Escola d'Osteopatia de Barcelona
Màster
Presencial
120 Crèdits
  • Barcelona
14.334 €

Descripció

El Màster en Osteopatia de l'Escola d'Osteopatia de Barcelona (EOB), en col·laboració amb la UPF - Barcelona School of Management, s'imparteix amb el compromís que els nostres alumnes alcalcen una formació excel·lent.L'objectiu del programa és capacitar els alumnes per a la pràctica clínica com a futurs osteòpates. Aquesta és la vessant que es prioritza, tant en les sessions d'aula com a les pràctiques clíniques supervisades que es duen a terme amb pacients reals i en instal·lacions clíniques especialitzades per a aquest tipus de formació. L'itinerari de professionalització del Màster en Osteopatia combina l'essència i els principis clàssics de la tradició osteopàtica amb els nous avenços científics i la investigació, per aprofundir en tots els camps d'estudi.Per fer-ho comptem amb l'experiència dels millors professors nacionals i internacionals que, a partir d'un acompanyament atent i un seguiment exhaustiu en el desenvolupament dels continguts que imparteixen, ens permeten oferir una educació en osteopatia de màxim nivell. Els alumnes s'integren en la professió amb un elevat grau d'inserció laboral.Des que vam iniciar la formació en osteopatia en 1999 comptem amb la col·laboració de l'European School of Osteopathy (ESO), un referent internacional de reconegut prestigi. Aquest centre ens aporta personal docent, a més d'organitzar un stageen Maidstone (Regne Unit) durant el mes de juliol per a tots els alumnes de primer curs.
Veure més

Requisits

Poden accedir al Màster en Osteopatia:

Diplomats o graduats en Fisioteràpia.

Llicenciats o graduats en Medicina.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Places

50

Durada

2 cursos acadèmics.
Hores totals: 1.168 hores.

Lloc on s'imparteix el curs

Seu Barcelona: Rambla Modolell 6, Local 1, 08960 Sant Just Desvern (Barcelona).
Seu Madrid: Torre Ombú - Calle del Ombú 3 (Madrid).

Objetius

• Formar professionals de l'osteopatia amb preparació científica i capacitat suficient per identificar, descriure, tractar i comparar problemes de salut i determinar quines respostes pot donar l'osteopatia.

• Proporcionar als estudiants una base conceptual i filosòfica sòlida en matèria d'osteopatia, fonamentada en els principis clàssics, sobre la qual recolzar qualsevol intervenció terapèutica.

• Abastar el major nombre possible dels corrents de pensament que conviuen en l'àmbit de l'osteopatia, per oferir una visió àmplia dels diferents models de treball i tècniques existents.

• Donar la màxima rellevància a la vessant clínica, fomentar l'anàlisi i la integració dels diferents conceptes i models teòrics i facilitar la seva aplicació pràctica en els pacients. Aquestes competències capaciten per exercir com un professional segur i altament efectiu.

• Comprendre la importància de la investigació científica i fomentar-la en el camp de l'osteopatia.

Titulació obtinguda

Diploma en Osteopatia propi del centre, Titulació reconeguda per la Universitat Pompeu Fabra - Barcelona School of Management.

Promocions

Beques a l'excel·lència acadèmica:

La Fundació d'Osteopatia de Barcelona (FOB) destina part dels seus fons per finançar una sèrie de beques i ajudes per als estudiants del Màster en Osteopatia.

Ajuts als estudiants de nou accés al Màster.

Beques a l'excel·lència acadèmica alumnes Màster.

Beques a l'excel·lència acadèmica Graduats en Osteopatia.Altres ajudes:

Gràcies a Caixabank pots beneficiar d'un finançament amb condicions molt avantatjoses.

Preu

14.334 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Osteopatia