Màster Disseny Gràfic, Motion Graphics i 3D

1023 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Màster Disseny Gràfic, Motion Graphics i 3D
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Avui en dia ja no es pot entendre la comunicació gràfica sense tenir en compte la seva vessant audiovisual ni la comunicació audiovisual sense el seu vessant gràfica. Es tracta d'un territori en alça del qual s'alimenten el cinema i la televisió, però que també resulta imprescindible per a qualsevol tipus de projecte que vulgui aprofitar el potencial del mitjà. Dins d'aquest àmbit, el dissenyador gràfic s'ha convertit en una figura clau, ja que és la peça indispensable per produir recursos de comunicació gràfica que vagin més enllà de les propostes estàtiques convencionals.
Però per arribar a aquesta professionalització en gràfica audiovisual, la formació s'ha de fer començant per la base del disseny gràfic, des del coneixement dels elements fonamentals (signe, tipografia, diagramació, etc.) fins a la capacitació per solucionar projectes d'una identitat visual o editorials print, per després afrontar projectes de motion graphics amb garanties professionals, traient així partit al mitjà audiovisual ia les possibilitats creatives que ofereix. A més, ha de poder utilitzar diversos eines de programari gràfic i AV, incloent les de 3D, per poder implementar de manera adequada les propostes definides.

Temari

Mòdul 1. El Disseny Gràfic: Metodologia, Marca i Tipografia
Mòdul 2. Teoria i Pràctica del Llenguatge Gràfic Audiovisual
Mòdul 3. Eines i Tècniques de 3D per Disseny Gràfic
Mòdul 4. Disseny Editorial i Comunicació
Mòdul 5. Desenvolupament i Producció de Projectes de Disseny
Mòdul 6. Tipologies i Projectes de Motion Graphics
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)
 

Destinataris

Llicenciats i Graduats que estan formats en el món audiovisual (comunicació audiovisual, cinema, etc.) i vulguin especialitzar-se en disseny per a audiovisuals (motion graphics i 3D) però que requereixen una formació prèvia en disseny gràfic.
 

Requisits

No cal tenir experiència en disseny i programari gràfics ni àmplia formació, encara que si interès, en el món audiovisual (si es té experiència en disseny i programari gràfics es pot realitzar el màster amb el postgrau de Disseny Gràfic Avançat per Identitat i Editorial).
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Octubre a juny (Lliurament TFP al juliol) Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objectius

Aquest màster és un espai ideal per a aquells candidats interessats en el mitjà audiovisual (o que ja procedeixen d'ell) que volen adquirir competències gràfiques per augmentar les seves possibilitats professionals, alhora que realitzen una profunda especialització en motion graphics i 3D.
Proporciona coneixements sobre els elements fonamentals del disseny print i AV i els seus processos metodològics, a més de familiaritzar l'alumne en l'ús de les eines més habituals de programari gràfic (Illustrator, Photoshop i InDesign), de programari audiovisual (AfterEffects, Premiere, etc. ) i de 3D. Després de superar el programa proposat, els participants adquireixen el nivell necessari per enfrontar-se a projectes de disseny gràfic print i audiovisual.
Al final del mateix cada alumne comptarà amb material per desenvolupar un book gràfic i un reel personal que li permeti promocionar-se en l'entorn laboral ia més se li ajudarà a optimitzar els seus projectes per presentar-los a certàmens i concursos.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

de dilluns a dijous de 19h00 a 22h00
Màster Disseny Gràfic, Motion Graphics i 3D
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X