Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

57 Persones han demanat informació
1104 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Ostelea Distància
Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El sector del turisme de negocis és un dels que més creix tant a Espanya com a la resta del món. I ho continuarà fent!
A Espanya cada any se celebren un gran nombre d'esdeveniments de caràcter internacional. El nostre país està al capdavant en el sector del turisme de negocis o MICE, on ocupa el tercer lloc, només per darrere dels Estats Units i Alemanya. Això fa que les empreses del sector mantinguin una cerca permanent de professionals preparats amb coneixements específics del sector.
Busques un màster innovador, amb una metodologia adaptada a la perfecció a l'entorn empresarial? Un programa creat per respondre als reptes i necessitats tant del sector privat com de les empreses públiques? El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) d'Ostelea és allò que necessites.
El programa consta de 45 crèdits comuns, amb un itinerari enfocat a orientar-te a la pràctica de la funció directiva. Per això, es combinen els coneixements amb el desenvolupament personal i professional de l'alumne/a. El programa també inclou un treball de final de màster, de 15 crèdits, que es complementa amb els diferents mòduls i matèries de manera seqüencial.
Cada estudiant té diferents circumstàncies personals i necessitats, per la qual cosa el centre s'hi adapta. Per això s'ofereix un model d'aprenentatge flexible, amb un programa que es pot completar en 12 mesos, i amb la possibilitat de cursar-lo en la modalitat de distància online o blended.
Si voleu especialitzar-vos en organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci, i disposeu d'una titulació universitària però no disposeu de temps per assistir a classe o bé voleu fer compatible la vostra vida familiar i laboral amb la vostra formació, aquest és el màster que busqueu.
En acabar, rebràs una triple titulació de màster expedida per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.

Temari

  • Mòdul 1. Concepció global d'esdeveniments
  • Mòdul 2. Implementació, gestió i producció d?esdeveniments
  • Mòdul 3. Protocol, relacions institucionals i relacions externes
  • Mòdul 4. Màrqueting en organització d'esdeveniments
  • Mòdul 5. La comunicació
  • Mòdul 6. Visió
  • Mòdul 7. Esdeveniments temàtics
  • Treball Final de Màster (TFM)

Destinataris

En tractar-se d'un itinerari de caràcter pluridisciplinar i transversal, el Màster s'adreça a llicenciats o graduats de qualsevol branca de coneixement que desitgin adquirir una formació aplicada en l'àmbit de l'organització d'esdeveniments, el protocol i el turisme de negocis. I en especial a aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe, o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupen els programes màsters.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

  • Conèixer i dominar les eines pròpies de la comunicació empresarial amb un èmfasi especial en l'organització i gestió d'esdeveniments com a part de l'estratègia de comunicació i de màrqueting dins el sector turístic i hoteler.
  • Adquirir les habilitats directives i els coneixements necessaris per desenvolupar els diferents models de protocol en el sector de la gestió d'esdeveniments.
  • Desenvolupar la teva carrera professional a nivell directiu dins el sector del turisme de negocis i de l'organització d'esdeveniments.
  • Tenir una visió integral de la indústria dels esdeveniments i del turisme de negocis que et permetrà ampliar i millorar els teus coneixements sobre els processos claus en l'organització dels diferents tipus d'esdeveniments.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà una triple titulació: El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per Ostelea, Tourism Management School. El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

En finalitzar el màster, l'alumne podrà: Organitzar esdeveniments culturals per a empreses privades, públiques o clients individuals. Gestionar i organitzar esdeveniments de patrocini, esponsorització i mecenatge per a empreses que utilitzin aquestes tècniques com a forma de comunicació amb el seu mercat .. Desenvolupar la seva carrera professional en agències de relacions públiques i de comunicació dedicades a l'organització d'esdeveniments i actes de promoció comercial per als seus clients. Ser el responsable, dins d'una cadena o establiment hoteler, de l'organització dels esdeveniments, conveccions i conferències que se celebren. El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

  • Plans de beques per als candidats admesos.
  • Programa de finançament i ajuts.
Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)
Ostelea Distància
Campus i seus: Ostelea Distància
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X