Ostelea

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració

Ostelea

Màster
Presencial
Oficial / Homologat
60 Crèdits
 • Barcelona
15.200 €

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració

Descripció

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració, que té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials globals en l'àmbit de l'hospitality management, si bé des de la perspectiva empresarial necessària perquè siguin eficients en la presa de decisions dins d'aquest sector tan globalitzat i dinàmic, i no obviïn l'impacte de les noves tecnologies.

Temari del curs

El Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
 • Estructura i Finances en el Sector Hoteler
 • Gestió del Talent i Innovació
 • Direcció Estratègica i d'Operacions en el Sector Hoteler i d'Empreses de Restauració
 • Màrqueting i Comercialització hotelera i de restauració (Revenuew Management)
 • Treball de Final de Màster.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Durada

Convocatoria oberta per l'abril i octubre 2017.

Objetius

El Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració et permetrà:

 • Conèixer la indústria hotelera i de restauració: Construir una forta base de coneixement de la indústria turística des d'una perspectiva internacional i sempre des de l'enfocament directiu.

 • Visió global: Formar directius orientats a la gestió empresarial de les empreses turístiques capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global.

 • Desenvolupament de plans estratègics: Conèixer les claus de l'elaboració de plans estratègics i d'acció immediata en entorns turístics multinacionals.

 • Innovació i gestió sostenibles: Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en l'empresa hotelera i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en establiments hotelers.

 • Formació: Desenvolupar les habilitats necessàries d'un gestor global d'empreses turístiques per aconseguir que es desenvolupi un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu entre tots els membres de l'equip.Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà:
El títol de Màster en Direcció Hotelera i de Restauració per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality
El títol de Màster en Direcció Hotelera i de Restauració per EAE Business School
El títol de Màster en Direcció Hotelera i de Restauració per la Universitat de Lleida

Perspectives laborals

Direcció hotelera i d'empreses de restauració. Responsables de departaments corporatius de cadenes hoteleres. Caps de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de divisió d'aliments i begudes (Food & Beverage). Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats. Director de Màrqueting d'empreses d'hostaleria i restauració. Director Comercial d'empreses d'hostaleria i restauració.

Promocions

Ostelea ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes de l'Escola.

Preu

15.200 €

Avantatges del curs

Inclou un cicle de trobades amb Directius d'Hotels, Empreses de Restauració i consultors turístics internacionals. Ostelea és membre de l'Associació Espanyola de Directors i Directius d'Hotel (AEDH). Assistència a fires sectorials: Els estudiants assisteixen a fires sectorials com Alimentària (Barcelona), considerada una de les fires del sector de l'alimentació més important del món; o IBTM (Barcelona), un dels referents en turisme de negocis. Revenue Management, que s'imparteix a través d'un Business Game. Aquest àmbit particular del màrqueting hoteler es desenvolupa àmpliament en aquesta especialitat a través d'una visió aplicada a través d'un business game. Pràctiques integrades: El component teòric d'una de les assignatures aplicades es desenvolupa a l'aula, però la seva aplicació és pràctica en una empreses col·laboradora.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració