Màster en Màrqueting i Gestió Comercial (Full time)

5 Persones han demanat informació
1016 Persones estan visitant aquest curs
Preu 16.500 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Màrqueting i Gestió Comercial (Full time)
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 16.500 €

Descripció

El Màster en Màrqueting i Gestió Comercial està dissenyat per respondre al canviant entorn empresarial mitjançant la formació d'empresarials capacitats per liderar aquests canvis. Aprendràs com suportar l'arribada de nous competidors al mercat, les bases del màrqueting digital, estratègies de comercialització i saber generar valor tant per a l'empresa com per als clients.
L'alumne tindrà l'opció, en finalitzar el període lectiu a Barcelona, de fer una estada residencial de dues setmanes de durada a Kean University (EUA).

Temari

  • Mòdul 1: Direcció i gestió de lorganització
  • Mòdul 2: Direcció de Màrqueting estratègic
  • Mòdul 3: Planificació estratègica de mercats i Go To Market
  • Mòdul 4: Minor
  • Mòdul 5: TFM

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar un procés d'admissió.

Metodologia

Full time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria: Maig i octubre. Durada: 12 mesos.

Objectius

Amb el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial aprendràs sobre:
Habilitats directives.
Noves tendències en el màrqueting de les vendes.
Desenvolupament eficient de les àrees de màrqueting i gestió comercial.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial per EAE Business School i la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona). Per poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats, cal complir els requisits que demanen les dues institucions.

Perspectives laborals

Director de Màrqueting. Director Comercial. Product Manager. Brand Manager. Digital Màrqueting Manager. Key Account Manager. Responsable de Màrqueting Directe. Responsable de Trade Màrqueting. Tècnics de Màrqueting. Tècnic Comercial.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Borsa de treball

Servei de Carreres Professions disponible.

Professorat

El claustre de professors del Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: Creativialab, El Corte Inglés, Zentank.com, OgilvyOne, Parc Warner, Avancis i Philips, entre d'altres. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica. Direcció: Alejandro Alegret. Víctor Conde.
Màster en Màrqueting i Gestió Comercial (Full time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X