E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster en Project Management (Full Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
12.900 €

Màster en Project Management (Full Time)

Descripció

El dinamisme actual del mercat i l'entorn empresarial provoca que empreses i organitzacions tinguin la necessitat de gestionar multitud de projectes en paral·lel. En aquest entorn la figura del Project Manager adquireix una importància fonamental en organitzacions i empreses de totes les mides, ja que es tracta d'un perfil clau a l'hora de dissenyar estratègies de negoci eficients que aprofitin tots els recursos que tinguem disponibles.D'altra banda, la globalització, l'aparició de nous competidors o els ràpids canvis d'estratègies empresarials fan que els Directors de Projectes, a més d'haver de disposar d'uns coneixements molt amplis en gestió de projectes, també hagin de tenir molt desenvolupades les seves competències personals i de rendiment.Cinc raons per fer el Màster en Project Management d'EAE:1. El Màster en Project Management més pràctic i complet. Actualitzat anualment, inclou la realització del Project Management Game & Tools, el desenvolupament d'un Projecte Final durant el Màster i, a més, preparació per a l'examen de Project Management Professional (PMP) a les instal·lacions d'EAE en acabar el Màster.2. Viu l'Experiència EAE. EAE Business School té entre els seus objectius garantir que l'aprenentatge de l'alumne sigui el més enriquidor possible i es produeixi tant dins com fora de l'aula. En el Curs 2013-2014 organitzem més de 150 esdeveniments d'actualització, networking i recruitment per als nostres alumnes.3. EAE Business School és Registered Education Provider (REP) certificat pel Project Management Institute (PMI), la principal associació mundial de professionals del Project Management4. EAE és la segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya (Rànquing Merco 2014).5. EAE permet al participant donar-se d'alta de forma gratuïta com a membre del Project Management Institute, que garanteix l'accés a multitud de fonts bibliogràfiques, entre elles el PMBOK (Project Management Body of Knowledge).Doble Titulació:Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Project Management per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Project Management per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) i la titulació de Màster Universitari en Direcció i Gestió de Projectes per la Universitat Camilo José Cela (si es realitza a Madrid).Per a poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats, cal complir els requisits que sol·liciten les dues institucions.Valors diferencials:

• Certificació professional PMP. Els participants que superin el màster tindran l'opció de presentar-se als exàmens de certificació com a Project Manager Professional (PMP) ® del Project Management Institute (PMI).

• Membres del PMI. El Màster en Project Management permet als participants donar-se d'alta com a membre del Project Management Institute (PMI), en qualitat de Student Members, el que els dóna accés a recursos d'alta qualitat.

• Consell Assessor. El pla d'estudis del màster es desenvolupa conjuntament amb el Consell Assessor de l'àrea d'Operacions, format per 25 professionals d'empreses com Pepsico, Nike, DHL, Danone, Accenture, Fujitsu, Grup Planeta, Mango o Grup Puig, entre d'altres.

• Programari especialitzat. El programa incorpora programari especialitzat per a la simulació o modelització d'àrees o processos vinculats amb la Direcció de Projectes, com el Microsoft Project Professional, o el Risk de Palisade Corporation, empresa líder mundial en anàlisi de riscos i decisions.

• EAE, Escola amb certificació R.E.P. EAE Business School és "Registered Education Provider" certificat pel Project Management Institute, la principal associació mundial de professionals del Project Management.

• El 91% dels estudiants del Màster en Project Management que van sol·licitar realitzar pràctiques o internship, les van realitzar.

• Visites a empreses. Els alumnes es beneficien d'un extens programa de visites a empreses i multinacionals especialitzades en la gestió de projectes. Algunes de les visites són les que es realitzen a les seus de MICROSOFT o INDRA.

 
Veure més

Temari del curs

1. Direcció estratègica de projectes i l'empresa

2. Marc de referència per a la direcció de projectes

3. Gestió de l'abast

4. Gestió del temps

5. Gestió del cost

6. Gestió de la qualitat

7. Gestió del risc

8. El factor humà: gestió de persones, ètica i el Project Manager

9. Gestió de les adquisicions, contractacions i aspectes legals

10. Gestió de la comunicació

11. Gestió de la venda

12. Finançament de projectes

13. Gestió de programes i portafoli de projectes

14. Gestió de la integració

15. Preparació examen PMP

16. Project Management Game & Tools

17. Projecte final

Destinataris

Perfil recomanat:

Titulació universitària. Dos anys d'experiència laboral.

Metodologia

Full time.

Durada

Inici: A consultar.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid.

Objetius

Amb el Màster en Project Management aprendràs sobre:

  • Direcció de projectes: Formar Directors de Projectes experts que sàpiguen com assolir els objectius proposats, augmentar la rendibilitat i potenciar la qualitat global del projecte.

  • Gestió estratègica: Conèixer les claus de la gestió estratègica dels projectes i la seva importància dins de l'estratègia global de l'organització.

  • Presa de decisions: Potenciar la presa de decisions en projectes complexos considerant els aspectes tècnics, econòmics, de qualitat, ambientals i d'exposició al risc que l'engloben.

  • Eficiència pressupostària: Conèixer, seleccionar i utilitzar adequadament les eines necessàries per a la gestió pressupostària d'un projecte.

  • Lideratge de persones: Proporcionar les habilitats directives necessàries per gestionar un equip de projecte que asseguri l'èxit del mateix.

  • Certificació del PMI: Superar l'examen de certificació com a Project Manager Professional (PMP) del Project Management Institute (PMI).Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

12.900 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Project Management (Full Time)