E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster Internacional en Supply Chain Management & Logistics

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Semi-presencial
  • Barcelona
12.900 €

Màster Internacional en Supply Chain Management & Logistics

Descripció


El Màster Internacional en Supply Chain Management d'EAE, impartit amb una metodologia blended que combina períodes de formació en línia amb un Residencial a Barcelona, s'adreça a directius de l'àrea d'operacions que entenguin els processos logístics com d'alt valor afegit per a les seves companyies i els utilitzin per augmentar la competitivitat de la seva empresa. Professionals que sàpiguen dissenyar, implantar i mantenir una visió estratègica de la Direcció de l'Àrea d'Operacions i, concretament, de la logística i la gestió integral de la Cadena de Subministraments, que coneguin i utilitzin una àmplia gamma de tècniques i eines de management i que sàpiguen explotar els sistemes tecnològics d'informació.

En definitiva, aquest màster està dirigit a aquells executius logístics que tinguin la necessitat d'explotar nous nínxols de desenvolupament global de negoci.Cinc raons per fer el Màster Internacional en Supply Chain Management & Logistics d'EAE:

1. Metodologia blended, que combina un període presencial a Barcelona amb dos períodes de metodologia online registrada en el Registre de la Propietat Intel·lectual. La seva metodologia flexible permet realitzar el màster des de qualsevol part del món i fer networking amb professionals de més de 30 països.

2. El Màster en Supply Chain Management més enfocat al desenvolupament professional: inclou realització del Programa White (White Paper Holistic Intermodal Training on Transport in Europe) de l'Escola Europea Short Sea Shipping, visites a empreses i Programa Outdoor de 4 dies en vaixell de càrrega amb ruta Barcelona - Roma - Barcelona.

4. Ofereix la certificació com a professional del Supply Chain Management en finalitzar el Màster gràcies a la certificació SCPro Level One del Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP), la principal associació mundial de professionals de la logística i operacions.

4. És el millor programa de logística impartit a Catalunya i Madrid, i el segon millor d'Espanya segons el Rànquing El Mundo (Anys 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009). A més, es troba entre els millors del món segons el Rànquing Eduniversal 2014-2015 (Top 200 Best Masters in Communications Regional Rànquing).

5. Amb el millor aval, el dels nostres antics alumnes, que ocupen llocs de responsabilitat internacional en les millors empreses: Apple, Diageo, Inditex, TNT Express, DHL, Unipost, Repsol, Coca Cola, SEUR, Siemens, Port de Barcelona, Privalia, Henkel, Danone, Hewlett Packard, Saló Internacional de la Logística o Grup Puig, entre d'altres. Comptem a més amb el millor reconeixement al teixit empresarial: més de 2.300 empreses col·laboradores.Veure més

Temari del curs

1. Planificació i disseny de la cadena de subministraments

2. Supply Chain Management

3. Els reptes en la gestió de compres, sourcing i aprovisionament

4. Millora de l'eficiència de la logística de producció

5. Excel·lència en la distribució: emmagatzematge i gestió del transport

6. Order Fulfilment and Customer Relationship

7. Global Supply Chain Planning and Management

8. Desenvolupament competencial del Supply Chain Manager

9. Gestió sostenible de la cadena de subministraments

10. Projecte Final

Destinataris

Perfil recomanat: Titulació Universitària. 3 anys d'experiència en llocs de responsabilitat.

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Online amb període presencial.

Durada

Inici: Febrer 2017.

Objetius

Direcció de la cadena de subministraments: Proporcionar una sòlida formació en la direcció de la cadena de subministraments, a més de conèixer les últimes tendències i novetats de gestió empresarial.Liderazgo en operacions i logística: Dirigir una àrea d'operacions i logística alineat amb els últims desenvolupaments en xarxes de distribució, de consumidors i de subministradors, així com les noves formes de gestionar les nostres relacions de xarxa i canal. Claus de l'e-logística: Dominar les claus dels nous models de negoci basats en el comerç electrònic i saber com afecten els sistemes tradicionals de gestió logística. Tecnologies de la informació: Aplicar els últims desenvolupaments en tecnologies de la informació a la gestió de la Cadena de Subministrament per a generar un major valor afegit. Desenvolupament de competències: Incentivar el desenvolupament i la millora de les habilitats personals i directives, amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència en la presa de decisions

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Màster Internacional en Supply Chain Management & Logistics per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació per la Universitat Politècnica de Catalunya.
Per poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats, cal complir els requisits que sol·liciten les dues institucions.

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professionals d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE

Preu

12.900 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Internacional en Supply Chain Management & Logistics