Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)

1048 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Distància
50 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i de desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.
Amb aquest objectiu, al Màster de recursos humans en línia es potencia la capacitat de planificar i elaborar estratègies eficaces de gestió dels recursos humans que puguin anticipar-se als moviments futurs.
beneficis:
• Alumni: Els més de 74.000 alumnes i antics alumnes d'EAE tenen accés a totes les activitats que organitza Alumni. Poden assistir a trobades formatives per actualitzar o assessorar-se professionalment. També poden compartir amb altres professionals del seu sector i ampliar la seva xarxa de contactes.
• Conferències de Management: Un expert en gestió empresarial comparteix els seus coneixements i experiència en una àrea de management. Ho fa a través d'una sessió gravada o una presentació que estarà disponible al Campus Virtual.
• Pràctiques en empreses: Els estudiants poden complementar els seus estudis realitzant pràctiques laborals. Aquestes poden ser en una de les empreses col·laboradores disponibles a la borsa d'ocupació, o en qualsevol altra de l'elecció del candidat, sempre que sigui possible obrir el conveni.
• Carreres professionals: A més de les pràctiques, l'escola ofereix un servei de carreres professionals per facilitar l'accés a càrrecs qualificats. Els alumnes poden assessorar-se per enfortir les seves candidatures i afrontar amb seguretat entrevistes i processos de selecció.

Temari

• Estratègia Empresarial
• Direcció de recursos humans
• Gestió de persones
• Eines de recursos humans
• Negociació i comunicació a les organitzacions
• Recursos humans 2.0
• Habilitats directives

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

EAE Escola d'Administració d'Empreses ha desenvolupat un nou model pedagògic que es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. La metodologia a distància online és flexible i permet que l'alumne pugui anar adquirint els coneixements d'acord a les seves necessitats formatives i de disponibilitat de temps. Aquest nou model formatiu permet l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast dels participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après. El Màster s'estructura al voltant de vuit grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa: Assessor docent actiu. Campus Virtual. Casos d'Estudi en management. Mòduls Online. Aula de debats i anàlisi. Casos pràctics. Simuladors. Pla de Recursos Humans.

Durada

Data d'inici: A consultar. El màster en recursos humans té una càrrega lectiva de 50 crèdits ECTS - European Crédit Transfer System.

Objectius

El Màster de RRHH en línia té com a objectiu el creixement professional dels participants a través del desenvolupament de competències, l'adquisició del coneixement i la presa de decisions estratègiques d'acord amb els objectius generals de l'organització.

Titulació obtinguda

Un cop aprovat l'examen final l'alumne obtindrà el títol de Màster en Direcció de Recursos Humans d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.
• Beca Desenvolupament Integral Pimes: Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.
• Beca Dona Directiva: Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.
• Beca Discapacitat Acreditada: Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.
• Beca Excel·lència Acadèmica EAE: EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.
• Beca Emprenedors: Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.
• Beca Directius: Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Borsa de treball exclusiva per a alumnes.
Màster en Direcció de recursos humans (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X