E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster en Periodisme i Comunicació Digital (Full Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
12.900 €

Màster en Periodisme i Comunicació Digital (Full Time)

Descripció

El Màster en Periodisme i Comunicació Digital de EAE està dissenyat per preparar i formar periodistes capaços d'exercir el periodisme digital de forma professional.Professionals capaços de desenvolupar les seves habilitats periodístiques a un mitjà de comunicació digital, d'emprendre a Internet i capaços d'entendre la funció del gabinet de premsa en un entorn digital. Tot això amb l'objectiu de liderar un mitjà de comunicació digital tingui èxit a llarg termini.Cinc raons per estudiar el Màster en Comunicació i Periodisme Digital d'EAE:1. Claustre i professionals convidats format per experts del Grup Atresmedia, el major grup de comunicació privat d'Espanya.2. En finalitzar el programa tindràs la possibilitat de realitzar pràctiques en alguna de les empreses del Grup Atresmedia, com Antena 3 TV, Onda Cero o La Sexta, entre moltes altres.3. El programa de Comunicació i Periodisme més complet i pràctic. Actualitzat anualment, incorpora el desenvolupament d'un Projecte Final de Comunicació Periodística Digital i mòduls de Periodisme Multimèdia, Social Media Marketing o Marketing de Continguts per a Periodistes, entre d'altres.4. El nostre Màster en Comunicació és el millor màster de l'àrea de Comunicació d'Espanya el 2014, 2013 i 2012 segons el rànquing 250 Millors Màsters de El Mundo. A més ha estat destacat entre els tres millors els anys 2011, 2010, 2009, 2008 i 2007.5. EAE és una de les 30 millors escoles de negocis del món (Rànquing Amèrica Economia 2014).El Màster en Periodisme i Comunicació Digital de EAE està dissenyat per preparar i formar periodistes capaços d'exercir el periodisme digital de forma professional.Professionals capaços de desenvolupar les seves habilitats periodístiques a un mitjà de comunicació digital, d'emprendre a Internet i capaços d'entendre la funció del gabinet de premsa en un entorn digital. Tot això amb l'objectiu de liderar un mitjà de comunicació digital tingui èxit a llarg termini.
Valors diferencials:

• Certificació de Atresmedia. A més de la titulació d'EAE Business School i la Universitat Rei Joan Carles, els estudiants reben un certificat de capacitació professional de Grup Atresmedia.

• Cicle de conferències i col·loquis. Paral·lelament a la docència prevista en el pla d'estudis, el programa ofereix un cicle de conferències i col·loquis amb professionals de primer nivell en l'àmbit del periodisme i la comunicació digital.

• Grup Atresmedia, Partner d'EAE. El màster s'ofereix en col·laboració amb Atresmedia, grup líder de comunicació a Espanya que està present en els mitjans més rellevants de televisió, ràdio, cinema, Internet i publicitat amb canals com La Sexta, Antena 3 o Onda Cero, entre molts altres.

• Professionals de Atresmedia. La combinació de professors de Atresmedia i professionals d'altres mitjans de comunicació confereix al màster una dimensió aplicada de l'àmbit de la comunicació i una visió integral del sector i de la funció directiva

• Consell Assessor. El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea de Màrqueting i Comunicació, format per 23 professionals d'empreses com Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa o Dockers, entre d'altres.

• EAE és membre de les principals associacions de comunicació d'Espanya, entre les quals es troben: DIRCOM, ADECEC, CORPORATE EXCELLENCE, AM i AEA. Gràcies a aquests acords, els participants del programa gaudeixen dels beneficis oferts per les associacions.

• El 98% dels estudiants de l'àrea de Periodisme Digital que van sol·licitar realitzar pràctiques o internship, les van realitzar.

 
Veure més

Temari del curs

 
 
 
 
1. Entorn Digital

2. Tècniques Periodístiques

3. Formats i Gèneres Periodístics

4. Periodisme Especialitzat

5. Periodisme Multimèdia

6. Social Media Marketing

7. Màrqueting en Cercadors, Email Màrqueting i Permission Màrqueting

8. Màrqueting de Continguts

9. Analítica de resultats

10. Projecte Final
Veure més

Requisits

Procés d'admissió

• L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic. Tots els participants han d'obtenir el màxim profit d'aquesta experiència d'aprenentatge, a través d'un context en què sigui possible desenvolupar una relació a llarg termini amb companys de classe, professors i antics alumnes.

• Per iniciar el procés d'admissió és necessari emplenar el formulari corresponent, perquè el perfil del candidat pugui ser avaluat pel nostre Comitè Acadèmic. Si la resolució de l'Admissió emesa pel Comitè Acadèmic al Màster en Periodisme i Comunicació Digital és positiva, el candidat podrà formalitzar la seva inscripció a aquest Màster.

 
Veure més

Metodologia

Full time.

Durada

Inici: A consultar.

Lloc on s'imparteix el curs

Campus Madrid.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Periodisme i Comunicació Digital per EAE Business School i el Grup A3Media.

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt
de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

En finalitzar el programa, l'alumne tindrà la possibilitat de realitzar pràctiques en algunes de les empreses del Grup Atresmedia com Antena 3 TV, Onda Cero o La Sexta, entre moltes altres.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

12.900 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Periodisme i Comunicació Digital (Full Time)