Ostelea

Màster en Relacions Internacionals i Governança

Ostelea

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
11.200 €

Màster en Relacions Internacionals i Governança

Descripció

Les Relacions Internacionals i la Diplomàcia adquireix una rellevància creixent en el nostre temps a mesura que la globalització i el poder dels Estats canvia en funció de la distribució econòmica, política i geogràfica. Per això, les organitzacions de caràcter internacional, governamental o no governamental; així com els estats, s'han vingut dotant d'especialistes en relacions internacionals.Relacions internacionals, diplomàcia i protocol són tres realitats extremadament interrelacionades que permeten establir profitosos vincles. En les relacions internacionals, el coneixement, la valoració i l'opinió dels que ens envolten és de summa importància, i és per això que la diplomàcia i les normes protocol·làries que l'acompanyen s'han de gestionar amb un exhaustiu coneixement.El Màster en Relacions Internacionals, Diplomàcia i Protocol de Ostelea pretén oferir una formació eminentment professionalitzadora i aplicada, i està dissenyat per garantir l'especialització en les tres disciplines, per tal de dotar als nostres estudiants d'un alt grau de capacitat de gestió, adaptació i desenvolupament dins l'àmbit públic, bé sigui de caràcter governamental o no governamental, així com en el camp de l'empresa internacional.


Veure més

Temari del curs

El Màster en Relacions Internacionals, Diplomàcia i Protocol de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
  • Relacions internacionals.
  • Diplomàcia.
  • Fonaments del protocol.
  • Protocol diplomàtic i personal.
  • Treball de fi de màster.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici: Octubre 16.
Full time.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà:

El títol de Màster en Relacions Internacionals, Diplomàcia i Protocol per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.
El títol de Màster en Relacions Internacionals, Diplomàcia i Protocol per EAE Business School.
La titulació Oficial de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals


Funcionaris d'organismes internacionals i d'organitzacions no governamentals, i en especial dels relacionats amb el turisme.

Funcionaris d'administracions públiques estatals i regionals, amb atribucions en assumptes internacionals.

Directors o especialistes en relacions internacionals d'empreses multinacionals.

Directors o especialistes en relacions externes de grans empreses o altres entitats.

Consultors d'institucions públiques o empreses privades en l'àmbit de la gestió d'esdeveniments d'alt nivell.

Directors o especialistes en protocol i organització d'esdeveniments d'organitzacions internacionals o d'empreses multinacionals.

Promocions

Ostelea ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes de l'Escola.

Preu

11.200 €

Avantatges del curs


Ostelea és membre afiliat a l'Organització Mundial del Turisme (OMT), referent a la governança turística mundial. Formar part de l'OMT en iniciatives com la Xarxa de coneixement, garanteix la qualitat acadèmica del programa.

Residencial de quatre dies de durada a Brussel·les: En el qual es desenvolupen multitud d'activitats formatives, com ara visites a organismes internacionals amb seu en aquesta ciutat, conferències i taules rodones amb alts funcionaris i representants.

Lliçons magistrals de professors internacionals de primer nivell: El programa compta amb sessions magistrals periòdiques impartides per alts càrrecs d'organismes internacionals. Alguns dels professors convidats són el Dr. Juli Minoves, president de la Internacional Liberal; o Dr. Francisco Granell, director general honorari de la Comissió Europea; entre d'altres.

Oficialitat del títol per la Universtat de Lleida.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Relacions Internacionals i Governança