Ostelea

Màster en Gestió de Turisme Internacional

Ostelea

Màster
Presencial
Oficial / Homologat
60 Crèdits
  • Barcelona
11.200 €

Màster en Gestió de Turisme Internacional

Descripció

La globalització ha donat lloc a mercats turístics cada vegada més segmentats i competitius. La internacionalització de les empreses i el seu assentament en mercats estrangers és clau a l'hora d'expandir el negoci i la gestió comercial de les empreses té nous reptes a l'hora d'organitzar les vendes en un entorn incert i amb diferències culturals.Per tot això, Ostelea ha decidit implementar un programa de Màster Universitari en Gestió Internacional del Turisme, amb especialitat en Gestió de Destinacions Turístiques Internacionals, que té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials globals en el sector turístic.


Temari del curs

El Màster Universitari en Gestió Internacional del Turisme de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
  •      Estructures i mercats turístics globals.
  •      Direcció Estratègica en el sector turístic.
  •      Els recursos estratègics per a l'èxit.
  •      Direcció de persones en el sector turístic.
  •      Treball Fi de Màster.

Destinataris

El màster es dirigeix a llicenciats, enginyers, arquitectes, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, així com graduats i diplomats; preferentment amb més de tres anys d'experiència professional en el sector turístic i que vulguin ampliar els seus coneixements en gestió internacional del turisme.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici: octubre 2017.
Full time.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Titulació obtinguda


El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de
Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.

El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de
Negocis per EAE Business School.

La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals


Organització d'esdeveniments culturals per encàrrec d'empreses privades, públiques o clients individuals.

Organització, disseny i gestió d'esdeveniments, estudi de la visibilitat, rendibilitat i el retorn de la inversió.

Departaments d'institucions públiques de l'àmbit estatal, autonòmic, provincial o municipal dedicats a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístic-culturals a través de disseny, la planificació i la gestió d'esdeveniments en aquest camp.

Empreses dedicades a l'organització de fires i altres actes de promoció comercial en l'àmbit de les relacions públiques.

Establiments hotelers dedicats al hosting d'esdeveniments, com congressos, convencions i conferències.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats, dos tipus de línies per al finançament del Màster, d'una banda, Ajudes Econòmiques, d'altra banda el Programa de Beques. 

Preu

11.200 €

Avantatges del curs


Membres dels alumnes: Els estudiants del programa es converteixen en membres de l'Associació Espanyola de Professionals de Fires, Esdeveniments i Congressos (APROFECO) durant un any, podent accedir a totes les novetats i esdeveniments del sector durant la seva estada a Barcelona.

Barcelona com a destinació de negocis i congressos de primer ordre mundial, com el Mobile World Congress, l'Bridal Week o el City Innovation Summit, el que s'aprofita per a la impartició pràctica de determinades assignatures.

Organització d'esdeveniments reals: Els alumnes del màster s'encarreguen de l'organització dels esdeveniments i del protocol de l'escola. Entre d'altres actes, en el curs 2015/2016 van organitzar el Dia del Llibre.

Gestió de la marca personal: El programa inclou el desenvolupament de competències en l'àmbit de la gestió de la marca personal, que incideixen en l'aprenentatge de tècniques de màrqueting personal i ocupabilitat, per tal de detectar oportunitats professional

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Gestió de Turisme Internacional