X