Global Master en Supply Chain Management & Logistics

1020 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.750 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Global Master en Supply Chain Management & Logistics
Sol·licita informació
Màster
Semi-presencial
Barcelona
14 mesos
Preu 13.750 €

Descripció

El Màster Internacional en Supply Chain Management d'EAE es dirigeix a directius de l'àrea d'operacions que entenguin els processos logístics com d'alt valor afegit per als seus companyies i els utilitzin per augmentar la competitivitat de la seva empresa. Professionals que sàpiguen dissenyar, implantar i mantenir una visió estratègica de la Direcció de l'Àrea d'Operacions i, concretament, de la logística i la gestió integral de la Cadena de Subministraments, que coneguin i utilitzin una àmplia gamma de tècniques i eines de management i que sàpiguen explotar els sistemes tecnològics d'informació.
En definitiva, aquest màster està dirigit a aquells executius logístics que tinguin la necessitat d'explotar nous nínxols de desenvolupament global de negoci.

Temari

MÒDUL 1 - Direcció estratègica de negoci, funcions de suport i impacte de la globalització en la cadena de subministrament
Coneixerem els fonaments en què es basa la gestió global d'una organització empresarial i sota la qual es desenvolupen totes les funcions del Supply Chain Management, des de la planificació a l'execució. Coneixerem els aspectes clau de la direcció del negoci des del punt de vista de la logística i d'aquelles disciplines de gestió que influeixen decisivament en el desenvolupament de les Operacions de la companyia. Dins d'aquestes disciplines de gestió s'inclouen el Màrqueting i les vendes, la Direcció Financera, la Qualitat, la relació amb el Medi Ambient i la Seguretat.

MÒDUL 2 - Estratègies, Disseny i Tendències de la Cadena de Subministrament
L'aprovisionament de productes i materials necessaris és un element clau per al desenvolupament del nostre negoci. Veurem com evitar la pèrdua de vendes per trencament d'estoc i així no provocar una fuga de clients. També mostrarem com evitar trobar-nos en situació d'excés d'estoc, ja que això incrementa els costos financers de la empresay, per tant, minva la seva competitivitat.

MÒDUL 3 - Global Supply Chain Planing i Triple Eix de la cadena de subministrament
En un món globalitzat on les companyies que obtenen rendibilitat participen en un percentatge elevat en aquest entorn internacional, es fa indispensable una visió sistèmica dels processos d'internacionalització. El control de l'estratègia, des d'una bona planificació a l'execució de tota l'operativa, és essencial per al creixement i la sostenibilitat empresarial. En aquest bloc d'assignatures estudiarem temàtiques com l'estratègia, la investigació de mercats, el transport internacional, les duanes, les formes de pagament o les finances internacionals, entre d'altres.

MÒDUL 4 - Execució en CS (I): Funcions prioritàries de Relació amb Proveïdors
Analitzarem estratègica, tàctica i operativament la gestió de Compres en els àmbits local i global, incloent l'externalització, la gestió dels aprovisionaments i inventaris, les tècniques de negociació Harvard orientades a la sostenibilitat de relació amb proveïdors, i els diferents models de producció derivats del tipus de Cadena de Subministrament en el mercat. Veurem com la integració de les compres dins del disseny, planificació i gestió d'una cadena de subministrament és crítica per a l'optimització conjunta de la mateixa i com les relacions amb proveïdors ens poden apropar o allunyar de les millors pràctiques.

MÒDUL 5 - Execució en CS (II): Funcions prioritàries de Relació amb Clients
Descriurem i analitzarem en detall les xarxes de distribució i les diferents maneres de transport utilitzats en el comerç internacional. Treballarem també els conceptes de reenginyeria Outsourcing i metodologies llegeixin aplicats a les distribució de mercaderies. També practicarem altres elements essencials de les xarxes de distribució, els magatzems, les seves tipologies, disseny, ubicació òptima i eficiència. Finalment, revisarem les relacions amb el client final, les seves necessitats i els processos clau de Order Fulfillment i Customer Relationship Management (CRM).

Destinataris

El màster en supply chain management internacional es dirigeix a aquells que vulguin augmentar la competitivitat de la seva empresa gràcies als processos logístics. S'imparteix a la Universitat Politècnica de Catalunya al campus de Barcelona.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar un procés d'admissió.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Propera convocatòria: octubre.

Objectius

• Proporcionar una sòlida formació en la direcció de la cadena de subministraments, a més de conèixer les últimes tendències i novetats de gestió empresarial.
• Dominar les claus dels nous models de negoci basats en el comerç electrònic i saber com afecten els sistemes tradicionals de gestió logística.
• Incentivar el desenvolupament i la millora de les habilitats personals i directives, amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència en la presa de decisions, així com potenciar la capacitat de detecció, anàlisi i resolució de problemes.
• Dirigir una àrea d'operacions i logística alineat amb els últims desenvolupaments en xarxes de distribució, de consumidors i de subministradors, així com les noves formes de gestionar les nostres relacions de xarxa i canal.
• Aplicar els últims desenvolupaments en tecnologies de la informació a la gestió de la Cadena de Subministrament per a generar un major valor afegit

Titulació obtinguda

Doble titulació: Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster Internacional en Supply Chain Management & Logistics per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació per la Universitat Politècnica de Catalunya. Per poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats, cal complir els requisits que demanen les dues institucions.

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE

Professorat

El claustre de professors del Màster Internacional en Supply Chain Management & Logistics està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions,
Global Master en Supply Chain Management & Logistics
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X