Ostelea

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) Part Time

Ostelea

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
8.400 €

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) Part Time

Descripció

L'especialització de les destinacions turístiques en l'organització d'esdeveniments de diferent índole no només reforça el valor afegit dels mateixos sinó que constitueix un element diferencial i un factor clau de posicionament que permet articular una xarxa de serveis i productes diversos i de qualitat per al impuls i desenvolupament del turisme de negocis.El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci de Ostelea té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials centrats en la planificació i gestió de diferents tipus d'esdeveniments (especialment accions de Meetings, Incentives, Conferences i Exhibitions així com congressos i convencions, fires professionals), dominen els conceptes de protocol i les estratègies de comunicació i relacions públiques i generin un desenvolupament turístic centrat en el segment del turisme de negocis de qualitat, així com amb la perspectiva empresarial necessària per a ser eficients en la presa de decisions dins d'aquest sector tan globalitzat i dinàmic, incloent l'ús de les noves tecnologies.


Veure més

Temari del curs

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
  • Introducció al turisme de negocis ia l'organització d'esdeveniments.
  • Direcció estratègica en el sector turisme de negocis i organització d'esdeveniments.
  • Protocol.
  • Gestió d'empreses d'organització d'esdeveniments i turisme de negocis.
  • Treball Fi de Màster.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici: Octubre 16.
Part time

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà TRIPLE TITULACIÓ:

El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.
El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School.
La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals


Organització d'esdeveniments culturals per encàrrec d'empreses privades, públiques o clients individuals.

Empreses que utilitzen el patrocini i el mecenatge com una eina de comunicació i necessiten a professionals qualificats que gestionin els esdeveniments que van a organitzar o esponsoritzar, i que dissenyin el patrocini de projectes rendibles des del punt de vista de la visibilitat i el retorn de la inversió.

Departaments d'institucions públiques de l'àmbit estatal, autonòmic, provincial o municipal dedicats a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístic-culturals a través de disseny, la planificació i la gestió d'esdeveniments en aquest camp.

Empreses dedicades a l'organització de fires i altres actes de promoció comercial en l'àmbit de les relacions públiques.

Establiments hotelers dedicats al hosting d'esdeveniments, com congressos, convencions i conferències.

Promocions

Ostelea ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes de l'Escola.

Preu

8.400 €

Avantatges del curs


Membres dels alumnes: Els estudiants del programa es converteixen en membres de l'Associació Espanyola de Professionals de Fires, Esdeveniments i Congressos (APROFECO) durant un any, podent accedir a totes les novetats i esdeveniments del sector durant la seva estada a Barcelona.

Barcelona com a destinació de negocis i congressos de primer ordre mundial, com el Mobile World Congress, l'Bridal Week o el City Innovation Summit, el que s'aprofita per a la impartició pràctica de determinades assignatures.

Organització d'esdeveniments reals: Els alumnes del màster s'encarreguen de l'organització dels esdeveniments i del protocol de l'escola. Entre d'altres actes, en el curs 2015/2016 van organitzar el Dia del Llibre.

Oficialitat del títol per la Universitat de Lleida.

Gestió de la marca personal: El programa inclou el desenvolupament de competències en l'àmbit de la gestió de la marca personal, que incideixen en l'aprenentatge de tècniques de màrqueting personal.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) Part Time