Màster en Gestió i Auditories Ambientals

1074 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Màster en Gestió i Auditories Ambientals
Sol·licita informació
Màster
On-line | Distància
900 hores
Consulteu el preu

Descripció

objectius :
• Prendre consciència de les implicacions econòmiques , socials i ambientals del desenvolupament sostenible , adonant de la importància del concepte en la seva realitat
• Interessar-se per la importància dels ecosistemes aquàtics i terrestres , discutint la millor manera de preservar-los.
• Dissenyar , amb l'ajuda d'exemples i casos pràctics , pantalles acústiques per aïllar zones d'oci d'autopistes .
• Plantejar un sistema de depuració d'aigües residuals i avaluar les diferents alternatives de tractament d'aigua , per aconseguir un menor impacte en el medi dins del marc de la legislació vigent .

Sistema d'Avaluació
Cadascuna de les assignatures que componen el programa s'avalua mitjançant la realització d'un test , ja sigui per via tradicional o en línia a través del campus virtual .
La nota final del Màster en Gestió i Auditories Ambientals consistirà en la mitjana de les diferents avaluacions tipus test realitzades per assignatura ( virtual o tradicional ) o bé la nota de l'examen de recuperació corresponent si fos el cas .
És requisit imprescindible per a l'obtenció del títol aprovar totes i cadascuna d'aquestes parts per separat .
material
Tots els alumnes matriculats ( tradicional o virtual ) reben el material per a l'aprenentatge en format paper , així com un nom i una clau d'accés al Campus Virtual sense cost addicional. D'aquesta manera , els alumnes el seguiment sigui tradicional , si bé no podran realitzar els exàmens per mitjà del Campus Virtual , sí tindran la possibilitat de gaudir dels fòrums ambientals , documents d'interès , accés a treballs i casos pràctics , contactes amb altres estudiants , etc .
Presentació de la documentació
El material d'estudi de la primera part es distribueix en 14 assignatures , repartides en 6 toms , segons una seqüència lògica d'aprenentatge .
A la segona part , el nombre d'assignatures i toms dependrà de l'especialització / s escollida ( s ) .
En el primer tom , a més de les assignatures corresponents , s'inclou una introducció al Campus Virtual , les Pautes del Treball Final de Màster o Tesi de Grau i la col · lecció completa dels exàmens del Programa (només seguiment tradicional ) .
Enviament de la documentació
El material del Màster en Gestió i Auditories Ambientals es remet periòdicament de manera progressiva . D'aquesta manera , l'alumne podrà anar rebent la documentació actualitzada als últims esdeveniments sorgits en el camp mediambiental .

Temari

1a PART: CONSULTORIA AMBIENTAL
1. Introducció al Desenvolupament Sostenible
2. Ecologia
3. Tractament d'aigües residuals
4. Gestió de residus
5. contaminació atmosfèrica
6. Climatologia i medi ambient
7. contaminació acústica
8. recursos naturals
9. Contaminació de sòls
10. Gestió Ambiental de l'Empresa - ISO 14001
11. auditories Ambientals
12. Avaluació d'Impacte Ambiental
13. Economia i medi ambient
14. dret ambiental

2a PART: ESPECIALITZACIONS: l'alumne ha d'escollir entre 30 i 40 crèdits a la seva elecció. En aquesta segona part, l'alumne segons les seves inquietuds o necessitats podrà adquirir un alt nivell de coneixement en matèries mediambientals (aigües, energies, enginyeria ambiental, educació ambiental, ...).

3a PART: PROJECTE FINAL DE MÀSTER O TESI DE GRAU

Destinataris

Màster dirigit a llicenciats o diplomats universitaris que vulguin adquirir una idea global del medi ambient. S'aconsegueix un alt grau d'especialització en el camp ambiental. Això ho aconsegueix amb les especialitzacions que cursa després d'haver finalitzat la primera part. S'aconsegueix d'aquesta manera una formació exhaustiva, completa i actual. Programa acadèmic titulat per diverses universitats de la xarxa universitària de FUNIBER.

Dirigit: a titulats universitaris que desitgin aprofundir en coneixements relacionats amb la gestió i consultoria mediambiental. Possibilitat de convalidació segons estudis previs de l'alumne. Consultar amb el departament d'admissions.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Durada: 2 anys màxim. Crèdits: 90 ECTS.

Promocions

Possibilitat de sol · licitar BECA FUNIBER d'ajut econòmic.
Màster en Gestió i Auditories Ambientals
Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Campus i seus: Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Paseo Garcia Faria 29 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X