Ostelea

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Ostelea

Màster
Semi-presencial
60 Crèdits
 • Barcelona
10.933 €

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Descripció

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci de Ostelea té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials centrats en la planificació i gestió de diferents tipus d'esdeveniments (especialment accions de Meetings, Incentives, Conferencies i Exhibicions així com congressos i convencions, fires professionals), dominen els conceptes de protocol i les estratègies de comunicació i relacions públiques i generin un desenvolupament turístic centrat en el segment del turisme de negocis de qualitat.

 


Temari del curs

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
 • Estructura i finances del sector turístic.
 • Gestió del talent i innovació.
 • Gestió d'empreses d'organització d'esdeveniments i turisme de negocis en entorns globals.
 • Màrqueting internacional, protocol d'esdeveniments i turisme de negocis.
 • Treball Fi de Màster.
   

Destinataris

El màster s'adreça a professionals del sector amb 3 anys mínim d'experiència laboral.

Requisits

El procés d'admissió garanteix la idoneïtat dels candidats, d'aquesta manera tots els participants podran aprofitar al màxim aquesta experiència d'aprenentatge. Per iniciar el procés d'admissió cal omplir la sol·licitud d'informació. A partir d'aquest moment Ostelea es posarà en contacte amb el candidat per tancar una entrevista a la qual s'haurà d'aportar la següent documentació:

 • El Curriculum Vitae

 • Carta de motivació

 • Dues cartes de recomanació

 • Experiència laboral demostrable mínima de 3 anys


Després de finalitzar l'entrevista el Comitè d'Admissions analitzarà cas per cas i comunicarà la resolució al candidat per informar-lo del estat de la seva admissió.

 

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Convocatòria oberta per a l'octubre del 2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Objetius


 • Formar directius orientats a la gestió empresarial de les empreses turístiques capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global.

 • Donar a conèixer les claus de l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions).

 • Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en la indústria i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat.

 • Desenvolupar les habilitats directives necessàries d'un gestor global d'empreses MICE per aconseguir que es desenvolupi un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu entre tots els membres de l'equip.Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació:
El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.
El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School.
La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

Organització d'esdeveniments culturals per encàrrec d'empreses privades, públiques o clients individuals.

Empreses que utilitzen el patrocini i el mecenatge com una eina de comunicació i necessiten a professionals qualificats que gestionin els esdeveniments que van a organitzar o esponsoritzar, i que dissenyin el patrocini de projectes rendibles des del punt de vista de la visibilitat i el retorn de la inversió.

Departaments d'institucions públiques de l'àmbit estatal, autonòmic, provincial o municipal dedicats a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístic-culturals a través de disseny, la planificació i la gestió d'esdeveniments en aquest camp.

Empreses dedicades a l'organització de fires i altres actes de promoció comercial en l'àmbit de les relacions públiques.

Establiments hotelers dedicats al hosting d'esdeveniments, com congressos, convencions i conferències.

Promocions

Ostelea ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes de l'Escola.

Preu

10.933 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)