Màster en Disseny de Moda

1030 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.000 €
Sol·licita informació
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Màster en Disseny de Moda
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
10 mesos
Preu 13.000 €

Descripció

El Màster en Disseny de Moda està pensat per apropar professionals amb formació en diversos camps, no necessàriament afins al disseny i la comunicació, al complex món de la moda contemporània.

El curs aporta una base cultural sòlida per entendre la moda com a sistema social lligat a l'evolució històrica dels estils, els moviments artístics i els canvis socioculturals i econòmics que influeixen en la societat.

El programa proporciona les eines i els coneixements necessaris per conèixer i dominar-les diferents etapes de producció de moda, que van des de la idea creativa fins a la venda d'una col·lecció. El recorregut formatiu del curs abasta tot el procés creatiu i destaca el valor comunicatiu i estratègic d'una col·lecció en el marc d'una marca.

Els coneixements que aporta el Màster es relacionen transversalment en totes les assignatures del curs. Els titulats del curs es convertiran en professionals del sector que podran aplicar els conceptes de moda estudiats a altres disciplines: el màster permetrà estendre ponts amb les necessitats de la indústria de la moda, i les àrees associades a ella.

Destinataris

El màster està dirigit a llicenciats i diplomats en disciplines vinculades al disseny, belles arts, ciències socials, així com diplomats i professionals d'altres àmbits que vulguin introduir-se professionalment al camp del disseny de la moda.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El curs té un fort matís pràctic que mira a incrementar la creativitat de l'estudiant i el seu estil personal des de la idea a la realització del producte final. Per aquesta raó està estructurat en mòduls que inclouen una fase pràctica de tallers, visites, treballs en grup i conferències amb professionals, intercalades amb la fase projectual i la revisió dels treballs. A cada mòdul es realitzarà una prova de coneixements i capacitats adquirits. Des d'aquesta proposta d'experiència pràctica, l'estudiant experimentarà el treball al taller seguint les diferents fases de producció d'una peça a través d'exercicis pràctics i de l'assistència de professionals del sector.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'inici: 26/09/2019

Objectius

Aquest Màster ofereix uns fonaments sòlids suficients per abordar professionalment al món de la moda des dels seus múltiples aspectes. Els coneixements sobre el Sistema Moda, i les disciplines associades, i complementàries al treball del dissenyador, donaran als alumnes una visió integral que els permetrà comprendre el complex procés darrere de tota col·lecció de moda, així com de tota producció de peces d'indumentària.
En acabar el curs, els estudiants seran capaços d'aplicar els fonaments bàsics, teòrics i pràctics del Disseny de Moda per poder realitzar col·leccions coherents a partir d'un concepte i un target. Coneixeran i entendran el llenguatge específic del Disseny de Moda i, hauran adquirit una metodologia de treball experimental capaç d'unir la tècnica i la creativitat per aconseguir dissenys propis. L'equip docent ajudarà els alumnes a potenciar la creativitat aplicada als seus projectes i a treballar diferents mètodes d'investigació.

Horari

Dilluns a divendres de 18.30 a 22.40.
Màster en Disseny de Moda
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Sol·licita informació
X