Màster en Estudis Avançats en Literatura Espanyola i Hispanoamericana

1047 Persones estan visitant aquest curs
Preu 5.700 €
Sol·licita informació
Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA)
Màster en Estudis Avançats en Literatura Espanyola i Hispanoamericana
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
On-line
60 crèdits
Preu 5.700 €

Descripció

Poques universitats posseeixen una tradició tan dilatada en l'estudi i la divulgació de la literatura en espanyol com la Universitat de Barcelona (UB), un dels majors referents mundials en aquest àmbit. Per aquest motiu, UniBA ha volgut recopilar aquest bagatge i plasmar-ho en un programa que, sens dubte, es converteix en el complement ideal per a qualsevol titulat en filologia, història, humanitats, lingüística o qualsevol altre títol literari. En definitiva, es tracta d'una proposta perfecta i indispensable tots els apassionats de la literatura que vulguin desenvolupar-se professionalment en aquest camp o, senzillament, aprofundir en el fascinant univers de les lletres i la creació literària de la mà dels millors experts. Si és aquest el teu cas, aquests són els estudis que busques.
El Màster Universitari d'Estudis Avançats en Literatura Espanyola i Hispanoamericana ofereix un programa d'alt nivell acadèmic que permetrà als estudiants complementar la seva formació en filologia mitjançant l'estudi en profunditat de la literatura espanyola i hispanoamericana. El llançament d'aquest programa respon al creixent interès per la llengua i la cultura hispàniques en tots els àmbits i cercles internacionals, especialment en el món anglosaxó.
A l'atractiu d'aprofundir en les creacions literàries escrites en espanyol, s'uneix la vinculació de UniBA i la UB amb Barcelona, un dels centres editorials més importants d'Espanya, i des del qual nombrosos autors espanyols i llatinoamericans s'han donat a conèixer a nivell internacional. Així mateix, no cal passar per alt l'estreta relació que aquesta ciutat ha mantingut històricament amb la literatura hispanoamericana, des del boom de la novel · la llatinoamericana dels anys seixanta i setanta fins als nostres dies.

Temari

El Pla d'Estudis s'articula en mòduls tipus ECTS:
  • Mòdul de matèries obligatòries 30
  • Mòdul de matèries optatives 18
  • Treball de Fi de Màster 12
  • TOTAL ECTS 60
Les matèries que integren el pla d'estudis es distribueixen de la següent manera:

Obligatòries Crèdits ECTS
  • Lectura de poesia àuria juny
  • Metamorfosi del realisme en la novel · la espanyola 6
  • Adreces poètiques de la modernitat 6
  • Cròniques i relats de l'aventura americana juny
  • Nous narradors hispanoamericans: l'herència del "boom" 6
Total crèdits del 1r Mòdul 30
Optatives (Triar 18 Crèdits) Crèdits ECTS
  • Experimentació narrativa en literatura Hispanoamericana juny
  • Derives de les poesies a Hispanoamèrica de l'avantguarda als nostres dies. 6
  • Poètiques teatrals espanyoles i hispanoamericanes juny
  • Veus de dona en la literatura espanyola 6
  • Escriure una biografia: metodologia i pràctica 6
  • Lectures crítiques. 6
Total crèdits del 2n Mòdul 36 (18)
  • Treball de Fi de Màster Crèdits ECTS
  • Treball de Fi de Màster 12
  • Total crèdits del 3r Mòdul 12
Total Crèdits 60.

Destinataris

Requisits d'accés:
Per accedir a aquest programa d'estudis, les persones interessades hauran de reunir algun d'aquests requisits:
Requisits generals:
D'acord amb el que estableix l'article 16 del Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, per accedir als màsters universitaris oficials, s'ha d'estar en possessió d'un dels títols següents Requisits específics:
Segons el Reial Decret 1393/2007, el / la estudiant haurà d'estar en possessió d'algun dels següents títols de llicenciat o de graduat expedits per qualsevol institució universitària espanyola o europea:

Graus i llicenciatures d'Història, Història de l'Art, Filosofia, Filologia Romànica, Filologia Clàssica, Filologia Catalana, Filologia Espanyola, Estudis Literaris, Lingüística i Humanitats.

Llicenciatures de Filologia Anglesa, Filologia Francesa, Filologia Gallega, Filologia Portuguesa, Filologia Hebrea, Filologia Semítica i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada.

Graus d'Estudis Anglesos, Llengües i Literatures Modernes i Estudis Àrabs i hebreus.

  • Títol universitari oficial espanyol.
  • Títol expedit per una institució d'educació superior de l'EEES que faculti en el país d'expedició, per accedir als ensenyaments de màster oficial.
  • Títol aliè a l'EEES. En aquest cas, serà necessària la homologació a un títol universitari oficial espanyol o la comprovació prèvia (sense homologació) per part de la Universitat de Barcelona que els estudis cursats corresponen a una formació equivalent a la dels títols universitaris oficials espanyols i de que els estudis cursats faculten, en el país que expedeix el títol, per accedir a estudis de màster oficial. L'acceptació en un màster oficial no implica, en cap cas, l'homologació del títol previ ni el reconeixement a altres efectes que el de cursar un ensenyament de màster.
De la mateixa manera, seran vàlides altres titulacions que, malgrat no coincidir amb les esmentades, comparteixin amb elles objectius i competències.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Data d'inici: Abril 2018.

Perspectives laborals

El Màster Universitari d'Estudis avançats en literatura espanyola et faculta treballar com: Docent en educació secundària o en l'àmbit universitari. Docent i investigador / a en universitats estrangeres. Tècnic/a editorial. Professional dels mitjans de comunicació. Tècnic/a en fundacions i institucions culturals. Professional de l'àmbit publicitari. Crític/a literari. ressenyador/a. Digitalitzador/a de llibres. Redactor/a de blocs i altres continguts a Internet. Especialista en branding. Avaluador/a d'originals.
Màster en Estudis Avançats en Literatura Espanyola i Hispanoamericana
Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA)
Campus i seus: Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA)
Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA)
Av. Gran Vía 16-20, 6ª planta (Edificio Nova Gran Via) 08902 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Sol·licita informació
X