IED Istituto Europeo di Design - Barcelona
Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
14.800 €

Descripció


Els dissenyadors interessats a desenvolupar les seves carreres professionals en una societat global de concebre el disseny com una pràctica a nivell global.

Amb el pas del temps, els mercats es tornen més competitius i més canviants, mentre que el consumidor demanda cada vegada més en termes de qualitat i mostra un interès més gran en aspectes culturals, ètics o mediambientals que tradicionalment no s'havien tingut tant en compte, fins avui.Aquest context necessita que empreses i institucions comprenguin la complexa realitat del mercat i que creuen estratègies que els permetin satisfer les necessitats i demandes dels consumidors i destacar sobre la competència.En els últims anys, els productes (ja siguin un objecte, un vestit o un espai) ja no es perceben per la seva dimensió física, sinó per cada petit detall que els envolta: la forma en què s'exposen (tant en un entorn real com virtual), la seva presència a la botiga, el seu embalatge, els gràfics i la seva comunicació visual.L'experiència de la compra, l'ús i el consum cada vegada està més relacionada amb els valors associats al producte ia la marca a la qual pertany (valors intangibles, com els símbols o les emocions) que influeixen en el client fidel pel que fa a ells .

Per tot això, avui dia no podem entendre la concepció d'un producte, espai o servei nous sense que hi participen professionals de diferents disciplines.Aquests professionals amb una concepció global, capaços d'entendre conjuntament idiomes i formes de treballar podran col·laborar amb altres dissenyadors o unir equips de treball multidisciplinaris, a més de ser els preparats per oferir una resposta professional sòlida, complint les demandes del mercat actual.Veure més

Destinataris

El Màster en Global Design està concebut per als professionals i acabats de graduar interessats en desenvolupar la seva carrera professional en projectes de disseny de naturalesa global amb una perspectiva multidisciplinària i transversal; els dissenyadors de productes, de moda, de comunicació d'interiors o professionals d'altres disciplines que vulguin actualitzar els seus coneixements i adquirir competències en altres àrees del disseny a part de la seva especialitat.

El curs també està obert a professionals en arquitectura i arts visuals predisposats a conèixer eines que els permetin incloure una visió global del disseny en els seus coneixements previs.

Veure més

Requisits

Els candidats al Màster en Global Design han de presentar un dossier amb la seva feina. Després d'avaluar el portfoli, els futurs estudiants tindran una entrevista personal amb els coordinadors.

Metodologia

Els estudiants treballen de manera intensiva juntament amb l'equip docent en sessions en què es combinen diferents tipologies. Els professors del curs, que són prestigiosos professionals en actiu, transmeten a l'estudiant els continguts més actuals a partir de les seves experiències del dia a dia.

Per tal que el procés d'aprenentatge del curs es desenvolupi de forma efectiva i de garantir una experiència de disseny global, el pla d'estudis s'ha concebut combinant diferents mètodes de treball:
Classes teòriques.
Eines transversals.
Immersions en diferents disciplines.
Visites a estudis i tallers.
Projecte final de màster.

Idiomes en què s'imparteix

Anglès.

Horari/Torn

Dilluns a divendres de 18.30 a 22.40.

Durada

Data d'Inici: 25 de gener de 2018.
Durada: 6 mesos.

Objetius

• L'objectiu del Master in Global Design és obtenir una visió global, oberta a col·laboracions amb altres disciplines del disseny i sensibilitat i predisposició cap al treball juntament amb altres professionals, o unir-se a equips multidisciplinaris.

• El curs és una forma de millorar perfils professionals que treballen en una disciplina concreta (disseny de productes o de moda, comunicació, disseny d'interiors o màrqueting i empreses) ampliant el seu coneixement i habilitats i facilitant el contacte o fins i tot el desenvolupament de projectes amb altres disciplines del disseny.

• En alguns casos, els estudiants també obtenen perspectives i coneixement dels seus àmbits d'especialitat. Una oportunitat d'estar al dia de les últimes tendències en les seves especialitats i una oportunitat d'afrontar noves perspectives a través del debat amb professors i companys de professió.

• Coneixement de diferents plantejaments de projectes, nous mètodes de treball, aspectes materials, tècnics o conceptuals que faciliten la col·laboració amb altres dissenyadors o equips. Alhora, s'enriqueix la seva pròpia pràctica professional.

• Oferir l'oportunitat d'investigar en diferents àmbits que els estudiants mai hagin vist, així com en àmbits híbrids, aportant-los els coneixements que milloren el seu punt de vista crític perquè es converteixi en un punt de partida per crear noves propostes innovadores.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

Els participants estaran qualificats per formar part de qualsevol tipus de projecte amb eines que els ajudin a interpretar una percepció general del disseny. Podran fer front als reptes del mercat del disseny actual, ampliant els seus coneixements per treballar amb equips multidisciplinaris i coordinar projectes en què el disseny es tracti des d'un punt de vista transversal, incloent diverses disciplines.

Podran treballar en alguns dels següents àmbits / funcions:
Gestió de projectes de disseny, tant en els seus propis estudis com en empreses petites, mitjanes o grans; posar en marxa diferents tipus de negocis i projectes.
Direcció de disseny creatiu.
Incorporació a equips de disseny multidisciplinaris.

Preu

14.800 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Master in Global Design