E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster en Direcció de Recursos Humans (Part time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
11.000 €

Màster en Direcció de Recursos Humans (Part time)

Descripció

El Màster en Direcció de Recursos Humans d'EAE està dissenyat per formar professionals que tinguin clar quin és el paper actual del Director de Recursos Humans, quins objectius ha de perseguir, com trobar l'equilibri entre talent i crisi, o quines competències i habilitats li permetran adequar la gestió de persones a la canviant realitat econòmica i social.

Professionals dels Recursos Humans que sàpiguen desenvolupar estratègies que estiguin basades en els valors i missió de la companyia, la gestió del talent, l'acceptació del canvi i la potenciació de les relacions persona - empresa. Estratègies amb les que abordarem un doble objectiu: millorar el clima de treball i aconseguir que els col·laboradors percebin a la companyia com un Best Place to Work.Cinc raons per fer el Màster en Direcció de Recursos Humans d'EAE:

1. EAE Business School, premiada en els RRHH Excellence Awards 2015 gràcies al Màster en Direcció de Recursos Humans, en la categoria de "Indústria Auxiliar de Recursos Humans a Espanya"

2. És el tercer millor programa de Recursos Humans impartit a Espanya segons el Rànquing El Mundo 2014.

3. En col·laboració amb els millors professionals: EAE Business School és sòcia fundadora i impulsora de l'Associació Espanyola de Directors de Recursos Humans (AEDRH) i membre de l'Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans (AEDIPE).

4. La realització del programa de desenvolupament de competències té com a objectiu millorar les competències crítiques en el perfil d'un professional dels recursos humans. És un programa transversal a la realització del màster i totalment individualitzat en funció del perfil de cada participant.

5. Amb el millor aval, el dels nostres antics alumnes, que ocupen llocs de responsabilitat internacional en les millors empreses: Grup Manpower, Adecco, Inditex, Banc Sabadell, Diageo, Grup Damm, Kellogg 's, Roche o Randstad Professionals. Comptem a més amb el millor reconeixement al teixit empresarial: més de 2.000 empreses col·laboradores.Valors diferencials:

AEDRH i AEDIPE: EAE és sòcia de dues de les principals associacions de professionals de RR. HH. d'Espanya: AEDIPE (Associació Espanyola de Direcció i Desenvolupament de Persones) i a AEDRH (Associació de Directors de Recursos Humans).

Certificació professional: En finalitzar el màster, l'alumne tindrà l'opció de presentar-se als exàmens de certificació de l'Human Resources Certification Institute (HRCI).

Consell Assessor: El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea de Recursos Humans, format per 25 professionals d'empreses com Volkswagen, LG, IBM, L'Oréal, Grifols, Decathlon o Asepeyo, entre d'altres.

Ocupabilitat: Segons el V Informe Adecco Professional sobre Empleabilidad i Postgrau, 1 84,03% de les empreses demanden directius de recursos humans amb nivell de postgrau.

Rànquing El Mundo: El Màster en Direcció de Recursos Humans, millor màster de RR. HH. impartit a Barcelona i tercer d'Espanya.

Rànquing Eduniversal: El Màster en Direcció de Recursos Humans és destacat entre els 45 millors màsters de l'àrea de Direcció de Persones a Europa (Top 200 Best Masters in Human Resources Management Regional Rànquing).


Veure més

Temari del curs

Estratègia de Recursos Humans
La direcció estratègica de Recursos Humans respon a la condició fonamental que tota estratègia empresarial ha de tenir com un dels seus elements essencials, el factor humà. La direcció de recursos humans és un partner estratègic imprescindible en la implementació de l'estratègia, en l'èxit de la consecució dels seus objectius i en l'aportació de valor al negoci. En les assignatures que forma aquest mòdul es desenvolupen els principis, polítiques i valors que han de donar suport a l'estratègia de la companyia des de la perspectiva de la direcció de persones. veurem:
• Estratègies de recursos humans: introducció
• Estratègies de recursos humans: estratègia competitiva

Presa de decisions en Recursos Humans
En el món del Big Data i l'Internet de les coses, la direcció de recursos humans ha de prendre decisions en relació als objectius estratègics organitzacionals amb criteris d'eficàcia, eficiència i màxima certesa. Coneixerem els principals instruments de presa de decisions avançades, amb l'objectiu de minimitzar el risc en les potencials conseqüències de les mateixes, així com una visió holística al respecte de les implicacions que aquestes decisions comporten per als objectius de l'organització. analitzarem:
• Presa de decisions en Recursos Humans: decisions financeres
• Presa de decisions en Recursos Humans: decisions basades en dades

Àrees funcionals de Recursos Humans
Les organitzacions, inserides en un mercat globalitzat, tenen el deure d'atendre factors jurídics, econòmics i sociodemogràfics, entre d'altres. Coneixerem el tipus d'influència que aquests factors tenen en l'organització, ia més la seva inclusió en el desplegament de l'estratègia organitzacional, per aconseguir així un avantatge competitiu. coneixerem:
• Economia i demografia del mercat laboral
• Regulacions laborals
• Direcció global del capital de treball

Àrees contextuals dels Recursos Humans
Les organitzacions, inserides en un mercat globalitzat, tenen el deure d'atendre factors jurídics, econòmics i sociodemogràfics, entre d'altres. Coneixerem el tipus d'influència que aquests factors tenen en l'organització, ia més la seva inclusió en el desplegament de l'estratègia organitzacional, per aconseguir així un avantatge competitiu. coneixerem:
• Economia i demografia del mercat laboral
• Regulacions laborals
• Direcció global del capital de treball

Efectivitat organitzacional
La direcció i gestió del capital humà adquireixen un sentit complet a la recerca de l'efectivitat de les persones a través de la seva organització i del seu comportament organitzacional, els quals han d'estar orientats a la recerca de resultats en pro de la missió organitzacional. Desenvoluparem les habilitats imprescindibles en un directiu de recursos humans, per aconseguir així el màxim compromís de les persones amb les metes empresarials. analitzarem:
• Lideratge i Team Building
• Tècniques de Coaching
• Gestió del canvi, la inclusió i la diversitat cultural
• El futur de la gestió dels recursos humans

Projecte final:
El projecte, que es realitza en l'últim període del programa, té com a objectiu consolidar de forma pràctica els coneixements, habilitats i competències adquirides durant el programa, així com la seva plasmació a la realitat específica de l'empresa.
Es pot plantejar des de dos enfocaments:
• Projectes d'intervenció empresarial, enfocats al disseny i posada en marxa d'un Pla Estratègic de Recursos Humans sobre una empresa real.
• Projectes d'innovació en Recursos Humans: seran treballs d'investigació enfocats a aprofundir en una àrea concreta d'actuació en matèria de Recursos Humans.
El projecte serà guiat per un tutor i s'ha de presentar davant un tribunal.
Veure més

Destinataris

Perfil recomanat: 3 anys d'experiència en llocs de responsabilitat.

Metodologia

Part time.

Durada

Inici: A consultar.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid.

Objetius

1. VISIÓ ESTRATÈGICA: Aprofundir en les noves funcions i paper del director de Persones per desenvolupar la visió estratègica dels Recursos Humans. 2. DESENVOLUPAMENT PERSONA-EMPRESA: Definir plans d'actuació que permetin el desenvolupament conjunt d'empresa i persona, aplicant aquests plans en aquelles àrees que aporten valor a l'organització: responsabilitat social, igualtat, diversitat o gestió del canvi. 3. ANÀLISI TENDÈNCIES: Potenciar la identificació de tendències en el desenvolupament de les persones i la seva aplicació a l'organització. 4. RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: Dissenyar estratègies de Recursos Humans que es recolzen en els valors i la filosofia de l'organització, compleixin amb els requisits de la Responsabilitat Social Corporativa i generin un sentiment de pertinença. 5. RECURSOS HUMANS EN L'ERA DIGITAL: Amb el Màster de RRHH podràs explotar de manera efectiva les diferents possibilitats que ofereix la gestió de Recursos Humans en entorns digitals

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Direcció de Recursos Humans per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Direcció i Organització del Capital Humà per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) o la titulació de Màster en Direcció de Recursos Humans per la Universidad Rey Juan Carlos (si es realitza a Madrid).

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt
de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats a contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

11.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de Recursos Humans (Part time)