Màster en Direcció de recursos humans (Part Time)

1062 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.300 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Direcció de recursos humans (Part Time)
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
10 mesos
Preu 13.300 €

Descripció

Recursos Humans ha de ser un departament que estigui al cor de l'estratègia de l'empresa i de la seva Direcció, i que sigui el motor per generar un avantatge competitiu reconeixible.
El Màster en Direcció de Recursos Humans està dissenyat per formar professionals experts que sàpiguen donar resposta a les necessitats i reptes del mercat des del punt de vista de la gestió de les persones. Professionals que afrontin els canvis com la millor manera de generar avantatges competitius, que sàpiguen conviure amb les noves tecnologies, capaços d'assumir noves competències, que comprenguin a les noves generacions de professionals que s'incorporen al món laboral, que estiguin conscienciats amb la conciliació de la vida professional i personal des d'un comportament ètic i que apostin pel desenvolupament, captació i retenció del talent com la millor forma de triomfar i dur a terme la gestió del nou ecosistema empresarial.

Temari

Mòdul 1 - Direcció estratègica dels recursos humans-
Fonaments i gestió de recursos humans 5 ECTS
Direcció global i estratègica de persones 5 ECTS
Mòdul 2 - Context de Recursos Humans i Presa de decisions-
Regulacions laborals i The future of work 5 ECTS
Presa de decisions en recursos humans: finances i HR metrics 5 ECTS
Mòdul 3 - Àrees Funcionals dels Recursos Humans-
Gestió del cicle laboral del capital humà 5 ECTS
Gestió del talent 5 ECTS
Sistemes de compensació 5 ECTS
Mòdul 4 - Efectivitat Organizacional-
Lideratge, team building i coaching 5 ECTS
Benestar laboral, gestió del canvi i organitzacions saludables 5 ECTS
Mòdul 5 - MINOR-
Minors 10 ECTS
Mòdul 7 - Treball de fi de Màster 15 ECTS
Total de crèdits 70 ECTS

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Part Time.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria: Mayo i octubre. Durada: 12 mesos.

Objectius

• Visió estratègica: Aprofundir en les noves funcions i paper del director de Persones per desenvolupar la visió estratègica dels Recursos Humans.
• Desenvolupament persona-empresa: Definir plans d'actuació que permetin el desenvolupament conjunt d'empresa i persona, aplicant aquests plans en aquelles àrees que aporten valor a l'organització: responsabilitat social, igualtat, diversitat o gestió del canvi.
• Anàlisi de tendències: Potenciar la identificació de tendències en el desenvolupament de les persones i la seva aplicació a l'organització.
• Responsabilitat social corporativa: Dissenyar estratègies de Recursos Humans que es recolzin en els valors i la filosofia de l'organització, compleixin amb els requisits de la Responsabilitat Social Corporativa i generin un sentiment de pertinença.
• Recursos humans en l'era digital: Amb el Màster de RRHH podràs explotar de manera efectiva les diferents possibilitats que ofereix la gestió de Recursos Humans en entorns digitals.
• Lideratge de persones: Desenvolupar les competències estratègiques i directives necessàries per descobrir i consolidar el talent que requereixen les organitzacions.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Direcció de Recursos Humans per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona).

Perspectives laborals

El 93% dels alumnes troba feina abans de sis mesos després de finalitzar el programa. El 34% va augmentar el seu sou fins a un 30% un any després de finalitzar el màster. 67% dels alumnes han aconseguit una oportunitat de treball per algunes de les vies disponibles a través d'EAE Business School. El 74% accepta una nova oferta professió després de la seva graduació.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Avantatges del curs

Quart millor màster de l'àrea de Direcció de Persones a Espanya (rànquing "250 Màsters, ed 2017" d'El Mundo). Al Top 45 de millors màsters europeus de l'àrea de Direcció de Persones (rànquing Eduniversal Best Masters Rànquing Worldwide 2016-2017). El 91% dels alumnes d'EAE troba una nova oportunitat professional abans dels 6 mesos posteriors a finalitzar el programa. El 74% dels alumnes d'EAE millora la seva situació professional després de realitzar el Programa. El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea de Recursos Humans, format per professionals d'empreses com Volkswagen, LG, IBM, L'Oréal, Grifols, Decathlon o Asepeyo, entre d'altres. Direcció: Javier Crespo. Esther González Arnedo.

Borsa de treball

El Servei de Carreres Professionals del màster està enfocat a orientar i acompanyar l'alumne per assolir els seus objectius professionals

Professorat

El claustre de professors d'EAE del Màster en Direcció de Recursos Humans està constituït per un excel·lent equip de catedràtics, professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: Geyser, Cespa, GAES, Virgin Active, Alsa entre d'altres. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Màster en Direcció de Recursos Humans adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica.
Màster en Direcció de recursos humans (Part Time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X